Cukupkah 1 atau 2 entri ?

by - November 26, 2010

 

Perhatikah suratkhabar samada online atau offline.. hhehee.. offline tu beli kat kedai mamak la... hahaha ..

Ok.. kenapa meriah kat sangat suratkhabar ? Sbb macam macam ada .. Cukupkah suratkhabar tu hanya dengan berita ? Tak cukup kan ? Kena ada iklan gak.. hehehe.. Kena ada artikal.. Bermakna .. untuk tarik pembaca ..perlu ada macam macam cerita kan ?

Fikirkan yang tu .. Pastu fikir yang ni .. Korang nak pembaca tu pergi tak kembali atau nak mereka kembali ? Kalau nak mereka kembali .. camana nak mereka ? Sila fikirkan dengan mengabungkan soalan pertama ..

Yang terakhir.. Cuba tengok statistik kat nuffnang .. Cuba rekodkan masa korang update entri.. Berapa ramai masuk masa tu .. Kemudian dia akan kurang kan ? Kalau dah kurang tu nak buat apa ? Blogwalking sampai naik baik ? Gabungkan soalan pertama kedua untuk mendapatkan jawapan soalan ketiga .. Ok ? hehehe.. ok.. aku nak naik ERL dah .. ni kat stsn nehhh .. hahaha.. gila aku kan ? lantak la.. Yang penting trafik ribu ribu.. hahahaha ... Usaha tangga kejayaan ! Bukan dengki tangga kejayaan yer.. betul kan yang tu !

You May Also Like

18 comments

  1. betul.. Usaha tangga kejayaan... Dengki jatuh tangga.

    BalasPadam
  2. Yeaaa betul...skandal pun tangga kejayaan gak..perghh!!!..pengsan!.

    BalasPadam
  3. bro, sangat betul. ade sesetengah blogger yg dengki dgn kejayaan org lain. sangat tak patut tu.

    BalasPadam
  4. kne amik input tersirat ni...
    thanks bro

    BalasPadam
  5. betol2... usaha tangga kejayaan bukan dengki tangga kejayaan... agreeeee.. :)

    BalasPadam
  6. yer..mmg pelik..

    dmana2 sajer boleh update..haha

    BalasPadam
  7. ni kebe pk mendalam lagi ni :p

    BalasPadam
  8. betul....
    usaha tangga kejayaan.

    BalasPadam
  9. sempat lagi tue update entry..terbaek r..hehe
    JOM BACE ENTRY BARU
    "1.i love u"

    "2.Pen Merah Pen Biru"

    BalasPadam
  10. memang lah... bukan senang nak pikat pengunjung datang balik ke blog kita...

    selain dari update entri.. kena juga update layout blog...

    biar pengunjung suka kat kita... nanti mesti nak datang selalu..

    jemput2 lah datang blog mia... heheh blog biasa je...

    BalasPadam
  11. kena buat entri berantai kot mr ben?..enjoy ur movie..lepas nie belanja ktorg wayang..haha

    BalasPadam
  12. wah,,, en.ben suka kongsi tips best2... nie yg makin best nk blogging nih....

    BalasPadam