Aku benci ! Aku tertipu !! Aku terpedaya !!!

by - November 30, 2010

 

Ala .. baru nak update blog dalam kereta ni sementara tunggu wife shopping kat pasar .. Lagu best lak kat radio .. Ni sapa lak suh bukak blog dia .. Takpe ... blogwalking diam diam sat ..

Alamakk.. sapa call lak nehhh ... Hp aku tak penah ada kuar lagu.. Takkan wife aku tinggal phone lak .. Tercari cari laaaa p .. Makin kuat lak lagu tu.. Tapi aku tak jumpa gak hp dia .. Adeh.. letak mana neehhh ... Potong stim betul aku nak update blog ..

Cari cari cari .. selongkar selongkar selongkar... Haih.. tapi ponn... Aku matikan radio.. bukan dari radio .. haihh... mana la pulak datangnya lagu ni ..

Cehh.. cehh.. ceh... sappa punya blog ni laaaa yang pasang lagu nehhh .. huwaaaa..... aku terpedaya lagiiii !!!

You May Also Like

52 comments

  1. huhu..
    hadiah hari jadi tuh abg ben..

    sy lg teruk..bukak2 blog utk game. haha.mmg syiok lahh...

    BalasPadam
  2. Hehehe...Sy slalu kena camni masa bt BW memlm...Terkojut eden dibueknyo...Hehehehe...

    BalasPadam
  3. tau xpa...saya pun pernah kne gitu gak..wakakakaka

    BalasPadam
  4. biasala kan.. untuk menceriakan blog ahakz..;)

    BalasPadam
  5. sempat lagi ye berblog abg kite sorunk nie...haish..
    bukan nak temankan bini...
    hahahaha

    BalasPadam
  6. nape abg ben?
    surprise bday kottt. hahaha

    BalasPadam
  7. BA: ha3.....tipah tertipu!

    BalasPadam
  8. hahaha...ibu wafiq gelak jahat...mr ben tertipu..hahhaha...gurau jer yer...

    BalasPadam
  9. hahaha kelakar, takper keputusan ujian deria menandakan condition tip top dan mantap hik2

    BalasPadam
  10. hehehe, mesti kes lagu autoplay ni bang :D

    BalasPadam
  11. HAHAHAHA..kesian..saye dah buang lagu bila lame2 rasa macam bosan lak ade lagu2 ni..bukan semua suka dengar lagu yg kita suka pn..kalo lagu yg mendamaikan jiwa xpe gak..kalo yg memekakkan telinga??terus tutup blog tu..tp sempat gak komen2 la..hehhh.. ;p

    BalasPadam
  12. Hahaha, henpon canggih ni bro..

    BalasPadam
  13. sabor jer le...slow down volume tu hehehe...nak best lagi try open banyak2 blog yang ader muzik mesti gempak cam kat pasar bunyinyer huru hara...kan

    BalasPadam
  14. sabor jer le...slow down volume tu hehehe...nak best lagi try open banyak2 blog yang ader muzik mesti gempak cam kat pasar bunyinyer huru hara...kan

    BalasPadam
  15. hahahaaaaa....takleh blah..macam mane leh gitu..kuikuikuikui

    http://hidayahanif.blogspot.com/2010/11/umah-baru-pon-ade-tikus-ke.html

    BalasPadam
  16. kelakar la! hadiah bday kot.
    btw hepi bday abg ben !!

    BalasPadam
  17. WAKAKAKAKAKAKAKAKAKAK... memula baca cm suspen je... sekali lawak..

    sib baik zr x pakai masker time ni , kalau x ..sure muke kedut..

    sabo je bro , hadiah bday tu

    BalasPadam
  18. hihihiih tertipu..blog ropenyer

    BalasPadam
  19. hahahaha.. damn tricky lagu tu.

    BalasPadam
  20. hi ben:)
    pertama kali singgah sini dan komen..

    over all..
    kagum..
    like it..
    no wonder mereka2 yang lain selalu puji2 kamu:)

    BalasPadam
  21. selalu gak jadi mcm tu, nak2 lg blog yg pasang lagu sama mcm ringtone yg mama tgh guna..hihi..gelabah beb cari henpon, ghupanyer lagu dari blog.. :)

    BalasPadam
  22. huhuhuh...kekadang blog ada lagu ni saya tros mute speaker, mano taknye, kena plk sekali bukak dua tiga blog semua berlagu, bercampur dh mcm lagu apa plk bunyik nya....
    sekali pulak kalau di opis, volume speaker pulak high volume, satu opis terkejut, malu ahkak...

    MUSH

    BalasPadam
  23. blog yg paling best adalah blog yg ada lagu, dan sound system dia mengalahkan bunyi kat dlm panggung wayang..tu baru gempak..ahaks..

    Jejaka Terhangat: Keputusan & Kesimpulan: Perempuan dan Lelaki Terlanjur Untuk Dijadikan Teman Hidup [Entry Finale]

    BalasPadam
  24. haha tepadaye dgn cmni ye pacik ben.
    alaaa xpe laa. dr senyap jehh. dga laa lgu tuu. hee.

    BalasPadam
  25. saya penah kene macam ni jugak..bukak 2,3 blog sekali pastu tbe2 ade lagu, semangat lah cakap bestnya lagu blog awak ni..skali bila tutup blog dia, lagu tu still ada..rupe2nya dah tersalah blog..waaa malu!! huhu

    BalasPadam
  26. happy birthday... stay cool & healthy..

    BalasPadam
  27. ala ciannya bang ben....pkara cam pernah terjadik kat mak...haihihihi

    BalasPadam
  28. ingat tertipu ape td..apelah..rupanya lagu kat blog da...

    BalasPadam
  29. haha..kelakar. lagu sama ngan ringtone hp ke? hehe..

    BalasPadam
  30. mr ben..
    i like ur blog...
    best kan bile ade 1 medium utk cari kawan selain ber FB...
    hehe

    BalasPadam
  31. hehehe...igt kena tertipu apa td rupanya...kes blog pasang lagu...huhu...sabar yerp..adess...den pon pasang lagu gak dlm blog..adess....cabut...cian en ben..sabar ja la...

    BalasPadam
  32. ahaha. terpedaya. kelaka :P
    taw xpe. selalu terkejut. lagi2 kalo tgh2 malam. waaaaaa.mmg menakutkan =.=''

    BalasPadam
  33. Biasanya begitu le tiba2 sahaja keluar lagu nasib baik lagu je..

    Entri Terbaru: Blog Gay & Pendedahan WikiLeaks

    BalasPadam
  34. mendalam maksudnya...

    BalasPadam
  35. kalau kena lagu seram, memang boleh melampat ke belakang kot haha

    BalasPadam
  36. hahahaa!!! selalu kantoi dgn bos kalau tgh blogwalking tetibe keluar lagu. bengang!! hahahaa

    BalasPadam
  37. heee kelakar lah...tu lah bukak blog senyap2 sape suruh hee kan dah kantoi

    BalasPadam
  38. ayayayaii bro ben ni kan..igtkan kne tipu apa dah td..huhu

    BalasPadam
  39. Tipah tertipu kah Bro...BTW..Happy Besday ya..semoga murah rezeki terus...hehe

    BalasPadam
  40. hehe.. kalau lagu best layan jek, tapi kalau hampeh, bingit je telinga.. ups! hehe

    happy birthday encik ben! ^_^

    BalasPadam
  41. slalu sangat kene nih.pasang lagu kat laptop tiba2 ad lagu lain..

    hihi...joyeux anniversaire monsieur Ben...

    BalasPadam
  42. Lagu kat Scarlett's Petals ok tak En.Ben?Kalau tak ok, nak buang juga walaupun sayang!

    (p.s: Bila En Ben nak follow ni?Entry best tu)

    BalasPadam