Redah ! Redah ! Redah lagiiii

by - November 28, 2010

 

Alamak.. aku terlepas satu blog ni tadi .. Blog scarlett tadi.. sori  .. tak jumpa url tu .. tercari cari mana url tu ... cari dalam komen dah terlalu panjang ke belakang ..

image

Jumlah komen yang ada skang

Kalau Scarlett baca ni , bagi bagi url yer.. Harap maaf .. Dan mereka yang dah buat segmen SSBA tu tapi lom dipublishkan namanya sila berbuat demikian yer .. Yang ada skang cuma LUKISAN PENA dan teratai ..

Manakala untuk segmen REDAH AKU DAN KAU OLEH BEN ASHAARI lak ada che fara a.k.a fanadz , Puteri Iqa Izyan , Fyzal dan nur .. Erk.. ni ada lagi haa .. van_houten_coklat_sedap ..

Ok .. nak tau jawapan untuk CONTEST JOM SHOPPING , keputusan akan diumumkan pada malam ini .. Sapa yang bakal nenduduki chagra

Jutaan terima kasih buat mereka yang sudi mendoakan serta ucapan tahniah.. Kalau ada yang masih tertinggal , bagi sini dengan segera sebelum entri baru keluar lagi... hehe..

You May Also Like

7 comments

  1. SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

    http://bbfairuz.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  2. http://easydaclumsygirl.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html
    n3 dah buat semalam lagi,, tp lupe bg link kat cni.. 1more thing,,kat n3 nie,, ade org komen somtim... dye ckap-aku tgok skrg nie ramai yg gile abg ben.......

    BalasPadam
  3. jom redah.. pedulikan aje.. .. ben tolong kita.. ada dia tolong kita?
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  4. http://bbfairuz.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    ^_^

    BalasPadam
  5. sy punya pon tertinggal .
    redah aku dan kau punya tuh .
    huhu

    http://saiapanic.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam