Berani blogger blogger ni yer !!

 

Wah .. makin ramai berani mengatakan blog mereka ni bagus ? Nampaknya masing masing ada keyakinan skang ni yer .. Bagus.. macam ni la yang kita semua mahukan .. Jangan terperuk je . Tampilkan diri .. Semua orang layak buat blog dan maju ke depan dengan syarat mesti ada usaha dan kemahuan ! ..

Ok.. diorng ni kata blog diorg best .. Apa pendapat korang lak ?

Segmen ni sebenar best untuk diblogwalking sebab masing masing menceritakan kelebihan blog mereka .. jadi tak payah susah susah nak redah abis abisan ..

29 ulasan:

  1. hehehe terima kasih.. byk membantu sebenarnya segment2 macam ni

    BalasPadam
  2. ades bang ben..terlepas pandang segmen ni..leh kasi link dia tak? nak join gak

    BalasPadam
  3. mr.ben..nak cuba nasib..

    http://iqbalhakimi.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  4. thanks encik ben sebab adakan macam-macam segmen untuk bantu blogger-blogger baru macam miza. banyak yang miza belajar dari encik ben walaupun kadang-kadang jadi silent reader dekat sini sebab tk tau nak komen apa. yang penting ilmu yang encik ben kongsikan untuk kami semua. hehe

    BalasPadam
  5. berani kerana benar kot..hehehe..
    ni semua telah dirancangkan bro ben?hehehe..

    tahniah sebab tercalon utk anugerahh tu..memang power la..

    BalasPadam
  6. mrka mmg blogger2 yg best....peramah lak tu

    BalasPadam
  7. ada segmen baru x?nk join...

    BalasPadam
  8. terima kasih ^_^ hahahha
    mmg byk membantu :D

    BalasPadam
  9. blog aku orang kate besh
    but for me not enough ag rase best tu
    sbb ayat aku pun lintang pukang ag
    tak tau tang mane besh
    huhuu

    BalasPadam
  10. en ben.
    shah alam pun hujan lebat

    HAPPY SUPER MANIS __TH BIRTHDAY EN BEN ASHAARI !

    saya tk tahula en ben bapa tahun
    keekekw

    BalasPadam
  11. tahniah pada yg berkeyakinan tu...<(^0*)/../yana belum cukup yakin lg..penulisan sgt teruk...kehkeh..

    BalasPadam
  12. panjangkan segmen nih bro ben....saya nk exam lusa..hehe....so bgla panadol extend untuk blogger student cm saya ni..heheh!

    BalasPadam
  13. bro, matika love tu xde la..

    BalasPadam
  14. semua blogger ada keistimewaan masing2 kan? tapi blog ben ni mmg one of the best la

    BalasPadam
  15. Visit my blog..Blog Ingerris..

    My blog is good. Kalau saya tak puji..siapa lagi? :)

    BalasPadam
  16. owh, bila sampai kat sini, saya nampak ada satu kelainan..ini yang bestnya bergaul dengan blogger yang bukan 'internet marketers'..they all sharing and caring for each other!

    BalasPadam
  17. Nurul nak join gak bang ben. Ni paling rare. empat ari berblog dah ada hati nak kata blog best. hahahhaha.

    link : http://tmd03081.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  18. kalau korang nak tahu..dalam blog BEN nilah aku buat blogwalking cari rakan2 baru..tq BEN

    BalasPadam
  19. eh eh...xsangka abg ben pilih nazterjah antara Berani mati..hehehe..dh name Berani mati..nazterjah terjah jela...thanks semua yang komen dan terjah blog nazterjah..thanks juga Ben Ashaari..ur blog is superb..

    BalasPadam
  20. tak berani tapi buat2 berani...tq bro ben sbb sudi buat segmen2 gini...semua utk mmbantu blogger2 baru mcm saya....saya cuba utk kejar semua segmen yg bro ben anjurkan....walau terpaksa berlari larian utk mencapainya....sekali lagi tq bro ben...(eh dh bunyi macam brodben...huhuhu) tukar...tq bro BA....ok ke...


    MUSH

    BalasPadam
  21. en.ben.....blog saya xde ekkk? dpt x?

    BalasPadam
  22. td saya ada bg link blog saya.....hu3..
    saya pown berani nk sahut cabaran en.ben tu.....
    http://jue-girlz.blogspot.com/2010/11/aku-mmg-cukup-berani-he3percaya-x.html

    BalasPadam
  23. suda join...hehehe

    http://idealcrazeezone.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  24. terima kasih yang tak terhingga abg ben..saya sngat2 terharu....inilah langkah yang akan membantu saya untuk trus maju dalam dunia blog ini...terima kasih abg ben..

    BalasPadam
  25. TQ LAH ABANG BEN..WALAUPUN LAMBAT ..

    HEHE
    SAJER JER..BOLEH CELAH LAGI KE ABANG BEN..HEHE....NAK SIMNGGAH BLOG DEMA LER..


    http://slibk.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam
  26. terima kasih daun keladi ya abang ben sebab senaraikan nama saye sekali....

    tapi..... nama saya bukan ANNA FAISAL tapi YANNA FAISAL...hukhukhuk.....bole la tuuuu...ekekeke

    BalasPadam
  27. bro ben ^^
    dhiya mo join juge heee
    dgn tnpa rse segan silu :))

    http://anaivegirlslife.blogspot.com/2010/11/berani-mati-blog-aku-best.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.