Aku suka blog baru ni ...

by - November 30, 2010

 

Baru lagi adik kita ni dalam dunia blog tapi entrinya mmg boleh kasi senyum .. Walaupun agak panjang namun cara penyampaian bersahaja tu menarik bagi aku .. Aku tamo tegur cara penulisannya kerana boleh menghilangkan originalitinya .. Biar masa akan mengubahnya sendiri ..

Aku harap blogger ni terus berada dalam dunia blog ini sbb aku rasa dia mampu pergi lebih jauh tapi segalanya bergantung pada kerajinannya dan kesabarannya ..

Ada satu entrinya yang panjang dan buat kali pertama setelah sekian lamanya ( biasa baca artikal dr.maza yang panjang) , aku membacanya sampai habis .. hehehe.. menarik dan menginsafkan ..

OK.. aku malas nak buang masa korang .. Ni antara blogger baru yang patut diberi sokongan .. > mE

You May Also Like

13 comments

  1. ~huhu~
    kelakar lah....
    ^^
    nice one bro!!
    (^,~)

    www.izzlatif.blogspot.com

    BalasPadam
  2. ok..jom jog ke sane~...wink3...

    BalasPadam
  3. memang best gak la blog die tu..

    BalasPadam
  4. yup mr ben..mmg sgt2 bersahaja entry2 d blog 2... sronok bila baca.. :)

    BalasPadam
  5. blog yg mr ben promo 2 besh.. dh jejln ngn blog dye.. nice blog dye...

    BalasPadam
  6. huh.. sy selalu bw ke blog dia.. mmg best.. sy pon suka cik gadis semasa ni..opsss suka blog dia la

    BalasPadam
  7. hmmm.. tok took tok.. Assalamualaikum incek ben..

    BalasPadam
  8. Dilaporkan :
    Satu kejadian "aneh" berlaku di blog saya. Didapati terdapat satu post telah menglink terus ke blog tersebut.

    Suspek tersebut adalah : En.Ben
    [ucapan : terima kasih atas post ini...terkedu jap..fuhhh}

    p/s : pada blogger lain, thanx jenguk-jenguk ye, nanti kita tukar-tukar info dan omelan upss i mean cerita.. ^__^

    BalasPadam
  9. dah usha gak ! nicee. agak2 ble lah abang Ben nk sampai ke blog sy lak. haha :)

    BalasPadam
  10. dah jejak....besttt ;)

    lepas nih turn nunu plak yer...promo jgn x promo..haha..T__T

    BalasPadam
  11. nice sgt2..lega ckit kepala baca coz sedang berkursus..

    BalasPadam
  12. ...oh...apakah....sekadar tersenyum di kaki langit....(^_^)....

    ...namun tersenyum juga melihat blog yang dipromosikan ini...(^_^)

    BalasPadam