Segmen : SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

- SEGMEN INI DITUTUP SUDAH - ( 27/10/2010)


Segmen ni amat mudah .. Mana mana blogger boleh join tanpa mengira status .. Caranya amat mudah sekali .. Kita praktikan apa yang aku buat dulu dulu .. Jika kena , mmg best !

Cara untuk join segmen ini amat mudah .. Sila ikut betul betul .. aku buat langkah demi langkah .. Kalau salah gak , aku tak tau la nak habaq apa dah .. OK.. caranya ... jeng jeng jeng .. :

  1. Buat satu entri baru ..
  2. Letak Header image sebagai tanda pengenalan ..
  3. Tulis tajuk : SAYA SUKA BLOG AWAK LA ! dan linkkan ke entri ini ..
  4. Sila PILIH 5 BUAH BLOG YANG KORANG SUKA SANGAT MASUK BACA .. PILIH DENGAN BIJAK !
  5. Sila beri penjelasan kenapa korang pilih blog tersebut ..
  6. Sila tulis , SAYA MENGETAHUI SEGMEN INI DARI BLOG ....
  7. Sila pergi ke blog yang korang pilih tadi tu .. dan masuk ke ruangan komen .. Tinggalkan komen di situ .. komen tu hendaklah ditulis " SAYA SUKA BLOG AWAK LA .. " dan tinggalkan url entri korang di situ ! Entri yang korang buat segmen ni .. OK ?
  8. Kemudian , barulah tinggalkan url korang kat entri ini .. entri segmen korang tu ..

OK.. faham ? Heheh.. tak susah kan ? Senang jer ... Ingat .. korang kena buat betul betul .. Segalanya akan kembali pada korang balik !!! Hehehe... Tiba masa untuk memperluaskan lagi jajahan korang ...

Mereka yang telah sertai :

  1. Lydia Miza
  2. Furdunesia@nline
  3. aNa d'sKoDenG
  4. paDel
  5. Cik Gallus Gallus
  6. Nur Mudrikah
  7. BlueberrY CheesE
  8. AkU bUdAk pRoGrAmMiNg!!
  9. miss epa
  10. Nancy Poh
  11. BeYLa!
  12. JuanYuan
  13. .cik yaya.
  14. Pirate Doctor
  15. Tun HaTTa
  16. puteri cahaya.
  17. carr jalil
  18. hanna iymeera :)
  19. cEkEtENG
  20. NadGorgeous
  21. Nurul Atiqah Mutaza.iQa
  22. Izamir Ridzwan
  23. cplud miera
  24. nama.aku.lynn
  25. Azza Zahra.
  26. QueenImah
  27. nurazzah8
  28. Fizzo
  29. murnimahyum
  30. adianah
  31. cikZATI
  32. ~AtEeN~
  33. Si Gadis Semasa
  34. RoSs_NiE

209 ulasan:

  1. padel sudah kembali...ohohoho...ade segmen baru lagi...yoosssss....

    jom tonton rapunzel

    BalasPadam
  2. owh,agak complicated.xpe,ttap akan cube.=)

    BalasPadam
  3. wah best la segmen ni, nak join jugak la nanti biler free, bagus la ben ni pandai cari idea kratif nak promote blog2 baru kan...

    BalasPadam
  4. wuahhh segmen yg best r abg.ben~yeahhhh!!!

    BalasPadam
  5. kena baca sepuluh kali ni..
    bagi paham betoi2..

    BalasPadam
  6. Segmen bersama sifu blog.yeah.nk try ar.;p

    BalasPadam
  7. wah, tutup yang satu; buka yang satu pulak...

    BalasPadam
  8. poning palo den ni abg ben..
    huhu.. :P

    BalasPadam
  9. kali ni xnak lepaskan peluang..

    tp,boleh x En Ben terangkan yg step no 6 tu??

    agak musykil la..hehe

    BalasPadam
  10. adoiiii tak faham :( nak nangis :((

    BalasPadam
  11. agak rumit jugak ni...pening2....tapi xpe..i try..hehehehe.....

    BalasPadam
  12. owww.
    poning gak ikut izyan.

    BalasPadam
  13. penin jugak pakcik nak join segmen ni...ok pakcik cuba ye :)

    BalasPadam
  14. mcm susah je segmen baru ni... kurang mengerti~

    BalasPadam
  15. Salam..

    LM dah buat En BAjenguk ye?
    http://miza-zairi.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  16. Segmen mcm best..
    Nak joinlar nanti (:

    BalasPadam
  17. segmen baru yg unik lagi mencabar lagi best..nak try lepas ni..jom semua, kita usahakan ramai2..hee

    BalasPadam
  18. nak join.....
    nnt saya buat k.....

    BalasPadam
  19. mcm best jea ni kalu join segmen nie..hehe!

    BalasPadam
  20. susah ler nk ikut segmen ni.. hehehe...

    BalasPadam
  21. tabik btul dgn abg ben ni...macam-macam dia buat utk rapatkan semua bloggers.banyak pahala dia...mengeratkan silaturahim antara satu sama lain!!! :)

    BalasPadam
  22. Sebagai tanda terima aksih kpd bro, den sertai cabaran bro sebagai bukti sokongan. ngehehehe

    http://furdunesia.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  23. sudah siap....
    TQ incik ben

    http://adiyahana.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  24. dah join segmen terbaru ni...yossss

    http://bacto.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  25. terasa mcm nk join ..hhee..kene baca sekali lgi nih..agar jelas..hehe

    BalasPadam
  26. SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

    http://ishaserabut.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    hehehe

    BalasPadam
  27. jom ziarah...

    http://nurmudrikah.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  28. kita nk wat jg tapi kena tunggu masa yg sesuai..

    BalasPadam
  29. SAYA SUKA BLOG AWAK LA! =)

    http://blueberrycheese3324.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  30. Saya memang suka blog BEN...
    http://akubuddakprogramming.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    TQ..

    BalasPadam
  31. dah join dah.nnti jenguk2 eh.ada salah tlong tnjukkan.first time join ni.

    http://missepafazwin.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awk-la.html

    BalasPadam
  32. Saya sokong segmen ini..mari sama2 share entry masing2..ini link saya..

    http://borosdiaralom.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  33. SAYA SUKA BLOG AWAK LA! =)


    http://akubuddakprogramming.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  34. saye pon dah wat segmen pacikk! hehe.

    http://insideofbeyla.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    maceh pacikk!

    BalasPadam
  35. faham2..hehe..nak join la...xde tempoh masa tamat kan...

    BalasPadam
  36. done !


    http://juanyuan.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  37. Saya suka blog awk la! :)

    http://missepafazwin.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awk-la.html

    BalasPadam
  38. okeh settle!

    SAYA SUKA BLOG AWAK LA
    http://princessyayah89.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  39. " SAYA SUKA BLOG AWAK LA .. "

    Kami join segmen ni di

    http://drsongo.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  40. Saya suka blog awak bro...

    http://tunhatta.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  41. Encit BEN ASHAARI, SAYA SUKA BLOG AWAK LA.. http://ainblogger.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  42. Dan puteri joint dan entri segmen pu3 ialah : http://ainblogger.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  43. SAYA PUN SUKA BLOG AWAK LAAAA!!

    OW YEAHHH!! :D

    http://faqarabduljalil.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  44. " SAYA SUKA BLOG AWAK LA .. "

    kami join segmen ni.....
    http://drsongo.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  45. abg ben, dah siap.
    neway, thanks ye. :D
    http://hannaiymeera.blogspot.com/2010/11/hey2-i-suka-lah-blog-u.html

    BalasPadam
  46. SAYA SUKA BLOG AWAKLAH!!!

    heeeee...dah wat!

    http://alinworld.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  47. saya nak join jugak..

    http://gorgeouscerita.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    thanks :))

    BalasPadam
  48. SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

    iqa join ye..
    http://diaryatiqah.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  49. saya pon join jugak...

    http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  50. En Ben, xtaula sempat lg ke x..huhu~

    http://pludcorner.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  51. saya suka blog awak la!=)
    BA,jum lawat mypage..=)

    http://syaiza189.blogspot.com/2010/11/saya-tak-tu-kenapa-saya-suka-blog-awak.html

    BalasPadam
  52. Dah join akhirnya!~

    http://nurazzazahra.blogspot.com

    BalasPadam
  53. ima telah mengikuti segmen en ben..nie link dia..

    http://queenimah.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  54. Salam EN Ben,


    Dah selesai semua syarat ,

    Jom baca:

    http://nurazzah8.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  55. Tq Abg Ben. Dan sy dh join pown.

    http://fizzoblog.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la

    BalasPadam
  56. En. Ben, murni join ok!

    http://murnimahyum.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    abg ben mmg best la buat segmen nih~~

    BalasPadam
  57. SAYA SUKA BLOG AWAK LA
    http://arnqaisha.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  58. saya suka blog awak la!

    http://lurvebeby.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  59. dah join.

    http://www.benashaari.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  60. saya join jugak encik ben !

    http://choimika18.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  61. saya join sini
    http://rossnie.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  62. zai dah siapkan homework itu !!

    http://princessvanilla.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  63. nak join.

    http://thebluestar-nurulhani1302.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  64. http://moccacino-queserasera.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  65. ini hasil kerja saya en.ben...

    http://rosesnebula.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  66. join da:)

    http://mirahanastory.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  67. saya tumpang join..

    http://fiverul.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  68. zai join segmen nie...

    http://princessvanilla.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  69. sy pun nk join jugak!!!

    sy suke blog awak la.... :)

    http://siha89.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  70. nak join jugak:)

    http://dolcidollfittiariri.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  71. hye mr.BEN...

    SAYA SUKA BLOG AWAK LA!!!!

    awin join!!! yehaaaa!!!!

    http://awinaderura.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  72. Salam,

    Saye nak join juge =)

    Saye suke blog awak la!

    http://miszlullaby.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  73. salam abg Ben...sy pon dh join dh...hehehe

    http://egieazira.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  74. ahah!! da wat da..abang BA nengok yep..

    SAYA SUKA BLOG AWAK LA..:D
    http://salemlemo2.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la-weh.html

    BalasPadam
  75. http://nurazilaismail.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  76. buat jugak segmen nie

    http://amadsarpix.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  77. Join jugakkk..!! :P
    SAYA SUKA BLOG AWAK LA..!


    http://bambam-story.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  78. nak join !
    tapi macam rumit sikit lah .
    and agak tak paham .
    hukhukk :(
    but i'll try :)

    BalasPadam
  79. saya join ya en.ben

    http://myra-aida.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  80. yeah..sempat jugak join..
    yhnks abg ben..
    http://kimicnol2203.blogspot.com/2010/11/i-love-u-ur-blog-la.html
    JOM BACE ENTRY BARU
    "1.Dr Rozmey idola hatiku"

    "2.Kelebihan Ayat Ruqyah"

    BalasPadam
  81. saya pon join jugak

    http://amadsarpix.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  82. dah-dah! hahaha... :D

    http://izzi8990.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  83. saya suka blog awak la :)
    http://cokiecokie90.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    thanks en ben :)

    BalasPadam
  84. http://anakrusenanie.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  85. tn Ben..saya join

    http://no92a.blogspot.com/2010/11/yessaya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  86. done abang ben! hehe. try-try dan cuba cuba.

    http://shaofie.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  87. http://www.shahazrin.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  88. sy suke blog BA jugak

    http://permatayangdicari86.blogspot.com/2010/11/saya-suke-blog-awak-la-tak-faham-ke.html

    BalasPadam
  89. SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

    ainia join yeh ?

    http://cakapcakapain.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  90. uncle ben !
    tak paham !
    sob sob :'(

    BalasPadam
  91. efa join...hehe..En.Ben, jom singgah blog efa..sebab SAYA SUKA BLOG AWAK LAH..:)

    http://efagurlz.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  92. SAYA SUKA BLOG AWAK LA..

    http://smileandsmilealwayz.blogspot.com/2010/11/segemen-saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  93. sudah join...

    http://cruelgurlz.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  94. SAYA SUKA BLOG AWK LA

    http://cruelgurlz.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  95. encik BA !
    saya sudah join !
    teehee :)

    http://ninachillaylady.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  96. incik ben. suda selesai ya pak. ini link nya. permisi dulu ya...

    saya suka blog awak lah :)
    http://cekrasala.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  97. check2.. =)
    hehehe

    http://karyateha.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  98. tok join ben...

    http://taq6889.blogspot.com/2010/11/tok-suka-blog-kamu-lah.html

    hehehe..

    BalasPadam
  99. lin dah join gak...

    http://linicenote.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

    BalasPadam
  100. wan dah buat
    http://wanlayang.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  101. lia dah Join sini

    http://theun4givenii.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  102. done!

    http://misznurhanani.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  103. done!! yeehhaa~~

    http://amyshuhada.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  104. cik gebu joined..

    saya pon suka blog brother BEN jgak.. =)

    http://soyahchanteq.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  105. akhirnya dapat jugak join segmen bro BA! ;)

    http://tomatokering.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  106. sudah menyiapkan tugas segmen baru untuk encik ben

    http://mimieaiza.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  107. Salam Mr Ben,
    Saya suka blog awak la!

    http://mamakembar3.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    :-)

    BalasPadam
  108. sy join contest ni tau..

    http://skyjuicemyself.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  109. bro emsem. nah link

    http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  110. ben, ni link yang kak sofi buat
    http://anneali.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html
    thanx...

    BalasPadam
  111. saya suka blog awak la bro hehe...:)

    http://www.norizwanruslan.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  112. saya suka blog awak la bro hehe...:)

    http://www.norizwanruslan.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  113. nak Join Jugaklah...

    Saya SuKa bloG awakLa...

    http://anna-jueanna.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  114. http://familymoza.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    dr smalam nk tggal entry tp x lepas2..connection yg sgt slow :(
    huhuu

    BalasPadam
  115. salam ben .... wah menariknyer enrti kali ni yang ben promotekan tu ... teruja khai tengok ben ni hari2 ada je entri yang banyak mempunyai tips-tips yang berguna .... khai harap akan dapat banyak lagi tips-tips setiap hari apabila khai membuka blog ben ni ....SAYA SUKA BLOG AWAK LA ben..... wasalam .

    BalasPadam
  116. Jom join.....
    http://zuraydamohdraya.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  117. Salam ben ....

    saya pun nak follow gak ...

    saya suka blog awak la ... ben

    http://khaissedap-sedapan.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  118. kita join ye en ben...
    sudah fenin pilih blog ni....

    http://dvillahati.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  119. den da buek da..hehehe

    http://orange-850727.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  120. Oh I loike too!

    Saya Suka Blog Awak! Ye I Loike!

    http://bondaaidid.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awaklah-ye-i-loike.html

    BalasPadam
  121. SAYA SUKA BLOG AWAK LA....

    http://hadifar-fyda.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  122. http://zuraydamohdraya.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  123. siap suda. hehe. jangan malu malu. tengok je.

    http://mrfieq.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  124. baru join !


    http://xtwnameape.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  125. Heheh..dah join

    SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

    http://sipootcomel.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  126. baru je sudah buat entry ni..hehe..

    http://giegurl.blogspot.com/2010/11/saya-ikuti-segmen-saya-suka-blog-awak.html

    thanks Mr Ben.. :)

    BalasPadam
  127. http://ummi-alifya.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    sorylah Ben..baru hr nih leh join..semlam bz..

    BalasPadam
  128. salam abg ben

    syira joint lagi

    letih mempublish, akhirnya berjaya juga

    jom jengok yea

    http://sinarpelangipagi.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  129. dhiya join! sume da setel an tggl give abg ben link huahuahaua

    http://anaivegirlslife.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    tengkiu bro!!

    BalasPadam
  130. Ehem2..
    dah buat entry!

    SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

    http://nurulchumel.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  131. SAYA SUKA BLOG AWAK LA!!

    Encik BA....http://secretwordfromheart.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  132. SAYA SUKA BLOG AWAK LA..

    http://haryzkhairuddin.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    ok, setel...

    BalasPadam
  133. SAYA SUKA BLOG AWAK LA!
    http://piasara.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  134. bro gua support lu..
    http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/-saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  135. Bro, dah join. Baru siap buat entry...

    http://shamdisini.blogspot.com/2010/11/ben-ashaari-saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  136. hi en. Ben...sila jengah n3 kat blog izan ye...

    http://diariummi.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    ^_^

    BalasPadam
  137. Saya suka blog awak la

    http://finance-kewangan.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  138. salam. ika dah join jugak :D

    http://syafiqahrashid.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-kamu-la.html

    BalasPadam
  139. hAII YUHUU aBG bEN..HEHE

    Kita dah siap dah buat khas untuk entri nie..agak ketinggalan tapi tetap nak buat jugak..boleh kan.. :)

    http://linmdnoor.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  140. salam...abg ben..da join..entry bru siap...

    http://hudahazwani.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  141. saya join segmen neyy ! :)


    http://farahizzatyrodzi.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  142. ada segmen dari incik ben, mekasy.meaw da join.....

    SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

    http://letopkeypad.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  143. salam, dah join

    http://syafiqa-belle.blogspot.com/2010/06/lima-blog-pilihan-hati-ku.html

    BalasPadam
  144. First time join segmen2 sebegini ... jom singgah sini pulak.

    http://menuju-jannah.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  145. First time join kempen.

    Jom singgah sini pulak ...
    http://menuju-jannah.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  146. siap.......

    http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-lapercayalah.html

    BalasPadam
  147. HaLLuuu...

    Assalamualaikum en Ben..

    Hidayah JOIN segmen nie ek..sudi2 kanla g jenguk ye...ni link nyer...

    http://hidayahaida.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    En ben pun masuk senarai...:)

    maceh...

    BalasPadam
  148. Saya suka blog Encik Ben jugak!

    http://ifah-latifah.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  149. heee..dah join..

    saya suka blog awak la!

    http://ieyasweetlove.blogspot.com/

    BalasPadam
  150. Salam...saya dah joinnnnnnnnn

    http://mamawiwin.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak.html

    BalasPadam
  151. cik chuie join

    http://vivagirl88.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  152. " SAYA SUKA BLOG AWAK LA .. "

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  153. salam bro, dah join segmen bro tu hehe

    SAYA SUKA BLOG AWAK LA ! :D

    http://www.afiqbukhari.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  154. SAYA PUN DH JOIN...NI URL SAYA..!

    http://imzroomz.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  155. BA: Saya pun nak join...kat sini...

    http://azzeyatin.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  156. Salam En Ben...
    dah settle...
    sila baca..:D

    http://millopunyablog.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  157. huuu... siap!!!!!

    http://kuronofu91.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  158. Ok done!! :D

    http://puterihannan.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  159. yaty join jugak ye..

    http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  160. TURUT SERTA

    http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  161. setel pun...sya suka blog awak, Abg Ben

    http://hime---diary.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  162. saya suka blog awak la!

    http://eqacashperlala.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  163. SAYA SUKA BLOG AWAK LA

    http://ceritakami81.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-lah.html

    BalasPadam
  164. done

    SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

    http://www.benashaari.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  165. pakcik tak faham ni...
    dah acap kali baca caranya..
    tak faham,tak faham aku.

    BalasPadam
  166. SAYA SUKA BLOG AWAK LA..

    http://episodkehidupanku.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-laaa.html

    BalasPadam
  167. saya suka blog nih..hehhehe
    http://alongwaniey.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  168. eh..cam kenal ja...
    en.ben kan?...

    SAYA SUKA BLOG AWAK LA!..


    tak caya?...tengok sini..
    http://aensyazliana.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  169. eh..cam kenal ja...
    en.ben kan?...

    SAYA SUKA BLOG AWAK LA!..


    tak caya?...tengok sini..
    http://aensyazliana.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  170. Solosai... nnt En Ben jgn lupa letak nama sy dlm list ke-5 ya...heheheh

    http://amimarzsays.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  171. dah join... maceh untuk segmen tbaru ni.. hehehe.. :)

    http://rizaros.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  172. takmau terlepas..
    ni entry nye
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  173. Encik Ben !!!

    Tunggu sy encik Ben..
    Sory sy busylah sejak 2 hari lps
    Tak dpt tgk any updated entries by all bloggers...

    So sy nak join eh... ^_^
    Sila benarkan ^_^

    Ini link sy :)

    http://endlessofstory.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awaklah-by-ben-ashaari.html

    PS : Thanx sbb settlekan mslh LINKWITHIN sy tempohari. Really appreciate it ^_^

    Oh..Bydaway, SAYA SUKA BLOG AWAKLAH !... ^_^

    BalasPadam
  174. tak nak tertinggal lagi..hehe ..nak join kali ini (^_^)

    SAYA SUKA BLOG AWAK LA!
    http://wanati.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  175. en ben..eka nk join..haiyo terlmbt lah....

    http://ekahafizy.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  176. Saya suka sgt blog Encik Ben:).

    Saya suka blog awak la!!

    http://sho3qay.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  177. yong suka juga blog ni..heheh

    http://www.alinaclover.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  178. Doneeeeeeeeeeeee ;)
    heeee

    http://pink-lalala.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    Boleh terjahh la yeap ;) hee

    BalasPadam
  179. heee~~~ XD

    http://superzafirah.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  180. maaf mr.ben kije homework lambat siap..skang nak hantar..bagi markah lebih skit..hehe

    http://iqbalhakimi.blogspot.com/2010/11/mr.html

    BalasPadam
  181. uish, jenuh nak scroll ke bawah ni.. eheheheheh.. sampai gak! nak join jugak!

    http://liyanaziz.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    tq for this opportunity.. =)

    BalasPadam
  182. alaaaa sudah lambat! tapi tengah buat ni...

    BalasPadam
  183. http://aeinisugar.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  184. ini blog kesukaan atok...

    http://petuakitasemua.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  185. Hye abg Ben! Fa baru join. Nti jenguk ye ;)

    BalasPadam
  186. La.. lupa nak tinggal kan link.

    http://fasheeha.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

    Jenguk ye abg ben!

    BalasPadam
  187. saya suka blog awak la!!

    http://syatozapunyer.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    thanks bro :D

    BalasPadam
  188. fuhhh,siap juge keje sekolah susah ni hehe

    http://pia-pinkylita.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  189. abg ben, of course la nadia nk join skaki! =)

    http://nadiafarahida.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  190. salam bro..baru dapat join
    harap-harap tak terlambat huhu

    http://www.hazwan.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  191. Da ciap! Nak join jugak! Hehehe~

    SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

    http://jotsofme.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam
  192. salam incek ben harap masih ada ruang dan peluang utk kita join ni ye..ni br berkesempatan nk buat...
    http://mysweetworld-didie.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.