Jom Redah lagi .. uhuks ..

by - November 27, 2010

Erm.. Kat Alamanda tadi aku usha jualan murah oleh MPH .. Byk giler buku ... Sambil tengok tengok tu , aku ternampak buku pasal blog .. Cara cara menjana pendapatan dari blog .. hurmm .... Menarik gak ...

Ok.. kat sini aku nak amik kesempatan untuk rakan rakan yang berminat mengetahui selok belok mengenai pembelian rumah .. Ada rakan blogger kita yang menyediakan blog untuk menerangkan serba sedikit mengenainya dan banyak lagi.. Kalau berminat , rajin rajinkan diri tu ke blog rakan kita , HAYATI ..

Kembali ke segmen kita .. REDAH KAU DAN AKU OLEH BEN ASHAARI ... Kita masuk senarai nama ke 3 .. Jap je kan ? Aku pon tak sempat nak redah lagi sebab nak siapkan senarai nama ni .. Baru buat satu senarai , masuk lagi .. hehehe.. Syukur... diterima ramai.. hehe.. Terima kasih kawan ... OK.. jom tengok senarai terbaru :

  1. AiDa
  2. hazlin
  3. ijatnuar87
  4. Eliyana
  5. sekamar rindu
  6. ibh
  7. LugieAmir
  8. @cu SaYaNg
  9. AKO @ retna
  10. Budak Botak
  11. .shark.grown.up.
  12. fatin hanani
  13. Miss Nina
  14. Syafiq Rosli
  15. MiSz OnYz
  16. SHA
  17. Ellen
  18. azieazah
  19. . the Owner .
  20. rieyana ynn
  21. Adam
  22. silent thinker
  23. ain mustaza
  24. Haris Khairuddin
  25. nora amila ghazali
  26. Shafa
  27. husniah zaimah

Hehe.. selesai senarai ke dua ... Pasni ... contest sehari .. hehehe ..

You May Also Like

15 comments

  1. dah join dah!
    mai la tengok! :D
    http://greensyndicate.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  2. woow..~~
    ramai betol..hebat smbutan..tahniah en.ben..!! tak sempat nk redah td..hehe.. :)

    BalasPadam
  3. Wahhh no 9 tuu, blogger yang DTS jumpa tempoh hari di rumah sis_linn..bagus2..Retna Boleh!!!

    BalasPadam
  4. salam, huishh kejap je da edisi ke3, mantappp~! :D

    BalasPadam
  5. salam...


    sabar tunggu ni..abg ben..

    BalasPadam
  6. yg tadi pun x bis g hehe
    bnyknya
    wahh laku sungguh hehe

    BalasPadam
  7. 1million thanks to en. ben..sudi kongsi info blog picisan sy;)

    BalasPadam
  8. wow..ramai sungguh dalam list ni..

    BalasPadam
  9. Salam En Ben..wahahahah..nO 1 tu..
    Tenkiu sO muchyyyy eN ben..sudi gaK g rEdah bLog aIda tu ek...:)

    BalasPadam
  10. Thanks Bro Ben masukkan dalam senarai entry ellen tu..selamat berjaya dan berbahagia..ahaks!

    BalasPadam