Jelajah Blog : Abstrak itu Aku

by - April 05, 2010

Hahahaha ... hahaha ... sungguh berjaya membuat aku ketawa... ketika tu aku berada dalam ERL .. hahaha.. kenapakah ? Nanti korang masuk sendiri tengok ...

Aku takde apa nak komen blog ni .. Template yang digunakan bersesuaian dengan orangnya .. Sempoi ! Tidak semak .. Toksah buang masa .. Jadi follower dia .. Aku yakin entri 'ustaz' kita ni mmg best belaka ... ada harapan boleh jadi seperti gambar pertama dalam entri yang bakal aku linkkan ini ..

Pemilik blog ni aku rasa mesti sederhana orangnya .. minat main bola , sudah pasti memandangkan dia letak gambar team bola dia .. heheh... aku dah resign main bola .. main blog je skang ni .. huhu..tua dahhh .. dan dah puas main bola ..

Lupa lak nak bagitau korang nama pemilik blog ni .. namanya EN. FAHMI AIZUDDIN ..Fuh .. berINCIK INCIK dah .. adeh ... hahaha .. ok la tu .. sesuai pee .. seperti blognya ..

ok ..cita banyak tamooo .. jom kita g bantai gelak sat .. >> Abstrak itu Aku

You May Also Like

4 comments

  1. haha...saya pun tergelak bila masuk blog tu...hehe...opsss

    BalasPadam
  2. suke ah masuk blog tu.. leh gelak2.. hiburkan hati.. (^__^)

    BalasPadam
  3. oyeh..mekaseh la ence ben..i gelak u gelak..haha

    BalasPadam
  4. tq geng...

    fahmi : terima kasih ...

    BalasPadam