Diorng kata blog diorang best !

by - November 29, 2010

 

Wah... ini sudah lebey... berani diorg kata blog diorng ni best ? Aku sendiri tak berani mengatakan blog aku ni best .. Korang yang kata .. aku kata tak..korang kata yer .. Ok la.. aku malas nak bergaduh.. aku akui je la blog aku ni best walaupun pada hakikatnya tak best .. Berpijak di bumi yang nyata .. kan kan ?

Ok.. Ramai yang kata blog diorng best kan .. ok .. aku keluarkan skit skit .. kalau ramai ramai kang korang muntah hijau tengok nama diorg yang dah  hantar ni.. aku sendiri pon nak pengsan tengok .. huhu ..

Mari kita check sorang sorang .. betul ke best ???

Bestkah ? Hehehe... bagi aku ????

You May Also Like

17 comments

  1. adoi...kene fikir byk kali nie nak join ke x...takot jugak nie =D

    BalasPadam
  2. Lu promote, wa p usya lah.

    BalasPadam
  3. Yang penting adalah keyakinan... tidak kira apa orang lain kata

    BalasPadam
  4. hahaha....brani tulis...brani tanggung...langga je...

    BalasPadam
  5. Satu daripada cara promosi macam filem 2 Alam.

    BalasPadam
  6. saja jer nak mengada ckit..hahah

    BalasPadam
  7. rasa macam nak berani mati join segmen ni .
    tapi blog macam tak cukup berani pulak nak join segmen ni lagi .
    maklum lah, blog masih baru .
    ngeh ngehhhh :)

    BalasPadam
  8. blog saya abg ben???xdew kew???

    BalasPadam
  9. huhu..gua xberani gle nk join..bru sebulan jagung je..haha

    BalasPadam
  10. aku da joint dah.. aku rase da abeh brani mati dah entri aku tuh.. Ngeee

    BalasPadam
  11. suke ayat cara promosi film 2 alam. Tpi okla kan rmai org brebut nak tgk khebatan film 2.hehe

    BalasPadam
  12. blog aku paling best! tak kira! nak paling best jugak!

    *berani mati*

    BalasPadam
  13. BA: Nak jdi yg the best gak nih! hi3....

    BalasPadam
  14. nape name yaty takde..isk..
    tolonglah incik ben..yaty ada salah wat mana-mana ke?

    BalasPadam