Dah tengok HARRY POTTER ..

by - November 27, 2010

 

Hurm .... mungkin aku bukan taksub sangat kot dengan cerita Harry Potter maka aku boleh menguap dalam panggung ditambah lagi dengan bengang dek budak kecik kat sebelah aku bersama ayah dia yang dari mula sampai ke tengah cerita yang tak habis habis melantak !!! Ya Allah.. sabar je la aku ... Mmg la sukahati dia nak makan .. tapi bunyi plastik yang tak henti henti tu menggangu 'jiran sebelah ' ... Tak reti nak prihatin langsung ..

Review aku mengenai HARRY POTTER kali ni ? Pendapat aku ? Bagi mereka yang ikut filem ni dari bahagian satu , sudah pastinya best .. dan aku pulak ... mmg tengok dari bahagian satu tapi tu la... bersambung yang buat tensen tu .. nak tunggu sambungan dia , tahun depan lak tu .. tah panjang nyawa entahkan tidak ..

Filem yang aku nak tengok selepas ni adalah TRON dan AKU TAK BODOH.. Boleh tahan gak pelakon filem AKU TAK BODOH ni .. Disebabkan takde pelakon yang aku tak gemar berlakon dalam filem ni , maka aku nak g tengok .. heheh..

Tapi sebelum tu , aku nak layan RAPUNZEL .. Diorng kata best .. Tu diorng kata la.. aku tak kata apa apa pon .. kena tengok dulu baru leh nak komen .. hehehe.. mana aci komen tanpa tengok kan .. kecuali 2 Alam tu la.. Tak yah tengok pon dah leh review.. Tak adil bukan ? Salah filem tu atau penerbit dia ? Hehehe.. Dia kisah pe kan ? Duit banyak ... hehe..

You May Also Like

14 comments

  1. hu8..
    neway..2 Alam mngkin ramai tgok dr Alam yg lain kot..hehe..

    BalasPadam
  2. SAYA SUKA BLOG AWAK LAAAA
    http://fadzforfun.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  3. huhu bleh bayang cemana bengang tu..sy pernah duk sebelah budak pompuan yg dr awal duk melantak corn in cup..kunyah jagung cepelap cepelup bunyi...haih sgt disturbing..

    BalasPadam
  4. hahaha,, 2 alam dh bnyk promosi kan.. tgk promosi dia pon dh muak....

    BalasPadam
  5. Harry Potter is the best!! hahaha

    BalasPadam
  6. hehe..klu tulis entah pjg nyawa ke tidak..better xyah nk pikir harry potter.dah..so ape jadi part last? best ek? hehehe..okla.. :)

    BalasPadam
  7. dah bertahun tak merasa berdating dgn hubby ke panggung wayang.

    kena tunggu teruna kecik besaq dulu..huhu..
    layan DVD jer le

    BalasPadam
  8. hary potter, tak tengok lagi pon dah tau bes :-"

    2 alam, tengok rambut doktot tu pon dah tau tak best

    BalasPadam
  9. eh, mcm same la situasi kita...
    time belalang tgk harry potter pun perkara hampir same yg bro alami tlah belalang rasakan jugak...

    mcm nak gigit jer tengkuk diorangkan..hangin 1 badan!

    BalasPadam
  10. mr.ben:
    saya suka blog anda lah:

    http://iqbalhakimi.blogspot.com/2010/11/mr.html

    best2 =D

    BalasPadam
  11. baru lps tgk ngan hubby n anak isnin yg lalu...(sekmanya ayat!). SANGAT BEST!!!!! ada n3 review pasal harry potter kat blog sy.. :D

    BalasPadam
  12. nak tengok harry potter jugak.huhu.

    p/s:Rapunzel best.hehe.

    BalasPadam