Jutaan terima kasih ...

by - November 30, 2010

 

Terima kasih .. terima kasih .. terima kasih.. terima kasih ... terima kasih .. huarghhhh... terima kasih .... terima kasih .. hurm... terima kasih .. terima kasih ... terima kasih .. zzzzzzzz ... terima kasih... terima kasih .... terima kasih ... poottt poottt ... terima kasih .. terima kasih .. terima kasih ..

Haaaa ... Terima kasih yang tak terhingga buat semua rakan rakan yang sudi .. tersangat sudinya dengan ikhlasnya meninggalkan segala ucapan selamat serta doa buat aku sempena ulangtahun kelahiran aku yang ke 34 ( tak guna nak sorok ) ...

Buat geng geng blog masakan yang rata ratanya terdiri blogger otai dapur , blogger2 yang baru ku kenal tapi macam lama kenal , serta kawan kawan di FACEBOOK , anda semua terbaik !!! Semoga anda semua dirahmati Allah !

Aku tak sempat nak kira ucapan yang aku terima di blog lagi pon aku mmg tak suka kerja kira mengira ni .. hehe.. tak suka ANGKA !!!! hehehe.. tetapi di facebook , aku leh tau sbb dia ada tulis .. hehehe ..

 image

Ni kat FB BEN ASHAARI II sehingga jam 7 malam dan rasanya malam ni dijangka bertambah .. huhu.. nak balas balik tu yang lenguh jari ni tapi tak pe .. setahun sekali je wall aku ni meriah .. hehehe .. dan yang bawah ni dari BEN ASHAARI I ..

image

Sekali lagi .. terima kasih .. jumpa lagi tahun depan... InsyaAllah .. Tahun depan ? Rasanya ramai blogger baru ni akan jadi popular dah .. sah sah tak ingat aku lagi.. huhu .. huwaaaaaa....

You May Also Like

25 comments

  1. hai...
    1st tyme mengomen...
    sblm ni jadi silence reader je..
    hehehhe

    BalasPadam
  2. thniah bro BEN.. jgn riso, kitorang x kn lupa jasa baik abg yg byk bntu ktorg ni...nak lupa mcm mane, tiap2 hari bkak blog ni...huhuhu

    BalasPadam
  3. salam...selamat hari ulang tahun abg ben..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu serta berjaya dalam kehidupan hendaknya..innsyaAllah..amin..


    http://hudahazwani.blogspot.com/

    BalasPadam
  4. Sanah Helwah*. May Allah bless you :)

    *Happy Birthday dalam Bahasa Arab.

    BalasPadam
  5. yup.. hepi besday.. rata2 bw harini mesti ada n3 wish BA
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  6. hah...birthday yekk
    selamat ulangtahun bro..34 kan? sama baya yek ..moga panjang umo dan murah rezeki

    BalasPadam
  7. eh baru nk ucap boleh ke,...sanah helwah,.moga pnjg umur n dimurahkan,..

    BalasPadam
  8. happy birthday abgBen...moga sentiasa dirahmati dan diberkati Allah...:)

    BalasPadam
  9. I am new here...

    selamat Hari Lahir Ben Ashaari.. semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki & senyum sokmo :)

    BalasPadam
  10. selamat ulangtahun kelahiran. semoga murah rezeki, panjang umur, sihat tubuh badan dan terus mencipta kejayaan.

    BalasPadam
  11. Nak bagi komen gak...Tp En Ben blom approve jadi kawan lagi (Ntot Nain)..Hehehe

    BalasPadam
  12. selamat ulang tahun bro...semoga terus sukses

    BalasPadam
  13. selamat hari jadi Abang Ben, moga panjang umo, murah rezeki.. Aminn..

    BalasPadam
  14. selamat ulang tahun. Moga panjang umur, murah rezeki dan ceria-ceria selalu.

    BalasPadam
  15. happy buffday Encik BA !
    may ALLAH bless you always :)

    BalasPadam
  16. salam...abg ben,

    selamat ulang tahun yang ke 40..

    moga panjang umur murah rezeki..amin.

    BalasPadam
  17. selamat hari lahir yang ke-34. :D

    BalasPadam
  18. abg ben, sekali lagi ah nak wish, happy birthday! hehe

    BalasPadam
  19. brother BEN
    SELAMAT HARI LAHIR BRO...

    BalasPadam
  20. bro ben da jadi mcm artis da ni..:)

    BalasPadam