Saya suka blog awak .. lagi ???

by - November 26, 2010

 

Ok.. masuk sesi ke 3 ... erk.. ke 4 eh ? Hurm.. tadi aku ada dapat satu komen yang menaikkan semangat aku lagi .. hehee.. Semua komen mmg menaikkan semangat aku.. cuma yang satu ni , lain skit sbb dia sememangnya tak kenal blog aku .. hehehe... Kira special kes la nih .. ADeh.. tetiba tensen lak ..kena g bank.. kena kuar duit.. huwaa... ok ok.. sambung ..

" Hi Ben, apa khabar? ShueQry di sini.
Terjumpa blog ni dari Google Malaysia..tiba-tiba tertarik nak baca, ringkas, bersahaja dan ditulis terus dari hati.

Ya, amat mencabar untuk membina komuniti pembaca yang setia. Tak kata susah, cuma amat mencabar..wordingnya saya tukar supaya jadi lebih positif.

Bila dah kumpul ribuan pembaca, next mission adalah untuk kekalkannya, sebab boleh jatuh teruk bila-bila masa! "

Terima kasih ShueQry ..

Ok..sambung SSBA ... Senarai terkini ..

Okeh.. ni dulu.. hehehe.. adeh.. fenat neh... nasib baik jumaat ari ni.. hehhe.. esok chooteeeeeeeeeeeeeee

You May Also Like

12 comments

  1. adus nak join blog ni. tp beu dok blajar men blog. x berapa pandai lg. tunggu jangan tutup lg segmen ni k. :)

    BalasPadam
  2. errr..abg ben..kene join ke??hahaha..malas kot??sbb bukan nak kejar populariti..hehh..

    saye buat blog pn suke2 je..tp xsangka pulak ade jugak yg sudi baca n follow blog saye..haaihh..tu pn da kira bersyukur..hihihi..tenkiut pd sape2 yg baca n follow.. :)

    papepun,saye suke blog abg ben..hehehehehehehe..

    err..bosan..xde keje..nak tido..zzz..kroihh..kroihh..

    BalasPadam
  3. tocei toceiiiiii...tak mo merungut terus kan update okay..hahaha

    BalasPadam
  4. segmen sayasukamalek.blogspot xdak ka?..hahahehehuhu

    BalasPadam
  5. salam ben...
    camno nak join nie... bagi url blog ajer yer...
    jemputla masuk...
    www.mimie1678.com

    BalasPadam
  6. saya pun nak joint tapi tak pandai lagi dari semalam tak lepas lagi

    BalasPadam
  7. Salam
    Saya suka mengikuti setiap perkembangan blog Ben Asaahri bukan apa untuk memperluaskan blog saya ...

    SAYA SUKA BLOG AWAK LA

    http://qiraddapur.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  8. Bro BA, saya baru join segmen ni..xpe ke?? ke ade tarikh tutup?? huhuhu...

    BalasPadam
  9. Salam En Ben..
    WAaoooow...masuk gak ek ke segmen no 4 nie.. my fav no tu..thnxs En Ben..;)

    BalasPadam
  10. saya suka blog awak.. lagi

    macamana nak joint ni.

    BalasPadam