Berakhir sudah SSBA dan mulanya segmen ..

Ok.. dengan ini , saya umumkan penutupan segmen SAYA SUKA BLOG AWAK LA ...Ini kerana saya .. eh.. apasal sopan benar lak aku kali ni ?? Iskh.. Ini kerana aku nak lancarkan satu segmen baru .. Baekkk punyaaa .. hehehe .. Sebelum tutup , aku nak senaraikan blog blog yang terakhir join segmen SSBA ni .. Blog tersebut ialah :

  1. Nia Dhani

Apakah segmen yang akan muncul selepas ini ?? Hehehe.. Segmen yang bakal mempromosikan blog masing masing .. Walaaahh.. hehehe.. sediakan pen dan kertas.. tekan buzer bila soalan dikemukan.. haaha.. cam kuiz lak.. ok.. tunggu entri selepas ini .. Iklan sebentar ... g blogwalking tu dulu..

6 ulasan:

  1. fuhh..penat penat BW ni..tggu segmen ben plak

    BalasPadam
  2. aiyah~
    gua baru je jOin SSBA tu..ttop da?? adOi =(

    BalasPadam
  3. mujur walking je, kalau belari, lagi penat...

    BalasPadam
  4. alamak bro..saya dah wat pagi tadi entri ssba, tp entri tu autopublish jam 12 malam nanti..nak letak full link tu kat sini tak dapat sbb takut linknya tak tepat..huhuhuhu..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.