Saya suka la blog awak - 6

by - November 27, 2010

6 dah ke ? Tak hengat la .. Ramai banget .. Ok.. terlebih dahulu aku mengucapkan jutaan teramat jutanya buat mereka yang telah mencalonkan serta mengundi BEN ASHAARI BLOG di BLOG PILIHAN MALAYSIA .. klik link jika berminat nak mengundi ( link ) .. Terharu sangat bila tengok undiannya .. Aku ingat takde sapa nak undi aku memandangkan saingan mmg mantap sekali .. hukhuk ..

OK... skang kita ke SSBA lak .. senarai terkini ada lebih dari 10 .. Alhamdulillah .. ramai kenalan baru kita dapat kan ... Okeh.. kita tengok senarai terkini :

  1. Ati Masrif
  2. Cik Eka Katsumi
  3. NurulAsyikinAziz
  4. alinac lover
  5. pink
  6. Zafirah Majdiah
  7. iqbalhakimi
  8. Liyanaziz
  9. aeinio
  10. AiMaN
  11. tomatokering
  12. Aisyah AR
  13. riena
  14. Shaa

Pada yang nak join tapi tak tau camana nak buat ? sila ikut macam kawan kawan lain yang dah buat .. klik link yang ada disediakan dalam blog mereka.. ok ?

Hurm.. Sapa dah g MAHA ? Best tak ?

You May Also Like

20 comments

  1. kiter dah undi abang Ben :) gudluck !! :)

    BalasPadam
  2. maha??
    penah g mase tahun 2009 x silap..
    sblm g kene ade stamina cukup2..hahaletih jugak la..
    tp lau wife gile orkid best jugak g..


    Visit my blog
    seribupersoalan.blogspot.com

    BalasPadam
  3. bro.
    saye juge da undi!!
    gudluck juge..
    best blog abg ben nih

    BalasPadam
  4. goodluck abg ben..da undi..
    didoakan moga berjaya!
    x g lg maha..tp my bro said best..die de kat sana buat pameran under lembaga nenas..

    BalasPadam
  5. Blog Personal Suami Pilihan yer...dah undi dah..mesti berdebar kan..apapun u are the highest..tahniah

    BalasPadam
  6. dah undi en ben da..
    hehehe..maha x g lagi..tp ramai kata bes..eka baru mnggu dpn nk g..
    tq..hehe..meh jenguk meh kwan2...

    BalasPadam
  7. salam bro ben, ada ciri2 pemimpin berpengaruh.hehe. bila otai blogger ni nak ma follow blog sy ni :)

    BalasPadam
  8. saya suka blog awak..
    Alamak..Lupa tgglkan url kat sini..

    http://wannzazryn.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  9. undi blog abg ben!!! hahahha =D
    harap² menang, amin~ ^_^

    update!

    saya suka blog awak la!

    http://syatozapunyer.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  10. bro ben, leh x link kan semua entri SSBA? tq..

    BalasPadam
  11. mestilah undi bro ben.. cayok2! ;)

    BalasPadam
  12. ehh..NO.1... ^_^

    tekiu ben! nasib tak tercicir lagi ..maklumlah lambat ..
    selalu je tertinggal keretapi..huhu

    okey..nak pi ngundi ben pulak..ok!

    BalasPadam