Atas permintaan ..

by - November 27, 2010

Huih.. atas permintaan seorang sahabat , maka aku akan list semua blog blog yang dah join SAYA SUKA BLOG AWAK LA dari mula hinggalah ke ..er.. tadi la kan ? sampai sesi 6 la kan .. hehe..

Ok..ini adalah linknya ... 1 , 2 , 3 , 4 , 5 dan 6 .. kata dah.. aku salah kira.. hahaha .. ni satu lagi.. sepatutnya ni jadi 7 .. hehe.. jgn marah aaaa..

Hurm... blogwalking pon jangan sampai tak solat yer .. dahulukan yang penting dulu yer ... Terima kasih kawan kawan yang menyertai segmen ni ... Nak lagi ke segmen ? Kang ada yang meluat .. hehehe

*tq azhar

You May Also Like

13 comments

  1. baru nak join sempat lagi tak huhu

    BalasPadam
  2. en ben, segmen aku nak bagi hadiah apa kat ben tu dh ada pemenangnye ke????

    BalasPadam
  3. salam bang ben... wat jer lg segmen... best ape..?

    BalasPadam
  4. haha.. biar;ah dorg yang mluat tu mr.ben..kami yang xmeluat lagi ramai lah...xsabar nie..hehe

    BalasPadam
  5. abg ben tertinggal perkataan x kat solat tu kowt

    BalasPadam
  6. salam

    "blogwalking pon jangan sampai solat yer"

    salah taip ni.

    thanks tuk peringatan!(^^)

    BalasPadam
  7. pembetulan utk perenggan terakhir...blogwalking pon jangan sampai tak solat yer..

    BalasPadam
  8. x berkesempatan lg nak join segmen SSBA ni..byk kerjaaa..ish..ish. Kerja pon kena dahulukan..betul x mr BA?

    BalasPadam
  9. terima kasih pada yang tegur .. hehe.. terlepas pandang ..

    BalasPadam
  10. teruskan usaha wat segmen.Best apa..Dalam pada tu leh dapat kwn2,tau kewujudan blog2 lain gak..Syabas ben..

    BalasPadam