1 juta pageviews sebulan untuk RM20K ?

by - November 30, 2010

 

Woww... menarik.. tertarik ..ditarik .. teh tarik .. carik ... Tadi seorang sahabat yang amat popular di dunia maya ini menelefon aku untuk mengucapkan selamat pada aku .. Terima kasih bro !

image Iklan seminit dari AYU HASHIM

Ada dia menanyakan aku tentang trafik terkini .. hehehe.. sebenarnya ada kitorang bertanding hujung tahun sapa paling tinggi .. hehe.. sbb tu aku beria skit memula .. tapi skang ni tak dah .. hehe..

Tapi bila dia bagitau aku tentang 1 juta pageviews boleh menghasilkan RM20k sebulan , membuatkan aku tergamam seketika .. Hurm.. menarik tu.. kalau dapat tu , senang senang leh cover duit rumah nanti kan ?

Tapi persoalannya , bagaimana nak dapat 1 juta pageviews sebulan .. Boleh tu mmg boleh .. ada cara cuma tiada kepuasan langsung nanti ..

hurmmm ... RM20K jika 1 juta pageviews .. skang ni pon dah 200 ribu lebih .. Mat Gebu boleh tu... huhuh.. MAAAAAAAAAATTTT... angkat telefon !!

You May Also Like

21 comments

  1. saya kesahh, sobs sobs, agak2nya sampai bila laa blog usang saya tu nak maju, usaha tak cukup nie

    BalasPadam
  2. 20K = 1juta pageviews.. duit tu dah byk.. tp nk dpt satu juta viewers mang sakit pale.. huhuhu...

    BalasPadam
  3. kalo betulla rm20K...nampak gaya sunyi la bandar2 besar sbb penghuninya berblogging sepanjang masa.hehehe

    BalasPadam
  4. Eh eh.. dah nak mula nak kesah balik..hahaha....BA pun dekat2 200K sebenarnya, saja jee tuu...

    BalasPadam
  5. 200 ribu lebih pun da FUUUYOOO

    BalasPadam
  6. hye :) sy join segmen yg berani mati 2 .. bez arh .. nnt pape segmen baru gtaw la kat shoutbox nina.. n kalo ley folow la blog nina jgk :)

    BalasPadam
  7. hye :) sy join segmen yg berani mati 2 .. bez arh .. nnt pape segmen baru gtaw la kat shoutbox nina.. n kalo ley folow la blog nina jgk :)

    BalasPadam
  8. ehhh..sy salah sorang penview..so tambah la sy jadi ke satu juta

    BalasPadam
  9. dasat3...20 ribu..mak aih..baek berblog dari bekerja...kerja pun xsampai seplh ribu sbulan...huhu

    BalasPadam
  10. http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2010/11/happy-birthday-abg-ben-ashaari.html


    khas untuk abg ben :)

    BalasPadam
  11. nie mesti full time blogger nih...tp x mustahil kalau bro ben leh dpt...sbb entry mmg best dibaca
    terasa macam ader depan mata jer...
    RECENT POST: KATAK PURU boleh dimakan ???

    BalasPadam
  12. Waaahhh...mengagumkan la yang leh buat 1 juta pageviews tuh...kagum..mmg kagum...

    En.Ben punye pageview pun dah 200k ker?? Dasat tuuuhhh...mmg dasat...mknenye dapatla dlm RM10k yeeeaahh...???Huhuhuhu

    BalasPadam
  13. wah,, 2 juta.. camne caranya tu..(bermimpi)
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  14. wah....sakit pala ni memikirnya....BA blh....:)

    BalasPadam
  15. wah....sakit pala ni memikirnya....BA blh....:)

    BalasPadam
  16. gila ni...................

    hahha....


    btl ker..

    BalasPadam
  17. den da ade 800k page view sbln da ben.ape nak heran (smbl berlalu selamba)

    BalasPadam
  18. Wah 20 ribu sebulan..biar betoiii...ellen punya 2000 pun susah nak dapat kot..huhu..
    Good luck Bro Ben..boleh tu, yakin jer...hehe

    BalasPadam
  19. ~wow~
    mcm mana tuh??

    www.izzlatif.blogspot.com

    BalasPadam