Bertemu geng blogger di KLCC

by - November 28, 2010

image

Alhamdulillah .. perancangan satu hari .. dapat jugak bertemu dengan 3 orang blogger sekali gus ..

Pelawaan KAKCIK ELLA  untuk bertemu dengannya bersama GAYAHSPEARS  dan juga SHARA , menjadi kenyaatan akhirnya pada tepat 12 tengahari di food court KLCC ..

Sekadar jumpa kawan kawan blogger jer ..Pelbagai cerita dan juga tips dikongsi bersama sepanjang perbualan kami .. Kakcik yang dah lama dalam dunia blog ini juga ada berkongsi pengalamannya sebagai blogger .. Yang dua lagi tu , tukang angguk jer la .. hehehe .. jangan marah aaa..

Setelah 2 jam berbual , akhirnya berpisah membawa haluan masing masing .. hurm... Cool ...  Ops.. sori yer .. tak bagi link lagi sbb tak smpat nak cari link.. ni ada kat butik CLINIQUE ... so update secara ringkas jer ...

You May Also Like

32 comments

  1. wah kak ella dan cikgu shara . bestnye :)

    BalasPadam
  2. wah.best la..

    patot la smlm shara gtau nk jumpe gayah.. huhu

    BalasPadam
  3. akhirnya shara jumpa ben juga eh.. good for her

    BalasPadam
  4. wah nice la gathering mcm ni..:)..lg ramai lg bgus..

    BalasPadam
  5. syoknya dpt jumpa kwn2 blogger.

    BalasPadam
  6. Datang follow blog cik ben yg terkenal !

    BalasPadam
  7. Oh patutlaa muka masem hehe..
    Okeh gak tu dpt jumpe blogger..;)

    hah tu boleh la jadi model CLINIQUE en. Ben hehe..:p gurau je.

    BalasPadam
  8. Pergh..
    Mmg cemerlang lah...
    Best Kottttt..
    Klu dibuat satu majlis yg menghimpunkan bloggers2 sluruh Malaysia,
    mesti happening...
    hehehee

    BalasPadam
  9. salam Ben.

    macam fly jer ben ni
    kejap kat sini..
    kejap kat sana..
    wah! bestnyer..

    lepas ni nmpknya kena buat
    gathering pula sbb ahli
    kelab ben dah ramai kan..
    baru meriah..ben jadi MC ok tak ^_^

    BalasPadam
  10. Nanti buat la gathering besar2an..
    blh join =)

    BalasPadam
  11. perh.. best tu.. jumpa kongsi2 tips..
    sekali lagi en.ben..walaupun update ringkas, tapi padat..hehe..

    BalasPadam
  12. salam
    wahh bestnyer..akak dan adik LM cik gayah pun ada?

    BalasPadam
  13. wahh bestnya dpt jumpa geng2 blogger.. kalo ada plan nak buat lagi.. war2kanlah yaa.. :)

    BalasPadam
  14. amboih2 pacik ben kite ni.
    em best nyeh dpt jumpe blogger2 yg kite ni xde la knl pon sbnanyeh, hehe.
    em ble nk jumpe beyla pulak pacik?
    HAHA XD

    BalasPadam
  15. syok juga sekali sekala jmp geng kan..

    BalasPadam
  16. salam.

    bertuahlah kumbang di antara bunga !

    saya tag anda dalam entri saya tanpa kebenaran. harap sudi melayan. terima kasih.

    BalasPadam
  17. hebat sungguh penangan blog ni..sy budak bru belajar..harap sudi2 la komen blog sy untuk menambah baik blog saya...:]

    BalasPadam
  18. @hamzah ian jgn jeles la hamzah. dye bwk bini dye

    BalasPadam
  19. yayyy! tengs abg ben :) walaupon lmbt dtg :( setel keje punye pasal.
    nice to meet u tadi :)

    BalasPadam
  20. ececeh si hamzah tuu awek dia ada kat situ , hehehe

    BalasPadam
  21. Bestnya dapat jumpa geng blogger..En Ben kalau rasa2 ada nak pegi rumah Mat Gebu lagi kat simpang renggam tu boleh lah singgah dulu kat parit raja or batu pahat..bolehlah saya belajar ilmu2 magis dari en ben kan..:):) Boleh la En ben borong beli kerepek2..hihi

    BalasPadam
  22. hehe best tu jumpa member blogger sekali sekala...:)

    BalasPadam
  23. Harap bro ben leh buat gathering untuk blogger2 muda ni sebab byk nak bljar ngan bro ben ni...

    BalasPadam
  24. Table talk... bila nak ajak minum teh kat putrajaya hehehe...

    BalasPadam
  25. huhu tak bgtau pun..huaaa nak jumpa gak...... huahaha takde kena mngena kan kekekekek

    BalasPadam