Blog best !! - YESS

by - November 29, 2010

 

Aku kenal sahabat  ni sblm aku ada blog lagi .. Aku kenal dia dalam FACEBOOK ... Dia dah sememangnya popular dalam  FACEBOOK .. kalau tngok kawan kawan dia dalam senarai tu , mak aihhh ..beribu ribu !! Siap ada FAN PAGE lagi .. tapi dia bukan artis mahupun model walaupun layak begitu ..

Blognya yang banyak menceritakan tentang kisah hidupnya yang simple ... Mmg best .. tak perlu risau nak baca tentang hasad dengki atau caci maki .. cool !

Ok .. aku nak perkenalkan korang dengan blogger ini .. hehehe ... Mungkin ada yang dah kenal.. ada yang tidak .. kalau belum kenal tu , g la berkenalan ... hehehe..

image NADIA BAYU

http://nadiabyu.blogspot.com/

You May Also Like

22 comments

  1. Salam
    Ramai orang suka baca tentang kisah hidup seseorang..LM juga..

    BalasPadam
  2. ooh..
    1st time syu tgk..
    nak gi jenguk blog dia la.~

    BalasPadam
  3. best gak. lama juga dah follow blog nadia bayu ni.

    BalasPadam
  4. cute giler.......tudung dia...hahaha
    (nak mapos puji dia lebih2..kene blasah dgn suami dia nnti)....haha

    BalasPadam
  5. en ben!
    terima kasih banyak banyak! :)

    BalasPadam
  6. cik nadia bayu..
    sgt chantek orgynyer...
    slalu gak pi blog die :)

    BalasPadam
  7. xheran la die popular,,
    tgk la muke die tu,,
    masyaAllah,,
    cntik ciptaan tuhan

    BalasPadam
  8. eh eh kak nadia bayu. bila laa abg ben nak review aku pulak ni.
    hahahahah perasaaaan!

    BalasPadam
  9. last yer sy follow dia.. hehe.dia mmg cantik =)

    BalasPadam
  10. blog sy x best pon....xde cerita best

    BalasPadam
  11. Yang baik kita jadikan tauladan..

    BalasPadam
  12. This blog is open to invited readers only
    http://nadiabayu.blogspot.com/

    If you are a reader of this blog, tell us who you are! Sign in using your Google Account.

    --->> macma mana nak tgk?? tak leh view la.... sedih arrr.........


    Sumijelly.com

    BalasPadam
  13. yee...nadia bayu mmg cunn....nana pon follow dye...besh bace blog dye...^_^

    BalasPadam
  14. sis nadia memang sempoi.
    tu yg ramai follower.. :)

    BalasPadam
  15. yes ! blog k.nadia mmg best gile :)

    BalasPadam