Arghh.. camana blog diorg ni boleh best ??

by - November 30, 2010

Haih .. tak tau nak kata pe dah .. tak lama lagi aku letak jawatan je la.. diorng lak amik jawatan aku .. Jgn sombong ngan blogger baru dah la yer .. Tau blog 'awak' tu meriah .. kan ?

Yearghhhh .... selesaiiii .. ada sapa sapa lagi tak ??? Check kat REFERRAL ANALYTICS NUFFNANG dulu.. ada tak orang masuk dari entri BLOG BEST ni .. kalau tak de , confirm aku terlepas pandang .. huhu .. Paste kat sini yer ..

Ok.. g la ziarah dengan bijaksana yer .. hehe.. jgn marah marah yer .. Selamat malam .. Jumpa lagi esok .. InsyaAllah ...  Ampun maaf dari aku .. Selamat malam ...

You May Also Like

17 comments

  1. blog yg best tu maksud nya macam mana ea en.ben ashaari?

    http://shahjiehan.blogspot.com/2010/11/motorsikal-aneh-di-temui.html

    BalasPadam
  2. wahh ada lagi..best2.
    dak aihh mana leh marah2,dosa kan..hehehe.

    BalasPadam
  3. aaaa...thank you ben!=)
    makin chenta la BA camnii.hahha

    BalasPadam
  4. err! tak reti laa nak myampuk apa.. hehe

    http://matahaw.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. pasni bule la terjah belog diorang kan?

    BalasPadam
  6. ade syarat2 ke nk termasuk dlm list tu...hehe

    BalasPadam
  7. bro ben..klu senang buat plak pasal SEO ya..gua xtau la pa tuh

    BalasPadam
  8. salam bro , nmpk gaya link sy mcm tercicir aje...ni link entry brani mati yer ;


    http://ummi-hanie.blogspot.com/2010/11/saya-berani-mati.html

    BalasPadam
  9. Sayalah En.Ben terlepas pandang tu. Ni bukti dari iqbalhakimi.Dia kata :

    terjah dari blog mr.ben..cari2 entri best..salam kenal =)

    Ni url nya
    http://scarlettj1.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best-versi-cik.html

    tak marah cuma geremmmm je. ^_^

    BalasPadam
  10. thanks abg bennnn...!!! malu sendirik~

    BalasPadam
  11. alamak!! awin nk masuk jugak dlm list blog aku best!!!


    terlambat tak?? huhuhu.... harap2 en. ben nampak link awin.. huhuhu

    http://awinaderura.blogspot.com/2010/12/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  12. Salam.

    Nape entri sy tak masuk dalam list pon? Agaknye tak bes langsung kot.. huhuhuhu :)

    Ke En Ben terlepas pandang?

    http://penjejak-mimpi.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  13. BA; Tahniah kpd blog2 itu!

    BalasPadam
  14. nape baru perasan islah ade kt situ????

    BalasPadam