Saya suka blog awak la ! - 2

 

Huih.. sambutan yang amat mengalakkan .. Apakah berbaloi ? Sila beri komen bagi yang dah buat tu .. Huhu.. dapat ramai kawan baru ke ?

Ok.. ada satu perkara nk bagitau .. Bagi mereka yang buat entri tu ,tolong paste url entri korang tu kat entri yang sepatutnya.. Jangan sepahkan.. kalau sepahkan , aku tak bertanggungjawab kalau terlepas pandang .. Maaf yer.. Sila paste semula ..

Bagi mereka yang berminat nak menambah kenalan blogger , maka amat digalakkan berjalan jalan dan lihat sendiri kreativiti serta alasan mereka menyukai blog blog pilihan mereka .. Jika nak menyelongkar , sila ke sini (link) ..

Ok... Ni untuk sesi ke 2 :

  1. Miss Zymah
  2. Nurul Hani
  3. moCCaCino
  4. aima in luv
  5. Mira Hana
  6. Mata Hati
  7. Miss Zymah
  8. siti habsah
  9. fittiariri
  10. nurin adilla
  11. miszlullaby
  12. ezzyra
  13. salem:D
  14. Nur Azila Ismail
  15. amad sarpix
  16. b a m b a m ' s
  17. Miss MiraAida
  18. KimiCnoL
  19. amad sarpix
  20. . . . h u s n a . . .
  21. cokiedacomot
  22. zany
  23. gaung
  24. Shaofie
  25. Shahazrin
  26. Noor Faezah Mazli
  27. MissAinia
  28. efa nur
  29. nad_ira
  30. Miss Shizu
  31. Miss Nina
  32. cek chun
  33. Teha
  34. Tok Esah
  35. tice LIN
  36. wan muhamad
  37. MyZone~theUn4given
  38. nanie
  39. amy shuhada
  40. sya hassan
  41. tomatokering :)
  42. MIMIE AIZA
  43. Mama Kembar
  44. CiK PuaN NeTTY
  45. kobEj0rdan~
  46. aref seven
  47. moCCaCino
  48. sofi
  49. Norizwan
  50. Cik Jue
  51. Mama Zara

Huihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... jenuh nak redah sorang sorang .. tapi best kalau dapat redah semua ni.. boleh kasi dapat ide  dengan lihat cara orang ..

31 ulasan:

  1. http://familymoza.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    mama punya xde :(

    dh paste kt entry segmen tu

    BalasPadam
  2. yezza....sgt suka ini segmen. insyaallah ada ms nk jalan2 cari ilmu kat blog ni semua...

    BalasPadam
  3. sy nak join!!!

    http://sichumelpinky.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  4. sesi kedua ye..so tak yah masuk kan lagi link entri tu kan BA?

    BalasPadam
  5. ape ni bro???
    pertandingan ka??? tak phm.. huhu..adess ketinggalan zaman :(

    BalasPadam
  6. http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  7. Amboi..banyakknya..takper, terjah satu persatu..hee

    BalasPadam
  8. saya no 53 boleh tak tuan?! hehe

    BalasPadam
  9. hehe~ thanx en ben..berbaloi..dptla 2 follower ;) okla dari xbertmbh lgsg ;)

    BalasPadam
  10. fuh??ramai bai, jenuh nak abes kan ni.
    bos, saye nak mintak anual leave.nak bace blog2 ni:P

    BalasPadam
  11. keistimewaan no. 50 dan 51:

    kami adalah sepupu! Yang bertemu melalui blogwalking...hihii

    Sangat best!

    BalasPadam
  12. http://zuraydamohdraya.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    Terima Kasih Ben :)

    BalasPadam
  13. saya suka blog awak la !

    http://xtwnameape.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  14. great idea!! agak agak muntah tak baca kalau dah lebih 100 orang join? hahahhaha.

    BalasPadam
  15. cara utk tgk smua?? cuba letak preview bila u pointkan kat link tu..hehe :P

    BalasPadam
  16. yeah..mari blogger2 tmbh kenalan rapat sesema insan..:)

    BalasPadam
  17. memang dapat sambutan lah bro..
    caya lah...
    ;)

    BalasPadam
  18. hee nama tak masuk list lagi le

    sini url nye ye en ben

    http://dvillahati.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  19. Salam Tuan Ben.
    Saya pun suka blog awak :)harap anda pun suka juga blog saya.
    Jom Jalan-jalan ke Pahang "Tak kenal maka tak cinta."

    BalasPadam
  20. http://ummi-alifya.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    link kan kat sini gak...semoga dapat ramai sahabat...

    BalasPadam
  21. ho yeah!da masuk!...syukran encik ben:)

    BalasPadam
  22. nak jugak! hehe

    http://mohamadnaqib.blogspot.com/

    BalasPadam
  23. Nak terjah blog korang...haha

    kuronofu91.blogspot.com

    BalasPadam
  24. Si penunggu gua dah buat kerja...silalah ambil perhatian..hehe!!

    http://ummi-ieraakmal.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  25. yeay sudah masuk.. terima kasih encik ben

    BalasPadam
  26. yea yeahh !
    thank you Encik BA !
    weehooo ! :)

    BalasPadam
  27. YEHHH.. dah masuk terima kasih bro..dapat 5 follower hehe ok la tu

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009