Aku ulangi .. aku bukan popular.. taknak pon !!

by - November 28, 2010

 

Mula mula .. jutaan terima kasih pada yang mengundi BLOG BEN ASHAARI ( bukan undi aku yer ) .. Undian semakin lama semakin meninggalkan pencabar yang lain .. huih... dasat dasat .. kalau masuk ABPBH , sah sah leh bawak balik kereta .. hahahaha.. guwau guwau .. tamo tamo ..kalau nak undi lagi , silalah ke BPM 

Tadi aku ada berborak dgn kakcikElla berkaitan populariti ni menyebabkan blogger lupa daratan .. Hurm.. Kalau yang bujang tu boleh tahan lagi.. kalau dah kawin tu camana ? Sampai ada sanggup ketepikan segala apa halal dan haram demi mengekalkan status tu .. hurm ..

Aku bukan nak riak atau bongkak... Aku masih belum diduga lagi dan aku harap berdoa agar sikap takbur , riak , bongkak , bangga diri tu dijauhkan dari aku .. Aku tamo semua tu ada di dalam diri aku ini ... Bagi aku , biarlah blog ini hanya dalam dunia maya ini saja .. Tiada kena mengena dengan aku di dunia realiti .. Di dunia realiti , semua blogger adalah kawan aku .. Bukan peminat ! Aku tak nak ada peminat ! Aku hanya mahu kawan .. Hanya kawan akan membantu kawan ...

Kalau ada yang kata aku popular , aku hanya mampu gelak.. Apa ada pada popular di dunia blog ? Apakah popular di dunia blog ini ? Dan paling penting .. aku tak popular langsung .. 0.0001% tak popular langsung  !

Tu je lah nak habaq... ops .. satu lagi .. hehehe TERIMA KASSIIHH laaaaaaaaa buat mereka yang terusan menyokong blog aku ini dengan menjadi FOLLOWER .. ingatkan dah berhenti takat 5000 tapi naik dan terus naik dan naik dan naik dan naik dan naik naik naik .... gulp....

You May Also Like

19 comments

  1. gd lcuk bro ben ashaari..keep it up..haha..dont wori la org nk kata ape pn..Peace!!

    BalasPadam
  2. Tahniah BA. dah popular Xboleh sombong. Kejap ja hilang popular tu. Mcm artis pisang panas yg melambak skrg ni kan?

    entri best sy:
    Ngangkung: filem mesti tonton!
    seluar dalam sebagai pelaris

    BalasPadam
  3. Hehehehe. kalo kite ikhlas ramai la yang suke :)

    BalasPadam
  4. heheh.. slh sorang tu saye.. TERtambah 1... :p
    papepon, bersyukur ape yg ade.. hargai, jgn lupe diri.. :)

    BalasPadam
  5. "aku harap berdoa agar sikap takbur , riak , bongkak , bangga diri tu dijauhkan dari aku" amin~^_^
    Eh, abg ben ade follow blog saya ke?
    tepi sidebar abg ben yg "gigit pen" tu? Bile mase plak abg ben follow ye..uhuhu

    BalasPadam
  6. hujung tahun sure 7k...
    percayalah ramalanku..

    BalasPadam
  7. popular bukan persoalan mr.ben,mungkin kalau dah takdir mr.ben akan popular,yang penting mr.ben akan terus kekalkan apa yang dah ada dan improve mana yang kurang..yang penting hasil yang kita corakkan,disitu letaknya popular =)

    BalasPadam
  8. xdak hal lah...bro ben klw xtinggal solat ap seme..dunia akhirat bereh boh.. xd hal..biasa lah tu godaan syaitan... =)

    BalasPadam
  9. baru lepas mngudi...rasanya macam xpayah undi jek...mmg dh kompem monang!!! hahah jauh giler kot jarak.. ibarat bro ben dgn aku....haha

    BalasPadam
  10. ramai yg undi en ben....me jugak...he3...

    BalasPadam
  11. salam singgah BA,
    popular itu adalah satu anugerah jd jgn disalahgunakan.Saya sokong pendirian cik BA,teruskan berblog..
    http://ilaaliaskitahanyapelakon.blogspot.com/

    BalasPadam
  12. abg ben, mcm besa hanna support abg ben, :) *mesti abg ben dh tak lrt baca dah perkataan 'support' dlm komen aku,monolog dalaman,ngeh!

    BalasPadam
  13. alamatnya mr ben mng la kategori blog personal suami pilihan

    BalasPadam
  14. Ape2 pun tahniah..popular atau tak popular bukan masalah utama yang penting kita happy dalam dunia blog ni....blog kita wajah kita tak gitu..

    BalasPadam
  15. Tahniah BA.
    Ye lah..ni kan dunia maya , mana ada kira orang tu femes atau apa.yang di kenali tu blognya,diminati dan disukai adalah blognya,bukan minat empunya blog..sesuatu yang berbeza tau.haha

    BalasPadam
  16. LM pun popular,, hehehe..
    memang r tak popular.. tapi pas nie kalau jalan jumpa ben.. eh.eh.. ben eik..

    BalasPadam