Redah pagi pagi ..

by - November 28, 2010

 

Salam dan selamat pagi ... Sihat ? Ari ni projek banyak kot .. Mau g KLCC .. Mau pg MAHA .. Mau singgah rumah orang tua .. mau pg LOW YATT .. LOW YATT  ??? Huih.. 'selamat duit' kalau g sana ! heheh..

OK... dah masuk senarai ke 3 dah ni ... Bagi yang baru nak tau .. Segmen ni dipanggil  REDAH KAU DAN AKU PUNYA OLEH BEN ASHAARI .. Ok.. berikut adalah senarainya :

  1. una
  2. Nur Azila Ismail
  3. apezs shah
  4. tHesmUff
  5. Solihin Zubir
  6. rabiatul
  7. Millomocca Danique
  8. Syira C Gadis KidaL
  9. Mommy 2 Imans
  10. deqdeq
  11. shazleenhairuddins
  12. Shaa
  13. eiela
  14. aima in luv
  15. Blogger 1 dan blogger 2
  16. mush
  17. Kuronofu91
  18. IBU WAFIQ
  19. azzey

woraitsss .. 19 je dari tengah malam semalam .. Nak join , cepat yer ... sbb bila bila masa je segmen ni boleh ditutup .. bila aku dapat idea baru , maka akan terus ditutup dah diusahakan yang baru.. hehehe...

You May Also Like

15 comments

  1. terlepas segmen..
    mcm mner nie..
    blurr cket.. huhu

    BalasPadam
  2. camna segmen ni ek?sy tak phm la...

    BalasPadam
  3. wa..area bb..harap dapat berjumpa..

    BalasPadam
  4. En.Ben!Saya dah join dah semalam.Tak de pun tersenarai.Ni sy anta balik url penyertaan tu.

    http://scarlettj1.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  5. cepatnye buat segmen xsmpat nk juin dah ke3 huhuhuhu

    BalasPadam
  6. huwawaaaahh...cmne nak redah time exma gnie...hehehe

    BalasPadam
  7. wah~ byk betul projek en.ben hari ni. (: silap² kt low yat pon ada update blog nnnt. (:

    post saya terbaru : Musim Kahwin

    BalasPadam
  8. err knapa sy x de dalam senarai .
    sobs sobs .
    direjectkah ?
    wuuuu~

    BalasPadam
  9. Saya dh join dh....jom redah blog saya...

    BalasPadam
  10. kasi redah smpi pecah..huhu..bg traffic jam..:)

    BalasPadam
  11. semalam sye bagi...tapi x dipublishkan...abg ben...tolong eh...
    http://akubuddakprogramming.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  12. @AkU bUdAk pRoGrAmMiNg!!

    udeh ler.. kat sini haa..http://www.benashaari.com/2010/11/huih-giler-aku-jap.html

    BalasPadam