Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 30 Januari 2013

Sudah jatuh , ditimpa ..

Lebam smlm lom hilang ... Tambah pulak dgn gigitan nyamuk .. Haih .. Qhaliff pon satu hal .. Leh dia biar je si nyamuk tu gigit dia ?? Aku nampak , nak tepuk tak sempat .. Sempat kalu , confirm cap tapak tangan pulak kat muka dia .. adeh ..

Bila ingatkan nasib orang lain .. aku bersyukur ..

Published with Blogger-droid v2.0.10

6 komen :

Eyqa Hasnan berkata... [Reply to comment]

Nyamuk geram tengok qhaliff . Sebab nyamuk kiss qhaliff . haha

Nurulhuda Abdul Latip berkata... [Reply to comment]

Macam anak saya gak, sedap je nyamuk tu hisap darah dia..ok bro g farmasi, cuba beli krim/losyen atau pelekat untuk kanak2 bagi elakkan dari digigit nyamuk..cubalah, saya dah cuba kat anak saya so far ok jer..memang khas untuk kanak2..

the tempo of life berkata... [Reply to comment]

comel je dia tidur alahai

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

nyamuk-nyamuk tu bagi salam perkenalan tu.. bila dah dapat rasa, pasni nyamuk2 tu takmo cium dak Qhaliff dah.. hehehe..

Cheetah berkata... [Reply to comment]

alahai comelnya qhaliff ni... ;)

mrs kayrul berkata... [Reply to comment]

ala naughty tau nyamuk nie isap darah qhalif...cuba abg ben beli gelang nyamuk..kat guardian ada jual..memang nyamuk tak berani dekat la

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI