Aku benar benar tergoda dengan blog ni ..

by - November 30, 2010

 

image

Suka laa ngan blog nii .. Header dia pon cantek banget !!! Waaa.. jelesss jeless .. Simple tapi sangat bererti header dia ..

Entri dia ? Suka suka suka !!  Dan .. aku teringin benar nak memprivatekan blog .. InsyaAllah .. aku akan ada satu blog private .. disitu akan aku cerita apa saja aku cerita .. Peribadi ke .. nak marah ke .. nak mengutuk ke.. apa apa saja kat situ .. haaaa ... Tak baik tak baik .. dosa kutuk kutuk ni .. Takde la.. aku nak simpan cerita aku untuk mereka yang menyayangi aku , satu hari nanti .. huk huk ..

Ops.. sori yer HAZATULNABILA .. pinjam header yer ..

You May Also Like

11 comments

  1. nak satu r macam nie.. tapi tak pandai r..

    BalasPadam
  2. macam mana nak ada blog yang best ek? teringin la pulak nak blog best-best...

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. cntek header die..
    suke2.. :)

    BalasPadam
  5. apa salahnya menulis apa yg kita mau, drpd apa yg org lain nak baca?

    BalasPadam
  6. blog yg best..mesti ade entry best...;)..wink3...

    BalasPadam
  7. btul la.. header yg cantik sgt.. kreatif btul.. saya suka tgk gmbr2 yg cantik, blog yg cantik.. so, akan kerap saya ke blog tsebut..

    BalasPadam
  8. sorry bro ben...saya buat entry pasal bro ben..keh3..satu pendedahan!
    dalam segmen bikin panas!..keh2 jgn mrah

    BalasPadam
  9. heheh...saya pon ader private blog:)

    BalasPadam
  10. betul Ben, saya juga tergoda dengan blog ni, lalu memasukkannya dalam senarai Bookmark di browser saya..a must read i would say..

    BalasPadam