BLOG AKU BEST ! : NO 1

 

Wah.. ada penyertaan yang pertama .. tadaaa .. tapi blog ni mmg best laaa.. dia berani mengakui sbbnya mmg ramai masuk blog dia .. Menurutnya sehari hampir 10 ribu PAGEVIEWS dicapainya kebelakangan !!! Tak best lagikah ?

Salute bro !! Berani mati ! Sesungguhnya aku tak nafikan blog ni mmg best ! Tak caya ? Korang g la tengok sendiri .. Kalau best , maka akuilah .. kalau tak best ? Bagitaulah kat mana tak best agar dia boleh kasi best best lagi .. Tapi ingat .. komen biarlah cara yang beradab .. jangan jadi cam yahudi ..

Ok.. mari kita tengok blog yang pertama ! .. Jommm ... klik sini ..

4 ulasan:

PeringatanIni adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.