Sesuatu yang ku belajar mengenainya ..

image

Bagder madu ... hehehe atau dikenali dalam bahasa omputihnya Honey Badger .. Sesuatu yang baru ku tahu mengenai binatang ini ialah , ianya sangat kejam , binatang yang paling tidak kenal erti takut langsung tetapi amat penyayang serta melucukan ..

Serius.. aku ketawa tadi tengok gelagat dia di NATIONAL GEOGRAPHIC di TV1 .. hurm... bagusnya dia , walau pun dia tak reti takut tapi dia tau bila masa nak berundur bila dia tau dia tak mampu tewaskan musuhnya .. hahahha... Sangat penyebuk sehinggalah sarang landak pon dia nak masuk tengok .. Kan dah kena 'tembak' dek landak ..

Cuba masukkan ciri ciri ini ke dalam diri seorang blogger ..

9 ulasan:

  1. waah,...dalam2 duk bercakap pasal binatang pun ada tips...baguslah abg ben..hehe..

    **promote lagi kat sini..jangan lupa undi entri 22..try tgk dulu,then berkenan dimata laksanakan tgjwb anda..luv u all!!..

    BalasPadam
  2. Entri ini begitu sarcastic!.. but I like...

    BalasPadam
  3. :: honey badger ni haiwan yang paling berani di seantero alam.... tak percaya?? percayalah...tak takut menghadapi risiko...

    BalasPadam
  4. smalam pun ade gak tgk kat tv1...gigih jgak h0ney badger nih...rase mcam nak bela je....senang dijinakkan n suka cuba sesuatu yg baru.....

    BalasPadam
  5. nmak aih, ganas betul binatang ni,, first time tgk kot.. ngn ular pun leyh menang.. perghhh

    BalasPadam
  6. abg ben abg ben abg ben !!!
    ohh sgt teruja bila en3 pasal nih .
    tgk jugak eh eh tadi ?
    suka suka suka
    *sory xcited lebey* hax
    cita sal honeybadger dah penah ulang dah kt NG.
    tapi ttap tgk lagi smlam dan ary nih
    sbb best ! hex
    NG mmg super duper best cita sal binatang . wee~

    BalasPadam
  7. saya pun gelak tgk haiwan ni...mmg ganasla..

    BalasPadam
  8. dkat NG tv1 mmng bnyak kali pasal honey badger ni.
    dia sangat comel && berani.
    suka tngok waktu dia maen2 dngn ular.
    hee~~

    BalasPadam
  9. saya pun penah tgk badger kat NG and badger ni terSGT la comel!!!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI