Khamis, 25 November 2010

Segmen : SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

- SEGMEN INI DITUTUP SUDAH - ( 27/10/2010)


Segmen ni amat mudah .. Mana mana blogger boleh join tanpa mengira status .. Caranya amat mudah sekali .. Kita praktikan apa yang aku buat dulu dulu .. Jika kena , mmg best !

Cara untuk join segmen ini amat mudah .. Sila ikut betul betul .. aku buat langkah demi langkah .. Kalau salah gak , aku tak tau la nak habaq apa dah .. OK.. caranya ... jeng jeng jeng .. :

  1. Buat satu entri baru ..
  2. Letak Header image sebagai tanda pengenalan ..
  3. Tulis tajuk : SAYA SUKA BLOG AWAK LA ! dan linkkan ke entri ini ..
  4. Sila PILIH 5 BUAH BLOG YANG KORANG SUKA SANGAT MASUK BACA .. PILIH DENGAN BIJAK !
  5. Sila beri penjelasan kenapa korang pilih blog tersebut ..
  6. Sila tulis , SAYA MENGETAHUI SEGMEN INI DARI BLOG ....
  7. Sila pergi ke blog yang korang pilih tadi tu .. dan masuk ke ruangan komen .. Tinggalkan komen di situ .. komen tu hendaklah ditulis " SAYA SUKA BLOG AWAK LA .. " dan tinggalkan url entri korang di situ ! Entri yang korang buat segmen ni .. OK ?
  8. Kemudian , barulah tinggalkan url korang kat entri ini .. entri segmen korang tu ..

OK.. faham ? Heheh.. tak susah kan ? Senang jer ... Ingat .. korang kena buat betul betul .. Segalanya akan kembali pada korang balik !!! Hehehe... Tiba masa untuk memperluaskan lagi jajahan korang ...

Mereka yang telah sertai :

  1. Lydia Miza
  2. Furdunesia@nline
  3. aNa d'sKoDenG
  4. paDel
  5. Cik Gallus Gallus
  6. Nur Mudrikah
  7. BlueberrY CheesE
  8. AkU bUdAk pRoGrAmMiNg!!
  9. miss epa
  10. Nancy Poh
  11. BeYLa!
  12. JuanYuan
  13. .cik yaya.
  14. Pirate Doctor
  15. Tun HaTTa
  16. puteri cahaya.
  17. carr jalil
  18. hanna iymeera :)
  19. cEkEtENG
  20. NadGorgeous
  21. Nurul Atiqah Mutaza.iQa
  22. Izamir Ridzwan
  23. cplud miera
  24. nama.aku.lynn
  25. Azza Zahra.
  26. QueenImah
  27. nurazzah8
  28. Fizzo
  29. murnimahyum
  30. adianah
  31. cikZATI
  32. ~AtEeN~
  33. Si Gadis Semasa
  34. RoSs_NiE

209 komen :

«Lebih lama   ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 209   Terbaru›   Baru»
paDel berkata... [Reply to comment]

padel sudah kembali...ohohoho...ade segmen baru lagi...yoosssss....

jom tonton rapunzel

~AtEeN~ berkata... [Reply to comment]

owh,agak complicated.xpe,ttap akan cube.=)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata... [Reply to comment]

wah best la segmen ni, nak join jugak la nanti biler free, bagus la ben ni pandai cari idea kratif nak promote blog2 baru kan...

krole berkata... [Reply to comment]

wuahhh segmen yg best r abg.ben~yeahhhh!!!

diana berkata... [Reply to comment]

kena baca sepuluh kali ni..
bagi paham betoi2..

Zaer!! berkata... [Reply to comment]

Segmen bersama sifu blog.yeah.nk try ar.;p

Ampuan Awang berkata... [Reply to comment]

wah, tutup yang satu; buka yang satu pulak...

akubersamaCahya berkata... [Reply to comment]

wuuhuuu~~
akan dibuat.. =)

una berkata... [Reply to comment]

wahhh, menarik.. ^___^

Puteri Iqa Izyan berkata... [Reply to comment]

poning palo den ni abg ben..
huhu.. :P

JuanYuan berkata... [Reply to comment]

kali ni xnak lepaskan peluang..

tp,boleh x En Ben terangkan yg step no 6 tu??

agak musykil la..hehe

Farah Shamsudin berkata... [Reply to comment]

adoiiii tak faham :( nak nangis :((

Cik Eka Katsumi berkata... [Reply to comment]

agak rumit jugak ni...pening2....tapi xpe..i try..hehehehe.....

Eman berkata... [Reply to comment]

owww.
poning gak ikut izyan.

Tun HaTTa berkata... [Reply to comment]

penin jugak pakcik nak join segmen ni...ok pakcik cuba ye :)

husniah zaimah berkata... [Reply to comment]

mcm susah je segmen baru ni... kurang mengerti~

qilamahadi berkata... [Reply to comment]

teheee
menarik menarik !

nurin adilla berkata... [Reply to comment]

bila tutup?? tak ada tarikh ka

Nurul Hani berkata... [Reply to comment]

x pham, x pham sngt2. :P

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

Salam..

LM dah buat En BAjenguk ye?
http://miza-zairi.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Azza Zahra. berkata... [Reply to comment]

Segmen mcm best..
Nak joinlar nanti (:

WannZ_AzryN berkata... [Reply to comment]

mlm nih cuba..Ngeh..ngeh..

Nancy Poh berkata... [Reply to comment]

segmen baru yg unik lagi mencabar lagi best..nak try lepas ni..jom semua, kita usahakan ramai2..hee

aima in luv berkata... [Reply to comment]

nak join.....
nnt saya buat k.....

nama.aku.lynn berkata... [Reply to comment]

mcm besttttt!nak try..=)

Azrin Kamaludin berkata... [Reply to comment]

mcm best jea ni kalu join segmen nie..hehe!

MiaWawa berkata... [Reply to comment]

susah ler nk ikut segmen ni.. hehehe...

Cik Ila berkata... [Reply to comment]

tabik btul dgn abg ben ni...macam-macam dia buat utk rapatkan semua bloggers.banyak pahala dia...mengeratkan silaturahim antara satu sama lain!!! :)

FareedSairi berkata... [Reply to comment]

Sebagai tanda terima aksih kpd bro, den sertai cabaran bro sebagai bukti sokongan. ngehehehe

http://furdunesia.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

aNa d'sKoDenG berkata... [Reply to comment]

sudah siap....
TQ incik ben

http://adiyahana.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

paDel berkata... [Reply to comment]

dah join segmen terbaru ni...yossss

http://bacto.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

sarah-najwan berkata... [Reply to comment]

terasa mcm nk join ..hhee..kene baca sekali lgi nih..agar jelas..hehe

Cik Gallus Gallus berkata... [Reply to comment]

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

http://ishaserabut.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

hehehe

Nur Mudrikah berkata... [Reply to comment]

jom ziarah...

http://nurmudrikah.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ berkata... [Reply to comment]

kita nk wat jg tapi kena tunggu masa yg sesuai..

BlueberrY CheesE berkata... [Reply to comment]

SAYA SUKA BLOG AWAK LA! =)

http://blueberrycheese3324.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

AkU bUdAk pRoGrAmMiNg!! berkata... [Reply to comment]

Saya memang suka blog BEN...
http://akubuddakprogramming.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

TQ..

miss epa berkata... [Reply to comment]

dah join dah.nnti jenguk2 eh.ada salah tlong tnjukkan.first time join ni.

http://missepafazwin.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awk-la.html

Nancy Poh berkata... [Reply to comment]

Saya sokong segmen ini..mari sama2 share entry masing2..ini link saya..

http://borosdiaralom.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

AkU bUdAk pRoGrAmMiNg!! berkata... [Reply to comment]

SAYA SUKA BLOG AWAK LA! =)


http://akubuddakprogramming.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

BeYLa! berkata... [Reply to comment]

saye pon dah wat segmen pacikk! hehe.

http://insideofbeyla.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

maceh pacikk!

sfatimahzj berkata... [Reply to comment]

faham2..hehe..nak join la...xde tempoh masa tamat kan...

JuanYuan berkata... [Reply to comment]

done !


http://juanyuan.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

miss epa berkata... [Reply to comment]

Saya suka blog awk la! :)

http://missepafazwin.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awk-la.html

.cik yaya. berkata... [Reply to comment]

okeh settle!

SAYA SUKA BLOG AWAK LA
http://princessyayah89.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Pirate Doctor berkata... [Reply to comment]

" SAYA SUKA BLOG AWAK LA .. "

Kami join segmen ni di

http://drsongo.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Tun HaTTa berkata... [Reply to comment]

Saya suka blog awak bro...

http://tunhatta.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

puteri cahaya. berkata... [Reply to comment]

Encit BEN ASHAARI, SAYA SUKA BLOG AWAK LA.. http://ainblogger.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

puteri cahaya. berkata... [Reply to comment]

Dan puteri joint dan entri segmen pu3 ialah : http://ainblogger.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

carr jalil berkata... [Reply to comment]

SAYA PUN SUKA BLOG AWAK LAAAA!!

OW YEAHHH!! :D

http://faqarabduljalil.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Pirate Doctor berkata... [Reply to comment]

" SAYA SUKA BLOG AWAK LA .. "

kami join segmen ni.....
http://drsongo.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

hanna iymeera :) berkata... [Reply to comment]

abg ben, dah siap.
neway, thanks ye. :D
http://hannaiymeera.blogspot.com/2010/11/hey2-i-suka-lah-blog-u.html

cEkEtENG berkata... [Reply to comment]

SAYA SUKA BLOG AWAKLAH!!!

heeeee...dah wat!

http://alinworld.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

NadGorgeous berkata... [Reply to comment]

saya nak join jugak..

http://gorgeouscerita.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

thanks :))

Nurul Atiqah Mutaza.iQa berkata... [Reply to comment]

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

iqa join ye..
http://diaryatiqah.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Izamir Ridzwan berkata... [Reply to comment]

saya pon join jugak...

http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

cplud miera berkata... [Reply to comment]

En Ben, xtaula sempat lg ke x..huhu~

http://pludcorner.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

nama.aku.lynn berkata... [Reply to comment]

saya suka blog awak la!=)
BA,jum lawat mypage..=)

http://syaiza189.blogspot.com/2010/11/saya-tak-tu-kenapa-saya-suka-blog-awak.html

Azza Zahra. berkata... [Reply to comment]

Dah join akhirnya!~

http://nurazzazahra.blogspot.com

QueenImah berkata... [Reply to comment]

ima telah mengikuti segmen en ben..nie link dia..

http://queenimah.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

nurazzah8 berkata... [Reply to comment]

Salam EN Ben,


Dah selesai semua syarat ,

Jom baca:

http://nurazzah8.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Fizzo berkata... [Reply to comment]

Tq Abg Ben. Dan sy dh join pown.

http://fizzoblog.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la

murnimahyum berkata... [Reply to comment]

En. Ben, murni join ok!

http://murnimahyum.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

abg ben mmg best la buat segmen nih~~

adianah berkata... [Reply to comment]

SAYA SUKA BLOG AWAK LA
http://arnqaisha.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

cikZATI berkata... [Reply to comment]

saya suka blog awak la!

http://lurvebeby.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

~AtEeN~ berkata... [Reply to comment]

dah join.

http://www.benashaari.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

Si Gadis Semasa berkata... [Reply to comment]

saya join jugak encik ben !

http://choimika18.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

RoSs_NiE berkata... [Reply to comment]

saya join sini
http://rossnie.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Miss Zymah berkata... [Reply to comment]

zai dah siapkan homework itu !!

http://princessvanilla.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

Nurul Hani berkata... [Reply to comment]

nak join.

http://thebluestar-nurulhani1302.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

moCCaCino berkata... [Reply to comment]

http://moccacino-queserasera.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

aima in luv berkata... [Reply to comment]

ini hasil kerja saya en.ben...

http://rosesnebula.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

Mira Hana berkata... [Reply to comment]

join da:)

http://mirahanastory.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Mata Hati berkata... [Reply to comment]

saya tumpang join..

http://fiverul.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Miss Zymah berkata... [Reply to comment]

zai join segmen nie...

http://princessvanilla.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

siti habsah berkata... [Reply to comment]

sy pun nk join jugak!!!

sy suke blog awak la.... :)

http://siha89.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

fittiariri berkata... [Reply to comment]

nak join jugak:)

http://dolcidollfittiariri.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

nurin adilla berkata... [Reply to comment]

hye mr.BEN...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!!!!

awin join!!! yehaaaa!!!!

http://awinaderura.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

miszlullaby berkata... [Reply to comment]

Salam,

Saye nak join juge =)

Saye suke blog awak la!

http://miszlullaby.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

ezzyra berkata... [Reply to comment]

salam abg Ben...sy pon dh join dh...hehehe

http://egieazira.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

salem:D berkata... [Reply to comment]

ahah!! da wat da..abang BA nengok yep..

SAYA SUKA BLOG AWAK LA..:D
http://salemlemo2.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la-weh.html

Nur Azila Ismail berkata... [Reply to comment]

http://nurazilaismail.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

amad sarpix berkata... [Reply to comment]

buat jugak segmen nie

http://amadsarpix.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

b a m b a m ' s berkata... [Reply to comment]

Join jugakkk..!! :P
SAYA SUKA BLOG AWAK LA..!


http://bambam-story.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Miss Nina berkata... [Reply to comment]

nak join !
tapi macam rumit sikit lah .
and agak tak paham .
hukhukk :(
but i'll try :)

Miss MiraAida berkata... [Reply to comment]

saya join ya en.ben

http://myra-aida.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

KimiCnoL berkata... [Reply to comment]

yeah..sempat jugak join..
yhnks abg ben..
http://kimicnol2203.blogspot.com/2010/11/i-love-u-ur-blog-la.html
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Dr Rozmey idola hatiku"

"2.Kelebihan Ayat Ruqyah"

amad sarpix berkata... [Reply to comment]

saya pon join jugak

http://amadsarpix.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

. . . h u s n a . . . berkata... [Reply to comment]

dah-dah! hahaha... :D

http://izzi8990.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

cokiedacomot berkata... [Reply to comment]

saya suka blog awak la :)
http://cokiecokie90.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

thanks en ben :)

zany berkata... [Reply to comment]

http://anakrusenanie.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

gaung berkata... [Reply to comment]

tn Ben..saya join

http://no92a.blogspot.com/2010/11/yessaya-suka-blog-awak-la.html

Shaofie berkata... [Reply to comment]

done abang ben! hehe. try-try dan cuba cuba.

http://shaofie.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Shahazrin berkata... [Reply to comment]

http://www.shahazrin.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Noor Faezah Mazli berkata... [Reply to comment]

sy suke blog BA jugak

http://permatayangdicari86.blogspot.com/2010/11/saya-suke-blog-awak-la-tak-faham-ke.html

MissAinia berkata... [Reply to comment]

SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

ainia join yeh ?

http://cakapcakapain.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Miss Nina berkata... [Reply to comment]

uncle ben !
tak paham !
sob sob :'(

efa nur berkata... [Reply to comment]

efa join...hehe..En.Ben, jom singgah blog efa..sebab SAYA SUKA BLOG AWAK LAH..:)

http://efagurlz.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

nad_ira berkata... [Reply to comment]

SAYA SUKA BLOG AWAK LA..

http://smileandsmilealwayz.blogspot.com/2010/11/segemen-saya-suka-blog-awak-la.html

Miss Shizu berkata... [Reply to comment]

sudah join...

http://cruelgurlz.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Miss Shizu berkata... [Reply to comment]

SAYA SUKA BLOG AWK LA

http://cruelgurlz.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Miss Nina berkata... [Reply to comment]

encik BA !
saya sudah join !
teehee :)

http://ninachillaylady.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

cek chun berkata... [Reply to comment]

incik ben. suda selesai ya pak. ini link nya. permisi dulu ya...

saya suka blog awak lah :)
http://cekrasala.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Teha berkata... [Reply to comment]

check2.. =)
hehehe

http://karyateha.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Tok Esah berkata... [Reply to comment]

tok join ben...

http://taq6889.blogspot.com/2010/11/tok-suka-blog-kamu-lah.html

hehehe..

tice LIN berkata... [Reply to comment]

lin dah join gak...

http://linicenote.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

wan muhamad berkata... [Reply to comment]

wan dah buat
http://wanlayang.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

MyZone~theUn4given berkata... [Reply to comment]

lia dah Join sini

http://theun4givenii.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

nanie berkata... [Reply to comment]

done!

http://misznurhanani.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

amy shuhada berkata... [Reply to comment]

done!! yeehhaa~~

http://amyshuhada.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

sya hassan berkata... [Reply to comment]

cik gebu joined..

saya pon suka blog brother BEN jgak.. =)

http://soyahchanteq.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

tomatokering :) berkata... [Reply to comment]

akhirnya dapat jugak join segmen bro BA! ;)

http://tomatokering.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

MIMIE AIZA berkata... [Reply to comment]

sudah menyiapkan tugas segmen baru untuk encik ben

http://mimieaiza.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Mama Kembar berkata... [Reply to comment]

Salam Mr Ben,
Saya suka blog awak la!

http://mamakembar3.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

:-)

CiK PuaN NeTTY berkata... [Reply to comment]

sy join contest ni tau..

http://skyjuicemyself.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

kobEj0rdan~ berkata... [Reply to comment]

bro emsem. nah link

http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

sofi berkata... [Reply to comment]

ben, ni link yang kak sofi buat
http://anneali.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html
thanx...

Norizwan berkata... [Reply to comment]

saya suka blog awak la bro hehe...:)

http://www.norizwanruslan.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Norizwan berkata... [Reply to comment]

saya suka blog awak la bro hehe...:)

http://www.norizwanruslan.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Cik Jue berkata... [Reply to comment]

nak Join Jugaklah...

Saya SuKa bloG awakLa...

http://anna-jueanna.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Mama Zara berkata... [Reply to comment]

http://familymoza.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

dr smalam nk tggal entry tp x lepas2..connection yg sgt slow :(
huhuu

Khai Adry berkata... [Reply to comment]

salam ben .... wah menariknyer enrti kali ni yang ben promotekan tu ... teruja khai tengok ben ni hari2 ada je entri yang banyak mempunyai tips-tips yang berguna .... khai harap akan dapat banyak lagi tips-tips setiap hari apabila khai membuka blog ben ni ....SAYA SUKA BLOG AWAK LA ben..... wasalam .

zurayda berkata... [Reply to comment]

Jom join.....
http://zuraydamohdraya.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Khai Adry berkata... [Reply to comment]

Salam ben ....

saya pun nak follow gak ...

saya suka blog awak la ... ben

http://khaissedap-sedapan.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

amiey lee berkata... [Reply to comment]

kita join ye en ben...
sudah fenin pilih blog ni....

http://dvillahati.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

fyna berkata... [Reply to comment]

den da buek da..hehehe

http://orange-850727.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Maya Ariffin berkata... [Reply to comment]

Oh I loike too!

Saya Suka Blog Awak! Ye I Loike!

http://bondaaidid.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awaklah-ye-i-loike.html

hadifar-fyda berkata... [Reply to comment]

SAYA SUKA BLOG AWAK LA....

http://hadifar-fyda.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

zurayda berkata... [Reply to comment]

http://zuraydamohdraya.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Mr FieQ berkata... [Reply to comment]

siap suda. hehe. jangan malu malu. tengok je.

http://mrfieq.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

cikmawar berkata... [Reply to comment]

baru join !


http://xtwnameape.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Syukri Hasshan berkata... [Reply to comment]

Heheh..dah join

SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

http://sipootcomel.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Gee Jah Noor berkata... [Reply to comment]

baru je sudah buat entry ni..hehe..

http://giegurl.blogspot.com/2010/11/saya-ikuti-segmen-saya-suka-blog-awak.html

thanks Mr Ben.. :)

Ummi Alifya berkata... [Reply to comment]

http://ummi-alifya.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

sorylah Ben..baru hr nih leh join..semlam bz..

Syira C Gadis KidaL berkata... [Reply to comment]

salam abg ben

syira joint lagi

letih mempublish, akhirnya berjaya juga

jom jengok yea

http://sinarpelangipagi.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

nur dhiya' aida berkata... [Reply to comment]

dhiya join! sume da setel an tggl give abg ben link huahuahaua

http://anaivegirlslife.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

tengkiu bro!!

Nurul chumel berkata... [Reply to comment]

Ehem2..
dah buat entry!

SAYA SUKA BLOG AWAK LA !

http://nurulchumel.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Cik Kamoo berkata... [Reply to comment]

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!!

Encik BA....http://secretwordfromheart.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Haris Khairuddin berkata... [Reply to comment]

SAYA SUKA BLOG AWAK LA..

http://haryzkhairuddin.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

ok, setel...

piasara berkata... [Reply to comment]

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!
http://piasara.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Syafiq Rosli berkata... [Reply to comment]

bro gua support lu..
http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/-saya-suka-blog-awak-la.html

Sham berkata... [Reply to comment]

Bro, dah join. Baru siap buat entry...

http://shamdisini.blogspot.com/2010/11/ben-ashaari-saya-suka-blog-awak-la.html

Izan Ishak berkata... [Reply to comment]

hi en. Ben...sila jengah n3 kat blog izan ye...

http://diariummi.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

^_^

blogger berkata... [Reply to comment]

Saya suka blog awak la

http://finance-kewangan.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

ika rashid berkata... [Reply to comment]

salam. ika dah join jugak :D

http://syafiqahrashid.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-kamu-la.html

Sis-Lin berkata... [Reply to comment]

hAII YUHUU aBG bEN..HEHE

Kita dah siap dah buat khas untuk entri nie..agak ketinggalan tapi tetap nak buat jugak..boleh kan.. :)

http://linmdnoor.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

hudahazwani berkata... [Reply to comment]

salam...abg ben..da join..entry bru siap...

http://hudahazwani.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

farahizzaty berkata... [Reply to comment]

saya join segmen neyy ! :)


http://farahizzatyrodzi.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

gula-gula kapas berkata... [Reply to comment]

ada segmen dari incik ben, mekasy.meaw da join.....

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

http://letopkeypad.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

SyafiqaNabila berkata... [Reply to comment]

salam, dah join

http://syafiqa-belle.blogspot.com/2010/06/lima-blog-pilihan-hati-ku.html

water lily berkata... [Reply to comment]

First time join segmen2 sebegini ... jom singgah sini pulak.

http://menuju-jannah.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

water lily berkata... [Reply to comment]

First time join kempen.

Jom singgah sini pulak ...
http://menuju-jannah.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Citarasa Rinduan berkata... [Reply to comment]

siap.......

http://ruhayurazali.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-lapercayalah.html

AiDa berkata... [Reply to comment]

HaLLuuu...

Assalamualaikum en Ben..

Hidayah JOIN segmen nie ek..sudi2 kanla g jenguk ye...ni link nyer...

http://hidayahaida.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

En ben pun masuk senarai...:)

maceh...

Ifah Ibrahim berkata... [Reply to comment]

Saya suka blog Encik Ben jugak!

http://ifah-latifah.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

yana berkata... [Reply to comment]

heee..dah join..

saya suka blog awak la!

http://ieyasweetlove.blogspot.com/

KINA berkata... [Reply to comment]

Salam...saya dah joinnnnnnnnn

http://mamawiwin.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak.html

Cik Chuie berkata... [Reply to comment]

cik chuie join

http://vivagirl88.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Fadzillah Kamarudin berkata... [Reply to comment]

" SAYA SUKA BLOG AWAK LA .. "

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Afiq Bukhari berkata... [Reply to comment]

salam bro, dah join segmen bro tu hehe

SAYA SUKA BLOG AWAK LA ! :D

http://www.afiqbukhari.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

imz berkata... [Reply to comment]

SAYA PUN DH JOIN...NI URL SAYA..!

http://imzroomz.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

azzey berkata... [Reply to comment]

BA: Saya pun nak join...kat sini...

http://azzeyatin.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Millomocca Danique berkata... [Reply to comment]

Salam En Ben...
dah settle...
sila baca..:D

http://millopunyablog.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Kuronofu91 berkata... [Reply to comment]

huuu... siap!!!!!

http://kuronofu91.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

puterihannan berkata... [Reply to comment]

Ok done!! :D

http://puterihannan.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Miss Yaty berkata... [Reply to comment]

yaty join jugak ye..

http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Lelord berkata... [Reply to comment]

TURUT SERTA

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Eliyana berkata... [Reply to comment]

setel pun...sya suka blog awak, Abg Ben

http://hime---diary.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

eqacashperlala berkata... [Reply to comment]

saya suka blog awak la!

http://eqacashperlala.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Monalea berkata... [Reply to comment]

SAYA SUKA BLOG AWAK LA

http://ceritakami81.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-lah.html

Faezah Hannah Al Baj berkata... [Reply to comment]

done

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

http://www.benashaari.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

abu muaz berkata... [Reply to comment]

pakcik tak faham ni...
dah acap kali baca caranya..
tak faham,tak faham aku.

~ch@wi~ berkata... [Reply to comment]

SAYA SUKA BLOG AWAK LA..

http://episodkehidupanku.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-laaa.html

missalongwani berkata... [Reply to comment]

saya suka blog nih..hehhehe
http://alongwaniey.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

...aensyazliana... berkata... [Reply to comment]

eh..cam kenal ja...
en.ben kan?...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!..


tak caya?...tengok sini..
http://aensyazliana.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

...aensyazliana... berkata... [Reply to comment]

eh..cam kenal ja...
en.ben kan?...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!..


tak caya?...tengok sini..
http://aensyazliana.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

amimarz berkata... [Reply to comment]

Solosai... nnt En Ben jgn lupa letak nama sy dlm list ke-5 ya...heheheh

http://amimarzsays.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Zulfahmi Abidin berkata... [Reply to comment]

owh.ben.nie untuk membantu blogger2 jugak ea? bagus jugak kau buat macam nie.^_^

Terkini:
1. Eh! Kenape Nama Kau Vicky?
2. Saranan Aku Untuk Kerajaan
3. Sharing Is Kongsi Lah. Sampai Bile Aku Nak Cakap Sharing Tuh Bukan Caring

rizaros berkata... [Reply to comment]

dah join... maceh untuk segmen tbaru ni.. hehehe.. :)

http://rizaros.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

nur berkata... [Reply to comment]

takmau terlepas..
ni entry nye
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html
ALL IN ONE

luvYOU berkata... [Reply to comment]

Encik Ben !!!

Tunggu sy encik Ben..
Sory sy busylah sejak 2 hari lps
Tak dpt tgk any updated entries by all bloggers...

So sy nak join eh... ^_^
Sila benarkan ^_^

Ini link sy :)

http://endlessofstory.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awaklah-by-ben-ashaari.html

PS : Thanx sbb settlekan mslh LINKWITHIN sy tempohari. Really appreciate it ^_^

Oh..Bydaway, SAYA SUKA BLOG AWAKLAH !... ^_^

Ati Masrif berkata... [Reply to comment]

tak nak tertinggal lagi..hehe ..nak join kali ini (^_^)

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!
http://wanati.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Cik Eka Katsumi berkata... [Reply to comment]

en ben..eka nk join..haiyo terlmbt lah....

http://ekahafizy.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

NurulAsyikinAziz berkata... [Reply to comment]

Saya suka sgt blog Encik Ben:).

Saya suka blog awak la!!

http://sho3qay.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

alinac lover berkata... [Reply to comment]

yong suka juga blog ni..heheh

http://www.alinaclover.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

pink berkata... [Reply to comment]

Doneeeeeeeeeeeee ;)
heeee

http://pink-lalala.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Boleh terjahh la yeap ;) hee

Zafirah Majdiah berkata... [Reply to comment]

heee~~~ XD

http://superzafirah.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

iqbalhakimi berkata... [Reply to comment]

maaf mr.ben kije homework lambat siap..skang nak hantar..bagi markah lebih skit..hehe

http://iqbalhakimi.blogspot.com/2010/11/mr.html

Liyanaziz berkata... [Reply to comment]

uish, jenuh nak scroll ke bawah ni.. eheheheheh.. sampai gak! nak join jugak!

http://liyanaziz.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

tq for this opportunity.. =)

aeinio berkata... [Reply to comment]

alaaaa sudah lambat! tapi tengah buat ni...

aeinio berkata... [Reply to comment]

http://aeinisugar.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

AiMaN berkata... [Reply to comment]

ini blog kesukaan atok...

http://petuakitasemua.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

F.a.S.h.E.e.H.a berkata... [Reply to comment]

Hye abg Ben! Fa baru join. Nti jenguk ye ;)

F.a.S.h.E.e.H.a berkata... [Reply to comment]

La.. lupa nak tinggal kan link.

http://fasheeha.blogspot.com/2010/11/segmen-saya-suka-blog-awak-la.html

Jenguk ye abg ben!

Syat0za berkata... [Reply to comment]

saya suka blog awak la!!

http://syatozapunyer.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

thanks bro :D

Peri PiA berkata... [Reply to comment]

fuhhh,siap juge keje sekolah susah ni hehe

http://pia-pinkylita.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

nadia berkata... [Reply to comment]

abg ben, of course la nadia nk join skaki! =)

http://nadiafarahida.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

HAZWAN17 berkata... [Reply to comment]

salam bro..baru dapat join
harap-harap tak terlambat huhu

http://www.hazwan.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Black Winter berkata... [Reply to comment]

Da ciap! Nak join jugak! Hehehe~

SAYA SUKA BLOG AWAK LA!

http://jotsofme.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ berkata... [Reply to comment]

salam incek ben harap masih ada ruang dan peluang utk kita join ni ye..ni br berkesempatan nk buat...
http://mysweetworld-didie.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

«Lebih lama ‹Lebih lama   1 – 200 daripada 209   Terbaru› Baru»

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI