Aku bingung ..

by - November 30, 2010

 

Orang rumah dah naik menyampah .. jap nak.. jap tak nak.. bila tak nak , mulut kata nak ... bila ajak , jual mahal pulak .. Persoalannya kat sini ... memerlukan sangatkah ?

image HD 2 - aku pakai skang

image Nak sambar HD7

 

Aku bukan giler gadget ... tapi memerlukan hp yang pantas untuk mengakses ke internet untuk mencari bahan .. yelah , blogger kena pantas ... huhuh.. ok tak alasan ni ?

Pening pening pening.. Nak beli ke tak... ada sapa nak HD2 aku ni ??

You May Also Like

40 comments

  1. nape bingung abg ben - rilex sudey...
    HTC 7 2 memang mantap...xrugi beli..baik beli..kene dgn jiwa abg Ben tu..

    BalasPadam
  2. hohoho.Bro, cuba try lelong.sape bid paling tinggi dia dapat.hehehehe

    BalasPadam
  3. salam bro .

    kalau rasa perlu , belilah . hehe . kalau memang kita berkemampuan , apa salahnya kan . lagi pun , gadget2 yang pantas ni dah jadi satu keperluan bagi blogger .

    btw , nak ucap SELAMAT HARI JADI yg ke 34 :) SEMOGA SIHAT SELALU , MURAH REZEKI DAN TERUS SUKSES :)

    Amin .

    BalasPadam
  4. mueheh..bape bro ben nk kasi angkat itu hd 2...

    BalasPadam
  5. ok..yg lama jual kat LM murah2 ye boleh???cepat.murah hati nk beli ni.

    BalasPadam
  6. Gadget pantas utk capaian internet? Adakah perlu setiap masa untuk online?

    Kepuasaan menggunakan hp untuk online kadang kala terbatas.

    BalasPadam
  7. nak nak.. kalau bagi free sapa taknak kan.. hehe
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  8. Kalau kata org umah beli yg baru, beli je yg baru.Jgn teragak2 sebab pilihan isteri tu adalah yang terbaik.Cayalah.

    BalasPadam
  9. haa..apa kata... bro belik jer HD7.. HD2 kasik free jerkk kat cikmoon... ngeee~

    BalasPadam
  10. nak nak...HD 2 tp bayar rm 100 je ok x? HAHA

    BalasPadam
  11. @Miey
    Adakalanya hp ni berguna tatkala laptop gagal berfungsi di satu satu tempat seperti lrt dan sebagainya ..

    BalasPadam
  12. buat la kontes yg hadiahnya HD2 tu...hihihi~

    BalasPadam
  13. angkat jer incik ben...
    pastu ipad 2nd version lak.. mantaaappp!

    BalasPadam
  14. tapi tulah...klw mampu ap slhnykn... klw x..rasanya cukup stkt ap yg ada.duit buleh guna tmpt len.. hehe

    BalasPadam
  15. beli je..senang, habis cter..ekekee..:)

    BalasPadam
  16. baper nk jual tu bro ben?
    harga best2 la sikit yer...;p

    BalasPadam
  17. hd 2 klu bg free bleyh x??
    kui3..

    BalasPadam
  18. syoknyer ada HD... ciklinn ni duk pujuk laki tak dapat2 lagi huhuhu

    BalasPadam
  19. ahha..macam tu lak eh...hehhehe

    BalasPadam
  20. pikir sejenak...makanaan mamak ni ok ker...hehehe..

    hehe..

    ok ker..
    btl tak..heheh.....kan..kan..

    BalasPadam
  21. demi isteri apa slahnyer hik2x tp tgkla kemampuan kamu..lau ok..sambarla apa tungu lg

    BalasPadam
  22. bnyak nye racun beli hd7..ho3~

    BalasPadam
  23. ekekekee cam x reti nak guna jek

    BalasPadam
  24. saya mau HD2 tu..boleh kaa? hehehe..baper mau jual?

    BalasPadam
  25. Kalau Shag nak angkat berapa kasi? Free ada boleh ka? Haha :P Abah Shag baru petik satu HTC kat kedai. Tak tau yg mana. Tapi ada windows office :D

    BalasPadam
  26. Matlamat menghalalkan cara. Means, kalau dah berkenan & mampu, beli ajer ler. Btw, selamat hari lahir buat Ben. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki & hidup berbahagia selamanya...

    BalasPadam
  27. Bro Ben...buang berapa harga HD tu..bagilah kat Ellen tapi harga mo cun punya..hehe

    BalasPadam
  28. waw..HD7.besh tuh.hehe. saya pon tertarik gak kat HD7 ni lepas tengok entri kat sini.

    http://blogserius.blogspot.com/2010/11/serius-cool-htc-hd7-phone-yang-sexeh.html

    BalasPadam