Aku suka blogger ni ..

 

Hurmm... Sapa dia ? Haaa.. masih sekolah lagi dia .. Kenapa aku suka ? Sbb dia leh baca dah yang tersirat dalam entri aku .. hehe.. Bijak bijak.. Bukan la yang lain tu tak bijak.. Sama bijak .. cuma dia berani menyatakan apa yang tersirat dalam entri aku tu ..

Kalau dia pandai membahagikan masa antara belajar dan blog , tak mustahil dia boleh dapat kedua duanya .. tapi aku tamo la galakkan dia abiskan masa dengan blog memandangkan dia sekolah pon belom abis ..

Aku respek tul ngan budak sekolah skang ni.. Baru umur berapa dah pandai buat blog .. Kalau aku dulu , baru nak sentuh keyboard , member sekelas dah jerit dah ! " Woi .. meletop nanti  " .. Tu baru keyboard... kalau tekan butang on ??

Betapa zaman aku dulu ( masa sekolah la ) komputer ni cam bom jangka.. Dan antara benda benda aneh lagi berteknologi tinggi yang wujud sehinggakan nak sentuh pon kena pikir berjuta kali .. Tak mampu nak bayar balik woo kalau rosak.. Tu baru nak pegang je.. belum nak guna !

 

image

Ops.. blogger yang aku maksudkan ni ialah ... hehe.. sapa ? biarlah rahsia .. okeh ? hehehe.. kang kata aku pilih kasih .. Aku tak pilih kasih tapi rosyam nor yang pilih kasih .. Aku pilih bersih punyaaa.. hehehe ..

Nak tau gak ? Ok ok... ni haa... ( link )

19 ulasan:

  1. hehe..dah dua kali nama dia naek dr blog incik ben kita nie kn?..kalau xsilap lah..

    BalasPadam
  2. blog budak sekolah memang hebat pun.
    lagi advanced dari blog akak akak abg abg.
    haha.

    BalasPadam
  3. best kan? kecik2 lagi dah femes.huhu

    abg ben, just nak share..
    ni ade satu lagi spm candidate.blog die bagus.
    bru 17 tp followers dah ribu2..

    "http://strawberrychocolatelicious.blogspot.com/"

    BalasPadam
  4. a'ah la betul ckp en ben tuh...sy mse skola rndh dlu bukan main lg tkut nk snth komputer...bukan ape en ben..dlu komputer susah nk dapat kan? skang snng sgt..

    BalasPadam
  5. owh...siapakah dia...
    nk mlawat blog die la :)

    BalasPadam
  6. owh...siapakah dia...
    nk mlawat blog die la :)

    BalasPadam
  7. owh...siapakah dia...
    nk mlawat blog die la :)

    BalasPadam
  8. oo dia ni..memang kagum gak tengok blog dia. mula2 ingat dia dah umur 20 lebih, semalam first time buka blog dia. barulah tau dia tu pangkat adik. hehe

    BalasPadam
  9. ye..jgn pilih kasih,dan tak da siapa pun tuduh BA pilih kasih..hehe

    BalasPadam
  10. alhamdulillah terima kasih lagi skali dapat perhatian abg Ben . hehe :)

    p/s : lagi 3 minggu nak tanggal baju sekolah . hehe .

    BalasPadam
  11. tu bukan pilih kasih tapi anak wayang..Kui..Kui..Kalau tak pun akademi fantasia..(melalut)

    BalasPadam
  12. betul2..zmn dlu...boleh kira ngn jari sapa ada PC...punye la takot nak tekan.pdahal xde ape2 pn.bdk2 skolah skrg advance gile.dh la sume pndai2..hmmm

    mmm abg ben.boleh tanya tak..berapa kekerapan abg ben buat entri baru setiap ari??hahahah
    *kalo nak jadikan topik kat blog boleh gk..nnti blogger lain boleh share jugak. :)

    BalasPadam
  13. dlu mnggelabah ble tersalah klik @ tersalah tkan button kat keyboard...mau kne marah ngan abg....huhuhuhu...skrg nih sume dah ade...lengkap.....xyah susah2 nk pk.....

    BalasPadam
  14. Adik sya ni. dia tgh SPM. Jom doakan dia.

    BalasPadam
  15. release tension di sini..mira pun suka baca blog dia. Mira suka penulisannya. Best je baca. rasa macam nak komen pnjg2 tp sok paper BI..muahaha

    BalasPadam
  16. ha'a la ben.. best blog dia.. ben.. pomot blog jz lak.. please.. huhuhu..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009