Blog Best - YESS !!

by - November 27, 2010

 

Hurm.. Sabtu menjelma .. mau kemana tanpa membazirkan duit ? Syaitan menjemput aku membazirkan duit di LOW YATT PLAZA untuk membeli HD7 atau iPAD .. Wallaahhh .. Daku tergodaa.. daku tergoda dan terkecewaaa ... Terkecewa sebab tak lulus dek bahagian kewangan.. huh .. Bikin panas je mata ini bila tengok iklan HD7 atau iPAD ..

Ok .. aku skang ni nak perkenalkan lagi blogger blogger best yang mana telah menghasilkan penulisan yang menarik sekali untuk dibaca .. Haaa.. Cam ari tu , aku dah bagi ulasan mengenai blog mamat senaman ( DARKBATMAN ) awek cun ( IRINE ) ,  ulat buku terhandal ( EQ ) dan skang ni aku nak perkenalkan pulak blogger yang mana tulisannya yang penuh dengan bunga bunga bertangkai duri .. Haaa.. hehehe..

Aku rasa ramai yang dah tau tapi ada jugak yang tak tau ... Dengan ini , aku amat berbangga sekali nak perkenalkan kat korang semua blog yang patut korang jadikan contoh untuk memantapkan lagi penulisan korang ..

Nak tau sapa ? Ok.. aku amik contoh ayat dia ek.. sat no ...

' Semalam, aku mungkin rebah. Semalam aku biarkan diri aku tunduk pada kesakitan atas nama sebuah penghormatan pada mereka yang aku sayangi. Biarlah air mata itu tumpah sekalipun kerana aku percaya, tangisan itu adalah kekuatan untuk aku bangkit lebih kuat. '

Haa.. baca skit pon dah tau sapa punya kan ? Tak lain tak bukan .. dia ialah .... meh sini .. klik > BEST

You May Also Like

12 comments

  1. Walawehhh! Zara :) Dia punya entri memang menarik.. Panjang2 Gitu :P

    http://profhariz.com

    BalasPadam
  2. wah tq abg ben introduce blog beliau kat sini .
    first time pergi terus terpaku dgn penulisannya . Best :)

    BalasPadam
  3. salam..
    wah lepas ni LM pun nak buat awat bunga2 juga la..sejuk je hati baca..

    BalasPadam
  4. best entry dia..mcm ikhlas jew penaipan dia..;d

    BalasPadam
  5. wow hebat memang hebat..bro Ben memang buat pilihan tepat

    BLOG SENSASI

    BalasPadam
  6. blog kita tak best ke abg ben?huhu..

    BalasPadam
  7. bes giler bace blog de. xlari anak mata ni nk kejar words by words :D

    Terbaru dari AfiqBukhari.com - Kuku kau panjang sangatla...

    BalasPadam
  8. terbaik....ramalanku tepat belaka

    BalasPadam