Secara rasminya ditutup ! - BEN ASHAARI

Secara rasminya ditutup !

 

Dengan gembiranya aku mengisytiharkan BLOGGER IN DA HOUSE ditutup !! Kenapa gembira ? Sebab berjaya mengumpulkan ramai blogger baru .. hehee.. Dah tu kenapa tutup ? Sebabnya .. aku ada segmen baru !!!  Masyuk punyaaa ... hehehe.. Nak tau ??? Tunggu entri selepas ini .. Skang kita g ronda ronda blog kawan kita dulu ..

Nadhirah

Teha

Dan yang terakhir adalah  .... jeng jeng jeng !!! mari kita serbuuuuu...  Nama penuh tu wehhh .. hahahah

Siti Noraasmah Binti Ahamad Dahlan

Jutaan terima kasih pada semua yang sudi menyertai segmen ini ! Aku harap korang sudi menyertai segmen yang bakal aku buat kejap lgi.. Tak kira blogger baru atau yang lama boleh join .. hehehe.. Walaahh.. Sampai ketemu lagi ! Salam

11 ulasan:

  1. ala tak sempat nak join tak leh masukkan satu lagik k, suka blog ben ni ramai tol follower, mesti tersohor punyer ni senang nya dapat beribu riban follower kalo saya susah no nak dapat banayk tu
    http://damiaqish.blogspot.com

    BalasPadam
  2. tak sabar tunggu segmen seterusnye.. ngeh3

    BalasPadam
  3. x sabar nk tunggu segmen baru dr en ben..teruja..hehehehe

    BalasPadam
  4. x saba nak tggu segmen baru abg ben..huhu

    BalasPadam
  5. alhamdulillah semuanya berjalan lancar...tetap sokong...

    BalasPadam
  6. salam ben.

    emm..tak sempat nak join!!
    almaklum le kita ni lambat..
    banyak kerja di rumah...huhu

    kura-kura pun laju ^_^

    BalasPadam
  7. wah3~~ bunyi mcm menarik..huhuhu...tp ade 1 persoalan yg bermain kt fikiran aku skg ni..npe aku slalu ke blog ni je..BA ade aura aneh la bg aku....

    BalasPadam
  8. encik ben, nape blog sy x de pun. sy dh join..ke sy x perasan...huhuhu

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.