Blog best ? Best ke ?

by - November 30, 2010

Wahhh .. berani budak budak ni yer... tak takut ke kena serang ??? Berani kata  blog diorng besh yerrr....

Tapi kalau rasa best , nak buat camana kan .. takkan tunggu orang puji dulu baru nak tau ? Asalkan puas dalam berblog ni cukup la.. blog tu dah cukup comel dan cun pon ok dah .. Janji orang faham bila baca .. tu yang penting ..

Hujan ni kat Putrajaya .. kat kl pon sah hujan ..esok kena bawak payung g kerja.. huhu .. Eh ..lari topik.. Hurmmm ... pasni nak kuar satu entri best skit la ...

You May Also Like

9 comments

  1. best tak best cakap jela best..ngee~

    masih bnyk yg kena belajar dari otai2 blog nie ;)

    BalasPadam
  2. hahah.. betoi tu bro.. tapi sekali sekala nak pemes tak salah kot asal tau kedudukan kita di mana.. yeah.. makin semangat nk berblog :D thnk ya bro atas tip2 yg diberikan mase jumpe kat KLCC aritu~

    BalasPadam
  3. salam abg Ben...kmen ni xde kaitan pon ngn n3 ni...tp nk wish Happy Birthday je kt abg Ben...hehehe...semoga pnjng umor...murah rezeki...sukses slalu...

    BalasPadam
  4. ahhh...
    blog saye lagi best!! lebih best dari bestaa... hahahhaa (percubaan untuk buat lawak)

    -hujan lebat di presint 9, putrajaya-

    BalasPadam
  5. ada nama dekat2 dgn nama kita dalam list tu. berpinau jap!

    BalasPadam
  6. wah, dah tersenarai.. thanks BEN! sejak semalam join redah, hr ni join blog aku best.. tak fasal2 trafik mningkat. Alhamdulillah.. i shuke tawww~~~ thanks n tahniah to all gak ^^

    BalasPadam
  7. wah..blog ellen yang berani tu tak besh ahhh..hehhee..mybe blm sampai seru untuk disenaraikan kot atau dah terlepas pandang..maklumlah entry Bro Ben ni cepat sangat..huhu...

    BalasPadam
  8. erkkkk..ade blog dla d c2..hins..hins..terase best lak ns mlm neh..tq abam ben :)

    BalasPadam