RAPUNZEL ??? TAK BEST !!!!!

by - November 30, 2010

 

Sapa kata RAPUNZEL best giler ??????? Mai habaq kat aku sat ! huh .. Dari mula aku tengok sampai habis ...

image Tak best langsung kalau tengok sekali je !! Kena tengok lagi nehhh ... 2-3 kali baru layaann !!! Hahahaha.. i suka sukaaa bangett !

Cerita ni mmg kasi urat leher yang tegang tu kendur balik .. tengok muka awek cun serta hero yang hensem serta kuda yang ego tapi baik hati dan si biawak ( adik beradik dia la tu ) yang cute tu pastinya membuatkan penonton tak henti tersenyum ...

Anak buah wife aku ni pon dari mula la sampai habis.. asik ketawa jer .. Cuma adik dia ni jer aku pelik ..dia duduk sebelah aku .. Orang lain asik ketawa.. tapi dia diam jer .. haih... tak faham kot ??? Biar je la...

Bila dah habis... lampu pon pasang ...

IMAG0066 Terjawab sudah segala persoalan ... Hahahaha... Sekali bantai tidur daaa... heheh.. budak.. mana tahan nak duduk lama lama .. pasti lelap punya ...

Ok... berapa bintang .. Memandangkan sememangnya aku minat tengok kartun 2D atau 3D , aku kasi 5 bintang ! hehehe...

You May Also Like

36 comments

  1. ekeke..En. Ben, budak skrg tak suka tgk kartun..

    BalasPadam
  2. best mmg best...upin ipin pun best jugak..

    BalasPadam
  3. haha..hiash bapak dye yg layan lbih kn cete rapunzel..:)

    BalasPadam
  4. kalo cmnie kena p tgk nih....
    neway epy birthday en.ben... semoga dimurahkan rezeki & panjang umo

    BalasPadam
  5. waaa...kena tengok gak ni...
    pape pun, happy birthday bro!!!

    BalasPadam
  6. ayu suka citer ini..

    ko tu bab ayat...adeh terkejut gak awal2 baca tadi..huhuhu

    BalasPadam
  7. sesumpah la si pascal tu..bukan biawak...
    ekeke..nak betul kan gak..
    sebab citer ni bes
    n pascal n maximus mmg paling klaka takhengat!
    kankan..
    =p

    BalasPadam
  8. Dari zaman kecik lagi suka kat Rapunzel.

    BalasPadam
  9. tak tengok lagii.. tadi nak tengok tapi tertengok ngankung pulak.. ahaha. boleh pulak TER yee..

    napa anak sedara dah tidurr? sejuk aircond. dia pon layan je annn. :)

    Siapa nak shawl free?? Meh singgahh..
    Header Untuk Qila

    BalasPadam
  10. haaa..baru perasan abg ben ckp bahasa utara.. meh cini jom main cipta2 kat blog saya ni...muehehe..

    http://episodkehidupanku.blogspot.com/2010/11/sapa-tau-cakap-bahasa-perak-kedah-atau.html

    BalasPadam
  11. waa.yeker..niy yg teringin nak tengok.tapi poket berhabuk .uwaaa..download jer la.kihkih

    BalasPadam
  12. la kesian..mungkin waktu tidur die kot tu yang tertidur...

    apapun Happy birthday En Ben semoga panjang umur, murah rezeki dan berbahagia handaknya...

    BalasPadam
  13. terkezut btul. igt betul2 tak best. baru plan nak gi tgk. hahah

    BalasPadam
  14. dalam panggung pun bro berblog jugak..bapak ah..hmm... kat semua tempat berblog...memg hebatlah.. hehe..

    BalasPadam
  15. ni yang lagi membara nak tengok ni. kena tunggu weekend. fuh fuh.

    BalasPadam
  16. cite ny mantap gile siyes da tengok!
    HB encik ben!

    BalasPadam
  17. owh ingatkan nk kata x best....da baca btol2 baru faham.....
    lps nih leh saya bawa anak buah saya plak g tonton.....

    BalasPadam
  18. Huwaaa... ni yang meroyan nak gi tengok nih!

    BalasPadam
  19. esok nak pergi tengok jugak la, HEHEH, XD

    BalasPadam
  20. hah ade ke citer ni kat wayang qatar...pesal cam x nmpak jek

    BalasPadam
  21. wahh... kene tgk jgk nie... huhu... btw.. hepy bufday en.ben..

    BalasPadam
  22. tak berkesempatan lagi untuk tgk rapunzel.. tgk treler pon dh mmg best..apatah lgi full movie

    BalasPadam
  23. Salam ..
    tak tahu nak tulis mana .. saya tulis je kat sini .. nak wat entri khas? ramai dah buat untuk hang ...

    Selamat Hari Lahir ...

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    BalasPadam
  24. terkejut bila tgk tajuk...haishhhh~teror betol propa...hahahaha

    BalasPadam
  25. dah tgk!!! walaupun duduk seat 2 dr hdpn tapi BEST!!

    BalasPadam
  26. Huk oloh...En Ben ni wat suspen jeeekkk...Ingt betul la tak best..Baru plan nak g tgk jmaat nih...Nasib baik ckp best...Jd, leh la meneruskan plan g tgk!!! ^_____6

    BalasPadam
  27. BA: Klu best nak tgk jugalah!

    BalasPadam
  28. wink3.....hehehe....sape je x minat kartoon???rugi tahap gaban tuuuu..hahaha....ingin menonton la nanti...;)...thanx kerana mmberi semangat extra...wink3...;)

    BalasPadam
  29. mati2 igtkan xbest mula2 tadi...hahaha
    nk tengok jgk lahh....heeee~

    BalasPadam
  30. baru nk sembur abg ben..
    rupanye strategi abg ben...
    btw, baru tengok citer ni hari nie.
    sib baik reserve tiket awal2.... klu tak sure penuh.
    RAPUNZEL?? memang TIP TOP!!
    kuda tu paling lawak lah..

    BalasPadam