Ahad lagi ke ni ?

by - November 29, 2010

 

Salam .. selamat pagi .. ngantuk... lewat tidur semalam sbb ada tetamu dari jauh datang rumah .. Abang ipar dan keluarganya dari Teluk Intan datang bercuti ke KL .. hehe.. ok la tu.. nanti nak bawak diorg pusing KL ..

Sehari lagi genap umur aku 34 tahun .. Tua dah kan ? Tapi nampak cam 21 lagi je kan ? Hahaha..tamo laaa.. umur 21 aku cam budak sekolah jer ... Aku redha dengan segalanya..

Lelaki ni lain .. makin tua makin kacak lagi bergaya .. Anak muda sendiri tergugat dengan kebenaran tu .. Tak caya ? Cuba la tengok dalam senarai lelaki terseksi di dunia .. Haa.. sapa atas sekali ? Lelaki yang dah berumur gak .. Nape bukan lelaki muda ? Lelaki muda ni mmg la kacak tapi raut wajahnya masih belum nampak kematangan.. Ala ala budak gitu .. Cute cute gitu.. sapa suka muka gitu ? Adaaa.. ramaiii .. nak sebut tapi tak leh... kang aku bertambah dibenci gitu.. ahahha.. guwau di pagi hari ..

Tak kira muda atau tua sebenarnya .. Segalanya dari hati .. Kalau tua ingat mati kan bagus .. Yang muda beringat selalu .. Ajal kita tak mengenal usia .. Bila bila je boleh 'offline' .. Yang penting , biarlah senantiasa ingat Allah.. Ingat Allah dengan cara membuat apa yang disuruhNYA dan meninggalkan apa yang dilarangNYA .. InsyaAllah ..

Banyak masa pulak aku update blog yer.. hahahaha.. Ni dok tunggu wife siap .. Alangkah enaknya kalau boleh menyambung tidurku barang sejam dua.. Oh katil !!!

You May Also Like

11 comments

  1. nak wish awal2 bole??

    happy besday!~

    BalasPadam
  2. Nak gi mane abg ben?
    gi maha ke?

    BalasPadam
  3. selamat hari jadi ben.. eh, awal lagi.. heheh

    BalasPadam
  4. aku pulak nak balik tido lalalalal... oh katilll

    BalasPadam
  5. Richard Gere walau dh byk 'grey hair' still tampan lagi menawan. Haha ..

    BalasPadam
  6. Betol tu abg ben... Mcm sy jugak la.. Ckap umo 30 pown, ramai yg xpercaya.. haha...

    BalasPadam
  7. Lelaki Lagi Berumur lagi mantappp..Saham bertambah tinggi..
    he he he

    BalasPadam
  8. yup.. bilatibamasanya.. ia akan tiba..
    'life begins at forty?' hehe.. muda lagi tu BA
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  9. den cayo ngn ben..hati kte yg pntng sbnrnya.

    wah..smbl2 tgu istri bsiap pn smpt lagi update blog..cayalah..den mmg respect ben.. ;)

    Puting Beliung Di Depan Pantai UiTM Dungun, Terengganu

    BalasPadam
  10. happy birthday..
    may allah bless u...

    BalasPadam