Celeb kat SR , Alamanda ..

by - November 29, 2010

 

image

Hurm... ada dua anak buah kat umah aku dari Perak.. Saja bawak berjalan ke Alamanda dan layan Rapunzel jap lagi .. hehe..

Segmen BERANI MATI nampaknya mendapat sambutan .. samada hangat atau tidak , aku rasa korang je la tau kan .. aku masih berhutang lebih kurang 20 blog ni .. hehehe.. tak pe.. pelan pelan yer .. rasanya segmen ni paling best aku penah buat .. sbb hanya yang berani mati je sanggup join.. Pastinya akan mengundang komen komen yang menyakitkan mata je nanti .. Ini akan mencabar kesabaran blogger tu sendiri .. Apa pun harap bersabar .. wat dek jer ..

OK.. aku nak makan dulu .. nanti sambung eh ..

You May Also Like

14 comments

  1. makan kan sekali tuk weols ek haha

    BalasPadam
  2. ben,
    ada sagmen baru ker...aku nie asyik tertinggal bas jer lah eik


    psst: menu special apa malam nie?

    BalasPadam
  3. enjoy birthday....uncle..keh3

    BalasPadam
  4. tak pe bro ben ashaari..ni mengajar kita..:)

    BalasPadam
  5. jantung nak meletup jer blik taip "Blog AKu Best!"..
    Jantung hampir henti berdenyut masa paste URL...hahaha

    BalasPadam
  6. oo..patot r ada 20 list lagi..hehe..enjoy ur besday mr.ben =)

    BalasPadam
  7. baru petang tadi acu singgah SR Alamanda...tetiba je teringin nak makan Yogurt Cheese Cake..nyummy..


    kengkawan...jom kita beramal..

    http://sephiasayang.blogspot.com/2010/11/hulurkan-tangan-ringankan-beban.html

    BalasPadam
  8. BA; Perak? Area mana Ben?Tk Intan ke?

    BalasPadam
  9. Perak kat TELUK INTAN.. SG JEJAWI rasanya..

    BalasPadam
  10. Alaaaa nak ler tengok Rapunzel gak... mama suka tuuuu... :D

    BalasPadam
  11. have a nice nite!
    happy birthday Mr.Ben.
    =)

    BalasPadam