Gathering KELAB BLOGGER - BEN ASHAARI

by - November 29, 2010

 

image

Ada sahabat blogger mencadangkan satu gathering khas untuk KELAB BLOGGER -BEN ASHAARI memandangkan jumlah blogger dan pembaca dalam kelab ni bertambah dari sehari ke sehari ..

Cadangan perjumpaan adalah di KL .. cuma lokasinya tu aku rasa macam nak ubah jer .. hehehe ... sbbnya kos .. kena amik kira segalanya ..

Tapi ni cuma baru cadangan jer .. Dulu satu gathering pernah di buat .. ramai yang kata nak pergi tapi bila tiba masanya , hanya suku jer dapat datang .. aku sendiri pon tak dapat datang .. hehehe.. tu satu masalahnya ..

OK... ni baru cadangan .. kalau ada nak tambah apa apa , silakan ..

You May Also Like

30 comments

  1. nice la bro ben..tuh la kna cari lokasi sesuai je skunk..cri tmpt yg org mudah dtg..:)

    BalasPadam
  2. hoihoi.. best tuh en.ben... en.ben bwt msti rmai yg dtg lah.. huhu

    BalasPadam
  3. nak join jugak~ bro ben gayah da selamat sampai kat umah~

    BalasPadam
  4. oke gak tu !
    pe kata jumpa kat dataran Shah Alam. ade padang, buat makan2, BBQ ke. kan best! hehehe

    BalasPadam
  5. boleh sangat kalau kat KL, tapi xyah la formal sangat, santai sudahhh...

    BalasPadam
  6. ok gak tu...tp kalo nk wat, mmg kene ade organisasi la..baru teratur sket..kalo x, nampak gaya, ben ashaari la yg akn peningnyer..x gitu?

    BalasPadam
  7. kalau nk buat kat KL..kena wat perancangan awal2 supaya yg jauh2 mcam saya kat penang ni boleh plan dan amik cuti keje awal2..baru dpt join..^_^

    BalasPadam
  8. syOk nyer lau leh join sama...

    BalasPadam
  9. salam
    Idea yg menarik,boleh bertukar-tukar pendapat dan berkenalan sesama kita.LM dgr je pun dah cukup..jauh bonar nak join.

    BalasPadam
  10. wawa..
    bestnye kalo bro ben jd wat..
    mesti ramai blogger yg ade nnti..
    kene wat santai2 la..
    best sket nk borak2..

    BalasPadam
  11. Bagus gak idea tu,leh beramah tamah..

    tapi encik ben,cam mane nak tau saye ni da join ke belum kelab blogger ben ashaari ni ye?

    BalasPadam
  12. en ben, pilih lokasi yang tak memerlukan kos dgn byk ;)

    psssttt ade komuniti baru diwujudkan untuk blogger. encik ben dh tau ke belum..?

    on fb, then "search blogger tercinta"

    BalasPadam
  13. berminat untuk menyertainya....
    http://natasha1987.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. wa menarik...boley jugak tu..hehehe..kalo tepat pd masenyer..sure nk join..hehe

    BalasPadam
  15. Kenapa tidak di penang bro?

    http://profhariz.com

    BalasPadam
  16. waaahhh...ada gathering ke? beshnyee..

    BalasPadam
  17. Melaka! :)
    *just giving my opinion je uncle.

    BalasPadam
  18. putrajaya jer ben... saper nak g bayar makan hehehe

    BalasPadam
  19. menarik ni..hihi, xsabar lak...

    BalasPadam
  20. menarik ni.. kalo nak buat biarlah di tempat yang senang nak pergi, kalau kl cun sangat lah tu..

    BalasPadam
  21. salam Ben.

    wah..pantas betui ben ni
    sepantas kilat baru cadang2 ayam..
    dah plan buat gathering..hihi

    tapi tuan rmh wajib dtg tau
    plan tu jgn last minute
    payah buat org2 yg ada anak cam kita ni..ngeh3

    ben jadi MC...yehhh

    BalasPadam
  22. aiseh, gathering lagi ke? hari tu i suggest gathering 2,3minggu time raya coz time tu i kat m'sia cuti raya. but i guess masa tu jugak semua org busy balik kampung.
    jelesnyeeeee korang gather gather tapi kami di perantauan ni takleh join. :'(
    apa kata korang beramai-ramai buat lawatan sambil belajar ke Melbourne plak for the gathering. there are a few bloggers here :)

    BalasPadam
  23. waaa.nape sume jauh2..abg ben,meh la dtg tgnu lagi..hehe :P

    BalasPadam
  24. den dah 2 kali xleh nk dtg..kata nk dtg tp xjgk berkesempatan nk dtg. InsyaAllah ben, lau xde aral melintang..oden smpi yo..tp gtau awlla sket ben...

    Puting Beliung Di Depan Pantai UiTM Dungun, Terengganu

    BalasPadam
  25. ellen pun nak p ler..tp kena infom awal2..sbb ellen kat sabah nak beli tiket lg...hehe

    BalasPadam
  26. kalau tempat menarik dan sesuai dengan ke-available-an cuti saya nak join. leh kenal2 ng rakan blogger. dah biasa join forum gath. blogger gath xpnah lg. ;p

    BalasPadam
  27. cane nk join kelab blogger ben ashaari ni...?

    BalasPadam