Jelajah Blog : Keluarga Mifzal Arshad

by - April 05, 2010

Ermm .. lama dah ek berblog .. tapi tak tau kenapa tak ramai pembaca ek .. Saya rasa saya tau .. saya rasa la .. ni cuma pendapat saya ..

" ulat buku takkan boleh masuk dengan ulat komputer "

Blog ibu lebih kepada blog kekeluargaan .. Ibu kena cari di mana lokasi lokasi blog kekeluargaan ini selalu 'lepak' .. Macam yang ibu dah join MomBloggerPlanet tu ok la ... Ni cadangan saya .. Cuba ibu follow blog MAT GEBU dan blog blog yang yang ada dalam follower MAT GEBU .. Tu la tempat 'permainan ' blogger blogger kekeluargaan .. Saya sukaaaa lepak sittuu walaupun saya ni lelaki .. hehe.. hahahah ... diorng semua tu cool giler .. Nak sebut ramai sangat ... Tapi mmg best .. Ibu ikut sorang , maka ibu akan nampak geng geng diorng .. join la diorng .. insyaAllah .. sekejap jeee ibu leh ramai kawan ..

Cuba ibu search je kat blog saya tu .. cari " MAT GEBU " ..Atau carik je blog "DUNIA TANPA SEMPADAN " .. itulah pemimpim utama geng geng blog kekeluargaan ..

Berbalik pada blog ibu , ada sesuatu yang boleh menyebabkan pembaca boleh jadi 'malas' nak masuk lagi .. bahagian atas blog ibu terlalu 'penuh' manakala 'isi'nya jauh kebawah .. Color semua ok .. tak memedihkan mata ...

Ok ibu? Jgn marah ye .. bukan menegur tapi memberi pandangan ikhlas saya sebagai seorang anak ... hehe... Semoga berjaya ibu .. salam ...

Pada rakan-rakan lain , sila tambah pandangan anda yer .. terutama kak jie, memandangkan sama sama surirumah .. ehehe >> KELUARGA MIFZAL ARSHAD

You May Also Like

3 comments

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. salam ben..terima kasih banyak2 di atas komen2 yg sgt membina itu n sy sgt2 hargai..insya Allah sy akan implement kan..

    tq so much sbb sudi jelajah blog sy n siap buat entry jelajah blog dah..

    BalasPadam
  3. ibu : sama sama ... tqqqq sebab sudi minta ben jelajah blog ibu ..

    BalasPadam