Best blog ko ???

by - November 30, 2010

 

Hek eleh... dia kata blog dia best .. Dia jee yang best .. orang lain tak best .. Sapa yang kata gitu haaaa ? tak tau tak tau .. Nak bukti kee yang ada banyak blog lagi best ??? Cuma tu la.. belum sampai seru nak popular blog blog ni .. nanti bila sampai seru , aku pon tak kenal dah diorng neh !! hehehe .. betui tak ??

image

Iklan seminit dari SUFAH BEAUTY SHOP

image

Ok .. skang kita g tengok blog blog yang mengaku blog dia best .. aku g tengok dah .. mmg best pon. ..kalau tak , masakan berani kata best kan ? Yang penting , buat sendiri !

Berikut adalah calon calon bagi kategori blog blog best  :

Heheheeh.. ok ... 19 blog .. kita tengok.. apakah benar blog mereka best ?? Kalau tak best pon , kasi la pendapat camana nak kasi best .. Bukan suruh kutuk atau keji.. kawan kawan jangan lawan ok ? Nak lawan , g Israel tu .. baru berbaloi !

You May Also Like

9 comments

  1. Alamak!! Apsal no.2 lak?? hahaha(tau pun takut...)

    BalasPadam
  2. semua blog ada kelebihan kan ben?
    eh! aku nak join segmen ni boleh? hehe...

    BalasPadam
  3. yes, dah ade pun,hehe, tenkiu en. ben! :)

    BalasPadam
  4. blog lama saya best tp sudah kena delete... huhuh... blog baru nie sdg nak bestkan... jemputla masuk yer...

    BalasPadam
  5. ape yg best??..pakat² g serbu jom!

    BalasPadam
  6. bile nak tercalon ni??hehe..

    BalasPadam