Alamak ! 3 petanda berturut dah !!

by - November 29, 2010

 

Huih.. apakah maksudnya ? Atau dua petanda itu sudah memadai ??? Hahaha.. mampus aku .. Erk... syukur , alhamdulillah .. aku kira bernasib baik ...

Petanda pertama .. masa nak keluar dari stsn ERL tu , tiket aku tak diterima mesin.. Mesin tu rejek balik ... Haih.. aku terpaksa g ke kaunter dan tunggu untuk diperiksa semula tiket tu .. Tiket tu bermasalah rupanya .. Diberi tiket baru ..

Petanda kedua .. tiket LRT aku jugak begitu .. bila dah masuk , tanda 'OK' dah menyala tapi pintu tak dibuka ! Aku terpaksa melalui pintu manual yang dijaga pengawal keselamatan ..

Apakah kedua petanda itu membawa ke maksud sebenar atau aku dapat petanda lagi ? Sewaktu turun dari LRT dan menghala ke pejabat , aku terasa cam pelik sekali .. Perasaan ini pernah aku rasa sekali dulu .. Mustahil !! Takkan berlaku lagi.. Hurmm..

Aku memeriksanya .. Oh tidak !! Benar benar terjadi !! Aku amat amat lega sama sekali !!! Sangat sangat lega .. kalau tak pastinya ramai akan tersenyum sinis melihat aku .. Oh tidak !! Tidaaakkkk.. aku tak dapat bayangkan kalau kejadian itu benar benar berlaku ! Nasib baik laaa aku lepaskan baju tadi .. kalau tak ??

Erk.. segan la nak bagi tau .. hahahaha.. ala , korang leh teka punya.. Rasa nyaman jeeee kat bawah tuu ... hahahaha ... Nasib baiklah itu bukan hadiah harijadi aku .. hahahaha

BA : TERIMA KASIH pada yang awal awal lagi dah wish besday aku tu.. hehe.. wish je keeeeee .. ahahah..

You May Also Like

20 comments

  1. hahaha.parah la abg ben..

    abg ben bg duit, meh kiteorg belikan hadiah eyh.. huhu

    BalasPadam
  2. salam...baru mengenali dunia blog hehehe..tp nama ben ashaari ada di mana2 & turut follow dgn en3 seronok dibaca :)

    BalasPadam
  3. hehehe...abg ben dpt dwet la 2 kn..esok kn bezday abg ben...hehehe...nk wish gak dl la...epy bezday....takot x sempat lak nk wish nnti..

    BalasPadam
  4. HAHAHAHAHAHAHAHA....
    ...lawak pagi Isnin....

    BalasPadam
  5. aiyooo nasib baik tak kantoi kena tangkap for indicent exposure in public hahaha!

    BalasPadam
  6. hmm..bahaya betul ek..
    nasib xde pape yg belaku..
    hekhekhke

    BalasPadam
  7. hahahaha.. seb baik baju cover..

    BalasPadam
  8. buat tergelak2 sorang2 je pepagi isnin ni..hehehe

    BalasPadam
  9. buat tergelak2 sorang2 je pepagi isnin ni..hehehe

    BalasPadam
  10. check la dulu sblm kerja...buat nye ade yg terban...x ke nyaya je...hahahahah

    BalasPadam
  11. Wahahahhaaa....jadi2 la Ben oiii..! Pelupa ke kelam kabut pagi2 nih..hehehee...musim2 hujan ni, sejuk...ya laaa diambang bertambah umur la katakan...hahaha, adeehh sabauu je laa...

    BalasPadam
  12. Salam tuan ben bertangdang hari senin yang BZ semoga ceria sentiasa :)

    New Entry "Cemburu-cemburu nie apa?"

    BalasPadam
  13. hehehe...tu la..len kali cek dulu la..

    BalasPadam
  14. slmt hari jadi, ben. smg pjg umur dn murah rezeki selalu...

    BalasPadam
  15. haha.. memori hari jadi...hepi bday abg ben

    BalasPadam
  16. hahaha..memang hadiah beshday yg gempak tu...anyway hepi beshday ben..moga ben akan sentiasa success dlm bidang blogging ni..amin.

    BalasPadam
  17. Salam Ben.
    Lawak di pagi senin...hah3...Happy Birthday..uwaa bertambah umur lagi nih....moga terus suksess dan hidup sentiasa di rahmati..Amin.
    =(akak lagi 4 hari nak sambut birthday gak...tapi makin bnyk umur wooo...tuo daaaaa)

    BalasPadam
  18. huhuhu...baru minggu lepas tegur kawan kes sama mcm abg ben, anyway..happy birthday

    MUSH

    BalasPadam