Best ke blog diorg ni ?

by - November 30, 2010

 

Huih .. benar benar mencabar blog blog popular cam blog yang popular tu laa .. Blog aku tak ye .. blog aku tak popular ... Haaaa .. Ni sapa punya blog blog ni ? Berani mengatakan blog dia best ! Tapi mmg best pon bagi aku ..

Tak caya ? Ok.. aku senaraikan blog blog ni , ok ? korang g la tengok sendiri best ke tak .. huhu .. Tapi dilarang sama sekali mengutuk mengeji.. Tak best , kasi idea bagi best tau !

Hehehe... malam gini best usha blog orang .. takde gangguan... hehehe...  Yang belum keluar , sabar yer.. ada lagi. .saja peram.. baru beshhh ... hehehe...

You May Also Like

19 comments

  1. yeay! usha blog aku gak k

    http://falihinjasmy.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. ahaha.. betul2.. malam2 xde gangguan

    BalasPadam
  3. saya pun berani mati....jom singgah blog saya...boleh kita berkenalan..

    BalasPadam
  4. wah..best2 boleh berkenalan dengan blogger2 ni tq en Ben

    BalasPadam
  5. uwaaa, blog Zai si sytaoza pun tersenarai. blog dy mmg bess.
    blog alienelliz ngn Pendekar Berkuda pon bess.

    BalasPadam
  6. alamak..penyeraan LM terbatal ke sifu..huhu.tak kluar2 pun,ke lebih 100 patah perkataan?huwaaa.

    BalasPadam
  7. jom singgah blog syu jgk...

    http://snowygirl-syuhada.blogspot.com

    BalasPadam
  8. saya tak berapa berani mati lagi..haha..

    BalasPadam
  9. adekah blog saya best?>best ke x..best ke x..join ke x join ke x..aduii.;(

    BalasPadam
  10. hihikkk. beslah segmen nihh.. :)

    BalasPadam
  11. Salam En Ben..saya suka joinsegmen Blog ni!!

    Saya join lagi!!!!

    http://loqkimagri.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  12. En.Ben....thanx byk...sgt2 terharu..mcm menang award plak...saya xtau nk kata per blog saye pown tersenarai blog no 3 tu...thanx ye...

    BalasPadam
  13. wink3....akan berjogging k sane~...;)

    BalasPadam
  14. saya tak brani mati tapi kalau free singgah2 le ke blog saya... :)


    cik-senah.blogspot.com

    BalasPadam
  15. Sy berani kata kebanyakan glog yg masuk kat blog En.Ben ni best2 belaka.Tuan2 blog pun tak sombong.Tak caya?Masuklah!

    BalasPadam
  16. thanks BA sebab terima link yaty
    >.<

    BalasPadam
  17. tq encit BEN! :) seharian x on9.. baru hari ni dpt update n bace entri ni.. Best ke xbest kawan2x? u all semua dijemput dtg ke blog sentiasa kay? heeehe.. nanti pu3 terjah blog korg.. :)

    BalasPadam
  18. thank you uncle ben....hehe =)

    BalasPadam