Saya suka blog awak la - 3

by - November 26, 2010

image Iklan 1 saat ...

Ok.. persetan mereka semua itu.. Kalau dilayan kita gak sakit jiwa .. maka , jangan dilayan... Okeh ? Kita teruskan agenda tersembunyi kita .. hehehe .. Skang masuk ke sesi 3 dah.. ada berapa banyak lak ? Mari kita kira .. huhuh..

Hehehe.. fuh... 21 ... OK.. lunch time.. solat jumaat.. g g la meramaikan masjid bagi lelaki tu dan yang duk kat opis tu , g baca blog diorng .. follow pon cun tu.. kasi ramai kawan kawan ... Okeh ? Tqqq... Jangan dengki dengki.. tak berbaloi ..

You May Also Like

14 comments

  1. Ya Rabbi .. sempat lagi ko ni dik. Mcm SUPERMAN. Haha ..

    BalasPadam
  2. salam kembali ben ashaari ..... terima kasih gak pada ben kerana sudi memasukkan blog khai adry dalam senarai list blog ben dan bukan mudah nak masuk dalam blog2 list orang2 yang fofular cam BEN ASHAARI ni .... terima kasih daun keladi, kalau ada masa ben jemput lah datang ke blog khai lagi ...wasalam...

    BalasPadam
  3. betul,jgn dengki2,tak elok tau!

    BalasPadam
  4. oke.
    jom buat rombongan lawatan ke blog I oke!
    sure..tak rugi tau tmbh kawan.

    tmbh kenalan dan eratkan sillaturrahimm :')

    BalasPadam
  5. errkk..mana SSBA - 1?? cam x jumpa pon??? nama ads tadak lak tuh...


    http://adiyahana.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  6. oopss..dah jumpa..heheh...sori yaaaa...

    BalasPadam
  7. betol. jangan dengki-dengki..

    ade sorang kawan sy ni jeles sbb follower sy lagi ramai drpd die.. siap kutuk2 sy lagi kt blog die. tapi sy tak gelabah. be profesional.. wait n see jer..... :)

    BalasPadam
  8. dah ada #3..ramai yg joi..saya pn dh joim :)

    http://rossnie.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  9. tak penah dengki..dengkil pon tak penah pegi.

    BalasPadam
  10. kekeke kembang smangkuk nam tersenarai dlm list..

    hee skrg keje terjah enrjah..

    tq en ben..smoga murah rezeki..

    BalasPadam
  11. Salam En Ben

    SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

    http://loqkimagri.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    SAYA JOIN!=0

    BalasPadam
  12. thanz bro...tersenarai juga mimi dlm list tu...

    BalasPadam
  13. TERIMA KASIH Ben.
    Letak no; 1 lagikkk
    Sekarang dalam proses membalas kunjungan dan memollow mereka2 yg sudi singgah & sudi memollow.
    TERIMA KASIH sekali lagi...

    BalasPadam