Siapa sangka ?

by - November 27, 2010

image

Aku target ... tengah bulan depan baru dapat cecah 4900 ni memandangkan sasaran 5000 aku adalah hujung tahun ini .. Tapi sebaliknya berlaku.. Hari ni saja aku dapat 100 follower ..

Apa pun.. jutaan terima kasih.. rasanya minggu depan la kot cecah 5000 .. hehehe.. Satu kebanggan sebab aku baru setahun berblog ..walaahh..

You May Also Like

36 comments

  1. tahniah bro!!
    100 je lagi nak capai target,..

    BalasPadam
  2. huwaa..thniah en ben..ehhehe...tahniah jgk sbg calon blog personal suami plihan ek...gud luck3..

    BalasPadam
  3. abg ben,
    bold kan setahun blogging tu.
    nanti jd mcm hanna, mlm ni baru tau yg blog abg ben baru setaun.hehe.
    3taun knon. :P

    BalasPadam
  4. Cayalah Abg Ben... sy nk dpt 100 seminggu pown seksa... Tahniah... apa2 pown jom kita vote abg Ben dlm BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010.. Abg Ben dpt ranking tertinggi setakat ni. Ada harapan tu Abg Ben...

    BalasPadam
  5. tahniah bro..
    saya pun br folow blog ni huhu

    BalasPadam
  6. hebat lah abg ben,..i'm newbie,..;)

    BalasPadam
  7. anda akan menjadi satu fenomena mr.ben...hehe..tahniah2..

    BalasPadam
  8. woa..sehari 100??
    best2..
    thniah en ben :)

    BalasPadam
  9. mr ben ! hUnny wat entry for you ... http://hannan-al-qudsey.blogspot.com/2010/11/v-o-t-e-b-p-m-2010.html

    BalasPadam
  10. wahahhahah!! tahniah ben!!!!! heppy for you!!!!!

    BalasPadam
  11. bila la nak sampai nie..... >>>>>>>>

    BalasPadam
  12. huYooo!! 100 / day tuuuu.. ade la saye nampak bayang2 saye kt situ... (1 in 100) hahaha.. tabik la bro ben! :)
    baru kenal ni.. post2 bro ben pon saye tak habis bace lagi neh... ghahahaha.. bengkak r mate saye esok ni.. \\(@ *,)//
    salam kenal! =)

    BalasPadam
  13. tahniah2 BA.. kamii sokong aanda
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  14. setiap usaha keras pasti ada ganjarannya ... ^_^

    BalasPadam
  15. wah2. tahniah Abg Ben. laju btol follower naik

    BalasPadam
  16. Tahniah Ben!

    semua tu hasil usaha dan kerja keras ben sendiri juga ^_^

    BalasPadam
  17. saya baru follow..
    gud luck:D

    BalasPadam
  18. tahniah...tahniah...tahniah
    bestnya teruja sesangat

    BalasPadam
  19. Tahniahh....sekarang kat Malaysia ni sebut nama Ben, sapa tak kenal.. haha.

    BalasPadam
  20. Salam.Tahniah encik BA,meh suh yang 100 tu folllow LM pulak,haha .

    BalasPadam
  21. Dinaz akan menyusul, leh ke abg Ben...hee blm sampai sebulan berblogging...hopely.

    BalasPadam
  22. wah!!
    tahniah!!!

    kite pun dah tambahkan target en ben tu =)

    BalasPadam
  23. wah...seronoknya...
    boleh buat kenduri selamat.....

    BalasPadam
  24. woww....
    tahniah en.ben...
    boleh wat kenduri besar-besaran dah nie....
    =)

    BalasPadam
  25. Salam Tuan, Blog anda mmg hebat :)
    Bagi kita sikit boleh hehehe...
    Kalau korban sekor lembu tak padan nie. Jom Jalan-jalan Ke Pahang "Tak kenal, maka tak cinta."

    BalasPadam
  26. tahniah abg Ben . zila yakin , hujung tahun ni boleh capai lg beberapa ribu :)

    BalasPadam
  27. Tahniah2..... capai sasaran..
    jgn jadik cam 2 alam.... ngee

    BalasPadam
  28. haha.ade pulak muke encik ferd lam print screen diatas. .terharu* kih3

    BalasPadam