November Rain la plak

by - November 29, 2010

 

Hurm .. dari dulu aku minat lagu ni .. Gun's n Roses .. Pergh.. kira antara lagu yang patut dalam koleksi MP3 ...

Balik keje tadi .. seperti yang diramalkan dek pengkaji cuaca , hujan turun dengan lebat di Kuala Lumpur .. Lain lain kawasan aku tak pasti la sebab aku ada kat KL .. hehehe.. Langkawi hujan tak ? Nak g sana ni nanti ..

Masa lalu kat hall PWTC tadi , aku ternampak sesuatu yang menarik sekali ! Waahh .. aku nak g ! Aku nak g ! tak kira ! tak kira !  Sempat amik gambar 3-4 keping .. Apakah itu ? Nanti aku buat entri lain pasal tu .. hehe ...

Sampai kat bawah tu .. huih ... sesungghnya mmg lagu NOVEMBER RAIN yang dok berkumdang kat telinga aku tu benar benar menjadi kenyataan .. huih.. Hujan lebat ! Arghh .. Kena redah hujan gak ni .. kalau tak , aku pasti lambat sampai rumah .. hurmm ..

Tukar lagu .. pasang lagu MARIAH CAREY .. dan terus redah hujan !  Waalaahh.. seksi gitu baju lencun .. hahahah.. Esok sah demam... Sambut besday dalam selimut jawabnya !

You May Also Like

11 comments

  1. pulau pinang pun hujan..
    dan masih hujan..

    BalasPadam
  2. hujan ke..huhu.
    jgn la ckp demam..tak syok sambut besday badan tak sht .hehe

    BalasPadam
  3. hikhik, kt ganu nie cam hari2 dh ujan....

    BalasPadam
  4. mr.ben,ada dapat url sy pasal blog best tu x?

    BalasPadam
  5. sorry kalau tersinggung.tapi sy rs en ben kena tahu je.
    anyway!! sy sokong en ben!

    BalasPadam
  6. a'ah kan .skang ny musim hujan kan .melaka pun hujan pastu panas ,pastu hujan balik .boleh bioll aku ;)

    BalasPadam
  7. En.Ben... sy org langkawi.. langkawi pon ujan gak skung.. arap2 time en.ben dtg nnt xujan la.. hehe

    BalasPadam
  8. brani mati :

    dah siap bro..cek it out

    http://mencariisteri.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  9. @cik senahtu cerita lama.. dah lama tau.. biar je ... :) terima kasih cik senah .. wat tak tau jer..

    BalasPadam
  10. BA; Sana sini hujan kannnnn......

    BalasPadam