Terbukti ! Usaha tangga kejayaan !

 

Sapa sangka ? BEN ASHAARI yang mereka kata gila update menurunkan ilmunya secara online pada sahabatnya yang berada nun jauh di JOHOR dan kini terbukti , telah meletakkan blognya dikalangan blog blog yang mempunyai pembacanya tersendiri !

Berkat kerajinan kawan kita ini , dari trafik yang sedikit dan skang telah melebihi aku ! Adeh.. ni aku nak kena blajar balik ngan dia ni .. Sapa sangka kan ? Kini terbukti segalanya adalah datang dari kemahuan diri sendiri ..

Apa yang boleh aku bagitau cumalah tips yang aku guna .. selebihnya korang sendiri kena buat ... Kena kreatif skit je .. bukan susah kan ?

Ok... nak tau sapa dia ? G la tengok sendiri bukti kat blog borakkosong ..

Bro Eddie , terima kasih atas ucapan tu .. Saling membantu dan berkongsi tips menghasilkan kejayaan bersama .. Apa yang sedap kat JB nanti eh ??? hehehhe

11 ulasan:

  1. Terima kasih...nak tahu sedap ko kena turun Johor dulu..baru tahu..terima kasih

    BalasPadam
  2. kadang2 anak murid lg hebat dr master dye kn abg ben.. papepon ilmu 2 dtg dr abg ben..

    BalasPadam
  3. Aku salu buka blog tu pasal banyak mende2 lucu dan menarik yg tak pernah nampak..salute!!!

    BalasPadam
  4. en ben..bg la tips kat blog ima..hehe

    BalasPadam
  5. bro, selalu orang cakap newbie ni macam diva bila tak reply komen orang2 yang komen kat entri dorang.. kalau orang lama tak pe.. adeyyy...

    pe pendapat bro..?

    memang tak terbalas bro komen kawan2 blogger ni bila entri banyak dalam sehari.. baru 40 komen pon dah tercungap nak reply...

    BalasPadam
  6. populariti Ben Ashaari dah lawan Awal Ashaari dahh... hahaha.. Syabas bro.!. Saya akan sentiasa baca blog anda.

    BalasPadam
  7. blog borakkosong mmg best...tak lengkap life kalau tak baca info dlm blog dia sehari...ehehe

    BalasPadam
  8. dan jenguk tadi kat borakkosong, seyes terkesima kejap! heee...;p



    - MunzirShafie [dot] Com

    BalasPadam
  9. Betul usaha tangga kejayaan. Selamat Maju Jaya utk Anda.
    Entri Terbaru "Carilah Calon Blog Personal Suami Pilihan Anda."

    BalasPadam
  10. ye, usaha tangga kejayaan. keep it up!

    BalasPadam
  11. yeah..mmg tiada usaha..tiada lah jayakan..:)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.