Yesss ... tapi noooooo !!!

by - November 30, 2010

 

5 RIBU LAGI ! Aku ingatkan dah susah nak dapat memandangkan aku dah tak main dengan SEO .. Takde dah nak buat entri entri SEO gitu ..

Semalam dan hari yang sebelumnya ..

image 

Hari ini ... belum pon sampai kul 12 malam lagi ..

image

Esok ? Lusa ? Huwaaa... Eh .. lupa lak .. Awal bulan aku bz .. huhu .. sah sah susah nak update .. hurm ... Takpe ... utamakan yang penting ... kan kan ?

7 hari FREE Call dari Celcom tuuu .. Nak call sapa ehhhh...

You May Also Like

18 comments

  1. ~erm~
    leh xbg tau mcm mana nak dpt bnyak tuh??
    dah try SEO tp kurang faham....
    hurm~
    (>.<)

    www.izzlatif.blogspot.com

    BalasPadam
  2. agak2 kalau main SEO...keywords apa yg femes...

    BalasPadam
  3. ABG BEN SELAMAT ULANG TAHUN KELAHIRAN.. SEMOGA Panjang UMUR

    BalasPadam
  4. haha..yang paling best tertarik dengan seminggu free call =D seo xpaham lagi apa..

    BalasPadam
  5. SELAMAT HARI LAHIR No ucapkan..smg panjang umo, murah rezeki, sihat tubuh badan, hidup aman bahagia hingga akhir hayat..smg segala amalan dberkati, drestui dan drahmati ALLAH SWT..jg smg berjaya dunia akhirat...amin..

    BalasPadam
  6. dasatttt....abg ben, call saya la, saya pon celcom, boleh buat personal blog coaching....huhuuhuhuhu....

    BalasPadam
  7. sanah helwa abg ben..barakallahufik...

    BalasPadam
  8. OMG.. mmg hebat blog bro ni.. thniah bro.. tjuk ajar ku sifoo hehe

    BalasPadam
  9. wow..gile gempak la..:)
    keep it up

    BalasPadam
  10. abg ben, takyah call sape2.bak sini simkad tuh. sy pinjam seminggu.


    bernas kan idea sy? :P

    BalasPadam
  11. call ibubapa di rumah ! ;)

    BalasPadam
  12. Happy Birthday...May God Bless u always..

    BalasPadam
  13. kalau boleh..suatu hari nanti saya nak jadi seperti abg ben..

    BalasPadam
  14. abg ben.tQaH x pernah pun dpt reader lebih dari 100 orang.sedih nya. Teringin nak jd mcm abg jugak.

    BalasPadam
  15. abg ben.tQaH x pernah pun dpt reader lebih dari 100 orang.sedih nya. Teringin nak jd mcm abg jugak.

    BalasPadam