Jumaat, 26 November 2010

Saya suka blog awak la ! - 2

 

Huih.. sambutan yang amat mengalakkan .. Apakah berbaloi ? Sila beri komen bagi yang dah buat tu .. Huhu.. dapat ramai kawan baru ke ?

Ok.. ada satu perkara nk bagitau .. Bagi mereka yang buat entri tu ,tolong paste url entri korang tu kat entri yang sepatutnya.. Jangan sepahkan.. kalau sepahkan , aku tak bertanggungjawab kalau terlepas pandang .. Maaf yer.. Sila paste semula ..

Bagi mereka yang berminat nak menambah kenalan blogger , maka amat digalakkan berjalan jalan dan lihat sendiri kreativiti serta alasan mereka menyukai blog blog pilihan mereka .. Jika nak menyelongkar , sila ke sini (link) ..

Ok... Ni untuk sesi ke 2 :

  1. Miss Zymah
  2. Nurul Hani
  3. moCCaCino
  4. aima in luv
  5. Mira Hana
  6. Mata Hati
  7. Miss Zymah
  8. siti habsah
  9. fittiariri
  10. nurin adilla
  11. miszlullaby
  12. ezzyra
  13. salem:D
  14. Nur Azila Ismail
  15. amad sarpix
  16. b a m b a m ' s
  17. Miss MiraAida
  18. KimiCnoL
  19. amad sarpix
  20. . . . h u s n a . . .
  21. cokiedacomot
  22. zany
  23. gaung
  24. Shaofie
  25. Shahazrin
  26. Noor Faezah Mazli
  27. MissAinia
  28. efa nur
  29. nad_ira
  30. Miss Shizu
  31. Miss Nina
  32. cek chun
  33. Teha
  34. Tok Esah
  35. tice LIN
  36. wan muhamad
  37. MyZone~theUn4given
  38. nanie
  39. amy shuhada
  40. sya hassan
  41. tomatokering :)
  42. MIMIE AIZA
  43. Mama Kembar
  44. CiK PuaN NeTTY
  45. kobEj0rdan~
  46. aref seven
  47. moCCaCino
  48. sofi
  49. Norizwan
  50. Cik Jue
  51. Mama Zara

Huihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... jenuh nak redah sorang sorang .. tapi best kalau dapat redah semua ni.. boleh kasi dapat ide  dengan lihat cara orang ..

31 komen :

Mama Zara berkata... [Reply to comment]

http://familymoza.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

mama punya xde :(

dh paste kt entry segmen tu

CiK PuaN NeTTY berkata... [Reply to comment]

yay..dah masuk..maceh en.ben=)

ayah_ibu_nasuha berkata... [Reply to comment]

yezza....sgt suka ini segmen. insyaallah ada ms nk jalan2 cari ilmu kat blog ni semua...

MiMi PeONy berkata... [Reply to comment]

sy nak join!!!

http://sichumelpinky.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

sesi kedua ye..so tak yah masuk kan lagi link entri tu kan BA?

Gayahspears berkata... [Reply to comment]

ape ni bro???
pertandingan ka??? tak phm.. huhu..adess ketinggalan zaman :(

Ayuni berkata... [Reply to comment]

http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Nancy Poh berkata... [Reply to comment]

Amboi..banyakknya..takper, terjah satu persatu..hee

eqbalzack berkata... [Reply to comment]

saya no 53 boleh tak tuan?! hehe

cplud miera berkata... [Reply to comment]

hehe~ thanx en ben..berbaloi..dptla 2 follower ;) okla dari xbertmbh lgsg ;)

kobEj0rdan~ berkata... [Reply to comment]

fuh??ramai bai, jenuh nak abes kan ni.
bos, saye nak mintak anual leave.nak bace blog2 ni:P

Mama Zara berkata... [Reply to comment]

keistimewaan no. 50 dan 51:

kami adalah sepupu! Yang bertemu melalui blogwalking...hihii

Sangat best!

zurayda berkata... [Reply to comment]

http://zuraydamohdraya.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Terima Kasih Ben :)

cikmawar berkata... [Reply to comment]

saya suka blog awak la !

http://xtwnameape.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

The Nurul berkata... [Reply to comment]

great idea!! agak agak muntah tak baca kalau dah lebih 100 orang join? hahahhaha.

Nisa Ferreira berkata... [Reply to comment]

cara utk tgk smua?? cuba letak preview bila u pointkan kat link tu..hehe :P

Syafiq Rosli berkata... [Reply to comment]

yeah..mari blogger2 tmbh kenalan rapat sesema insan..:)

Eazy Izzuddin berkata... [Reply to comment]

memang dapat sambutan lah bro..
caya lah...
;)

amiey lee berkata... [Reply to comment]

hee nama tak masuk list lagi le

sini url nye ye en ben

http://dvillahati.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Pensel Kontot berkata... [Reply to comment]

perh ramai tul kan...
bagus2

akuanakpahang (AAP) berkata... [Reply to comment]

Salam Tuan Ben.
Saya pun suka blog awak :)harap anda pun suka juga blog saya.
Jom Jalan-jalan ke Pahang "Tak kenal maka tak cinta."

Ummi Alifya berkata... [Reply to comment]

http://ummi-alifya.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

link kan kat sini gak...semoga dapat ramai sahabat...

Mira Hana berkata... [Reply to comment]

ho yeah!da masuk!...syukran encik ben:)

Dean winchester II berkata... [Reply to comment]

nak jugak! hehe

http://mohamadnaqib.blogspot.com/

Kuronofu91 berkata... [Reply to comment]

Nak terjah blog korang...haha

kuronofu91.blogspot.com

CT NoArIzAh ArIs berkata... [Reply to comment]

Si penunggu gua dah buat kerja...silalah ambil perhatian..hehe!!

http://ummi-ieraakmal.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

Amirah Su'aidah berkata... [Reply to comment]

terima kasih ya en.ben..

MIMIE AIZA berkata... [Reply to comment]

yeay sudah masuk.. terima kasih encik ben

Miss Nina berkata... [Reply to comment]

yea yeahh !
thank you Encik BA !
weehooo ! :)

wan muhamad berkata... [Reply to comment]

YEHHH.. dah masuk terima kasih bro..dapat 5 follower hehe ok la tu

tomatokering :) berkata... [Reply to comment]

yeyy da ade.. tengs bro ben ;)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI