Berakhir sudah SSBA dan mulanya segmen .. - BEN ASHAARI

Berakhir sudah SSBA dan mulanya segmen ..

Ok.. dengan ini , saya umumkan penutupan segmen SAYA SUKA BLOG AWAK LA ...Ini kerana saya .. eh.. apasal sopan benar lak aku kali ni ?? Iskh.. Ini kerana aku nak lancarkan satu segmen baru .. Baekkk punyaaa .. hehehe .. Sebelum tutup , aku nak senaraikan blog blog yang terakhir join segmen SSBA ni .. Blog tersebut ialah :

  1. Nia Dhani

Apakah segmen yang akan muncul selepas ini ?? Hehehe.. Segmen yang bakal mempromosikan blog masing masing .. Walaaahh.. hehehe.. sediakan pen dan kertas.. tekan buzer bila soalan dikemukan.. haaha.. cam kuiz lak.. ok.. tunggu entri selepas ini .. Iklan sebentar ... g blogwalking tu dulu..

6 ulasan:

  1. fuhh..penat penat BW ni..tggu segmen ben plak

    BalasPadam
  2. aiyah~
    gua baru je jOin SSBA tu..ttop da?? adOi =(

    BalasPadam
  3. mujur walking je, kalau belari, lagi penat...

    BalasPadam
  4. alamak bro..saya dah wat pagi tadi entri ssba, tp entri tu autopublish jam 12 malam nanti..nak letak full link tu kat sini tak dapat sbb takut linknya tak tepat..huhuhuhu..

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.