Awas ! No lucah lucah !

10:10 PTG
Hamboiii.. cakap kat mak kata nak buat assigment .. tapi ?? haaa... tamo tamo.. gatal kalu kasi kawin terus !! Nanti ada yang masuk se...

Best ke HTC HD2 ni ?

2:24 PTG
  Ada keyword HD2 dalam nuffnang aku .. Mungkin dia nak cari info sesiapa yang pernah guna HD2 ni .. hurm.. aku guna.. maka nak kongsi la ...

Laaa....

12:11 PTG
  Aisey.. pasai pa boleh ingat aku lak kantoi ??? Kan gambar kucing tu... Iskh.. takkan la aku nak tinggalkan korang ( yang sayang aku je....

Shopping time !!!!!

10:38 PG
  Karnival Jualan Ori di Mid Valley bermula Jumaat ini hingga Ahad .. Waaahh... Nasib baik baru simpan duit dalam ASB ..huhu.. kalau ta...

Fasa terbengkalai dah ..

9:43 PG
  Adeh .. penat nak kira.. aku pon tak tau dah Fasa ke berapa ... belasah je la eh .. korang kalau rajin tolong kirakan yer .. Makan dah...

Mana aku dapat idea ?

9:06 PG
  Ada yang semacam tak percaya  bila aku kata aku update blog di stesen ERL .. Sebenarnya , aku update blog di mana mana .. kalau aku sing...

Bermula lagi ..

7:03 PG
  Salam .. selamat pagi .. hehe... Rabu dah kan.. Masih aku ingat lagi Isnin lepas aku update entri di sini , stesen ERL .. hurm... Tak ...

Yummy !!!

12:58 PG
  Ada banyak contoh lagi.. sesuai nak bagi hadiah kat aku.. eh.. kat kawan kawan atau apa saja la nak buat .. hehe ... nak tengok lagi...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009