BLOG AKU BEST : NO 2 , 3 dan 4

by - November 29, 2010

 

Huih .. Bagus.. ada jugak yang nak mengaku blog dia best yer .. Best sangatkah ? Aku dah tengok dah .. korang ? G la masuk n tengok sendiri... Tapi tolong , jgn mengutuk .. tegur guna kebijaksanaan ..

BLOG NO 2 ( link )  ... hehehe... mmg berani mati ! Satu cabaran yang dia berani sahut untuk mempromosikan blognya .. tqq ..

BLOG NO 3 ( link ) ... yeargh .. berani mati ? hehe.. no komen.. tapi berani gak la menyahut cabaran ... thanks bro

BLOG NO 4 ( link ) .. blogger yang sedang berada di DOHA , Qatar ini tidak mahu melepaskan peluang untuk bagitau kat dunia blog yang blognya best ! Haa... jgn tak tau.. best atau tidak , g tengok sendiri..

Apa pun .. tahniah buat mereka sebab mereka masih baru lagi dalam dunia blog ni tapi dah ada pembaca setia mereka .. walaaahh ...

You May Also Like

6 comments

  1. rasa nak brani mati join tapi blog tak cukup brani mati lagi untuk masuk segmen ni..

    BalasPadam
  2. best jer aku tgk semua blog tu...:)

    BalasPadam
  3. salute sbb dorg konpiden...
    aku?
    heHeHe..
    hanya mampu mengomen...

    byknya aku ketinggalan...
    HaisH!~

    BalasPadam
  4. no prob bro.
    pindah bbst nati kolling2, boleh tlg angkat barang:P

    BalasPadam
  5. org baru Ben...
    sy budak baru belajar & akan terus belajar...
    apapn thanks Ben..ur blog best!

    BalasPadam