REDAH AKU DAN KAU PUNYA !

{ SEGMEN DITUTUP PADA 29/11/2010 }


Wah .. tajuk berhantu ! hahaha .. kasi REDAH AKU DAN KAU PUNYA ! Redah menda ??? Heheh.. segmen ni kalau diperhatikan memberi peluang untuk mempromosikan blog yang menganjur dan yang terlibat.. Sama sama untung sama sama rugi... OK la kan ?

Mudah sekali tapi agak rumit namun begitu berbaloi... InsyaAllah .. sama sama mencubanya .. Bukan kena keluar duit pon kan ? Yang penting , cuba jaya dulu ... OKeh ? Caranya begini.. Sila baca dengan teliti .. Markah akan ditolak sekiranya terdapat.. hehe.. acah jer.. Caranya ialah :

  1. Buat satu entri ;
    • Tulis tajuk REDAH AKU DAN KAU PUNYA OLEH BEN ASHAARI , kemudian linkkan ke entri ini agar mereka yang nak join nanti tau mana nak cari ..
    • Sila redah blog BEN ASHAARI dan cari 5 ENTRI yang korang rasa korang sukakannya dan tulis kesemua entri tu termasuk linknya sekali .. Contoh 1 ) Bila lihat mereka yang popular tu .. 2) .... 3 ) .... dan seterusnya ..
    • Kemudian , sila beri 5 entri milik blog korang sendiri yang korang rasa berbaloi dibaca oleh pengunjung blog korang nanti ... Caranya pon sama gak .. Tulis tajuk dan linkkan sekali ..
  2. Kemudian , sila tinggalkan url entri korang di sini agar dapat dipaparkan bersama sama ..

Ok.. amacam ? Senang je kan ? Kalau berminat , silalah buat .. kalau tak nak , tak perlu nak bising bising .. Tu saja .. Terima kasih ..

Yang dah join :

  1. Izamir
  2. AfiqBukhari.com
  3. Orange
  4. iDeaLz cRazEe
  5. amad sarpix
  6. faizah
  7. oshin

Tarikh tutup ? Bila tiba masanya .. hehehe ..

121 ulasan:

  1. mcm best ja nih...mmg kena redah dulu nih....

    BalasPadam
  2. ade je idea wat segmen2 ni..
    smpai masa sy join segmen2 incik ben k..
    keep it up (^_^)

    BalasPadam
  3. menarik betul segmen2 bro ni...
    nak join lagi lah

    BalasPadam
  4. Salam Tuan Ben
    mmg nampak menarik tapi malas betul nak selangkar gerebok buruk aku tu hehehe nak carik url sekali :(

    Apap-apa pun saya sokongan mmg menarik idea ini.

    Jom Jalan-jalan ke Pahang "Tak kenal maka tak cinta."

    BalasPadam
  5. nak join je segmen2..tp tulah xdpt.....sb next week ada exam..hehe...so kne concentrate dulu...pas exam nt aru balun habes2..keh3

    BalasPadam
  6. saya join

    http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  7. mmg berminat nk join tapi b4 dat nk tgglkn entri baru kat cni..

    http://haryzkhairuddin.blogspot.com/2010/11/segmen-menarik-di-kala-tertekan.html

    BalasPadam
  8. ok bro, da buat..jom solat :D

    http://www.afiqbukhari.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  9. Salam Join k. Dah buat dah. TQ.

    http://greatzulfiqar.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  10. Orite bro...suda jOin..meh usha

    http://idealcrazeezone.blogspot.com/2010/11/redah-aku-punya-dan-kau-punya.html

    BalasPadam
  11. saya dah siap.. tanx abg ben..

    http://amadsarpix.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    maghrib dlu

    BalasPadam
  12. dah join

    http://bluediamondfaizah.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  13. Tabik la kat abg Ben yg slalu dpt idea bernas nak rapatkan semua bloggers...nak join... tp sy xda entry2 yg best utk dibaca..hehehe....

    BalasPadam
  14. dah wt dh
    http://oshinlove.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  15. dah jugakkk..
    penat sehh mencari..meredah..esp tang N3 sendiri..cam tadak yg menarikkk

    http://adiyahana.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  16. saya dah join..

    http://myra-aida.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  17. Ben!!hehe Thanks...nak try jugak...please..
    http://akubuddakprogramming.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  18. nak join jugak la.. bosan pulak petang-petang ni tak de buat apa..
    this is my entry
    http://haniz-eyecandy.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  19. nak join abg ben!!hehe
    http://akubuddakprogramming.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  20. da wat da..

    http://izyanyuyu.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    join je...even entry x best..hehehe :)

    BalasPadam
  21. abg ben,
    siap!! =)


    http://nadiafarahida.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  22. salam .. kite dah join :)

    http://iedaimmi.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  23. Abg ben!nak try jugak...huhu
    sorry kalau terbanyak hantar sebab intenet x laju,takut x sampai...sorry..
    http://akubuddakprogramming.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  24. saya join :)

    http://congekcakdong.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  25. bro.. saya join

    http://kalam-berbicara.blogspot.com/2010/11/edah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  26. ben, ady terkejut beruk tgk title entry I tu terpapar kat facebook heheh.
    hanizeyecandy

    BalasPadam
  27. done abang ben! hoho.

    http://shaofie.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  28. encik ben, saya dah join...nah! ;P

    http://luvlyadreena.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  29. salam, dah buat dah ^_^ tenkiu2

    http://syatozapunyer.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  30. abg ben. jgn tutp awal ye..

    nk cri masa nih.. godek-godek entri... nk jgk join.. huhu

    BalasPadam
  31. dah siap dah bro..

    http://saljuhumairah.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  32. alah. blog baru ada bape helai entry je. tak boleh nak join lagik. kalau tak pun semua entry wajib baca. hahahhaha

    BalasPadam
  33. http://ummi-alifya.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    memeriahkan majlis...

    BalasPadam
  34. JOIN juger. ngeeee.

    http://aenhidayah.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  35. salam abg ben, saya join =)

    http://strawberryna76.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  36. assignment dah siap mr.ben ..nak hantar nie..hehe

    http://iqbalhakimi.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  37. http://saljuhumairah.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  38. http://mochaccino-queserasera.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  39. Salam
    LM nak join
    http://miza-zairi.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html
    TQ Encik Ben.

    BalasPadam
  40. dah siap!
    silalah lawat yea encik BEN :)

    http://misstinggilampai.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  41. tak ingat dah komen ke belom tadi..hakhak..sowei..

    http://luvlyadreena.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  42. im coming...

    http://wannzazryn.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-olen-ben.html

    BalasPadam
  43. Dah selesai pun En.Ben.Harap layaklah saya bertanding ye.(Suka tengok muka En.Ben masa tunggu ayam tu.Come )

    url penyertaan :

    http://scarlettj1.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  44. SAYA J0IN JGAK ^^

    http://asiahrazali.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  45. Segmen nie menarik....dah join pun!!

    http://secretwordfromheart.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya.html

    BalasPadam
  46. okay incek ben..dah siap! !

    sekali dengan ulasan tu..ahaha...

    jom redah... sampai pecah...

    http://pendekarberkuda.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  47. SALAM EN BEN...

    hidayah dah JOIN!!!!

    ni my link..

    http://hidayahaida.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  48. salam en. ben..
    join and my link :)

    http://hazlinnazri.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  49. nak join jugak...walaupun masih baru d sini...j0m jenguk saya punya....

    http://ninenov91.blogspot.com/2010/11/assalamualaikum-wbt-semua.html

    BalasPadam
  50. ahaks..nak join gak la...

    http://sectionsubzero.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  51. Salam abg Ben...

    saya join sini

    http://hime---diary.blogspot.com/2010/11/redah-kau-dan-aku-punya.html

    BalasPadam
  52. salam...

    abang ben....alhamdulillah..saya pun join.

    http://sekamarrindu2009.blogspot.com

    BalasPadam
  53. salam..

    abg ben...saya pun join sama..

    http://sekamarrindu2009.blogspot.com

    BalasPadam
  54. Salam
    Sue nak join juga..walaupun blog adalah tak seberapa...Hehehhe

    http://suemiezi.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya.html

    BalasPadam
  55. Aku suka aku suka!! aku redah jer!!
    http://lugieamir.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  56. acu dah siap

    http://sephiasayang.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  57. ok dah....

    http://anakomak6.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya.html

    BalasPadam
  58. Assalamualaikum...

    Bdk Boatk join sini, he3...

    http://budakbotak11.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  59. salam...teringin gak nk join...tp xde idea la pulak......hehe.papepon bg skongn kt rkn2 bloger...best2........

    BalasPadam
  60. saye join ye :)

    http://itukamuamshark.blogspot.com/2010/11/redah-kau-dan-aku-punya-by-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  61. salam :)

    fatin ikut serta :)
    ni link fatin

    http://atinanani.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  62. Encik BA !
    sudah join lah .
    teeheee :)

    http://ninachillaylady.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  63. http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html



    Settle..:)

    BalasPadam
  64. en ben...

    saye join.. ni link nyer..

    http://onyhamdan.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  65. wahhh..ad segmen baru ag..mcm mnarik..sy skong blogger2 lain n abg ben..tp,ari ni mcm xb'ksmpatn nk join..next time la eh abg ben!

    BalasPadam
  66. salam..saya budak baru belajar kalau salah tolong tunjukkan...
    mari mari mari
    http://sha-sha-bloggerheaven.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

    BalasPadam
  67. salam En Ben

    http://sha-sha-bloggerheaven.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

    BalasPadam
  68. Ellen nak join ler..boleh ker..hehehe

    ini linknya ya

    http://www.mummynemo.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    Thnks bro Ben..
    (id : Ellen)

    BalasPadam
  69. Salam. Terimakasih..


    http://azieazah-aa.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  70. bro ben.. akan join as soon as possible.

    "bloggers support each other".

    BalasPadam
  71. mr sifu !
    tongga join lagik neh ! best segmen neh !
    http://hannan-al-qudsey.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  72. wah berusha gigih sy...asyik salah letak link jew...kahkah...tp dah siap dah.. http://rieyanaynn.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  73. Apa lagi.. join jugak la...

    http://coretan-cyber.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  74. http://azieazah-aa.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  75. duhh dah ramai manusia sekalian alam yg join .
    sobs sobs .
    nah ini sy join penuh ikhlas .heheh

    REDAH AKU DAN KAU PUNYA

    BalasPadam
  76. dah join~~

    http://safiyahezora.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  77. http://ayienmustaza3487.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html


    ABG BEN,SAYA DH JOIN..5 TENTANG SAYA TU TAK MENARIK MANA PON..TAPI SAYA NAK JUGA JOIN..

    BalasPadam
  78. ok, da setel...


    http://haryzkhairuddin.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  79. nora nak join gak...

    http://noraamila.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  80. nk join jugak..tp x tau nk buat link tu mcm mana..blogger baru..msg belajar..:(

    BalasPadam
  81. Wokeh, dah join dah En. Ben.

    http://www.lovelyshafa.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  82. saya join ye... :) sekadar pemeriah jua

    http://lover-knock1234.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  83. saya dah join ! first time join.. ^__^

    http://unasept90.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-en-ba.html

    BalasPadam
  84. http://nurazilaismail.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    terima kasih !

    BalasPadam
  85. mr ben..nak hantar kertas exam nie.hehehe

    http://thesmuff91.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    amir_smuff

    BalasPadam
  86. ok dah abg ben!
    mai tengok!
    http://greensyndicate.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  87. http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html


    mcm biasa, atul nk j0in. thanks, abg ben :)

    BalasPadam
  88. nak join jugakkkk....;)


    http://millopunyablog.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  89. salam

    kekejangan kaki kejar abg ben :)

    sila-sila terima yea :)

    http://sinarpelangipagi.blogspot.com/2010/11/redah-kau-dan-aku-oleh-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  90. belum close kan en. ben..? nak terai gak..tenkiu..:)

    http://adamia-imans.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  91. Ok abang ben...DeQdEq pun nak join juga contest yg Abg Ben buat...Ini pertama kali...ini entry DeQdEq http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  92. join sudah


    http://shazleenhairuddins.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya.html

    BalasPadam
  93. Salam..

    nak join gak...even xbanyak entry yg ade

    http://mysweetyummy.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  94. terlambat nih,,diterima tak ye?

    http://belog-newbie.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  95. salam.. saya join ya en.ben =)

    http://rosesnebula.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  96. http://finance-kewangan.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    http://1000-freedownload.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  97. sudah disiapkan..gagah kan jugak buat walau dah tersengguk sengguk...


    http://mushpunyer.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html


    bye....semua selamat malam @ pagi...

    BalasPadam
  98. wokey!! siap dah abg Ben...

    http://kuronofu91.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya.html

    BalasPadam
  99. ibu wafiq join !!!
    http://diariibuwafiq.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  100. BA; Saya pun join. kat sini....

    http://azzeyatin.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  101. Salam..Mr.Ben,sy p0n nk j0in =)

    http://luzziaitazzia.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  102. Ben
    nur joined jugak
    link kat sini
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    jom kawan2 visit
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  103. salan bro Ben.. sudah join segmen redah redah ni :)

    ni link entrinya.

    http://fyzals-territory.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  104. abg ben..baru siaaaapppp :P

    http://puterizyan.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  105. nak join jugaklah.hehe.

    nah,khas untuk incik Ben:
    http://fanadz.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  106. nak join gak

    http://miss-niera.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-oleh-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  107. hahaha...lepas ni wat segmen apa plak???

    >SAYA SUKA BANNER AWAK! ???
    >SAYA SUKA FOTO AWAK! ???

    BalasPadam
  108. nana nak join jugak :)

    http://syazanaamira.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  109. udah juin..

    http://giegurl.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  110. salam..
    wahh..bukan main meriahnya..
    miss annaz tak nak lepas peluang join..

    http://annaz79.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  111. Wooo wooo..

    Mia dah join!

    http://miajamaluddin.blogspot.com/

    BalasPadam
  112. dah join, tq abg ben, hehe

    http://zaza96.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    BalasPadam
  113. en ben...cma teruja sungguh...!!!
    im in!

    http://shiemacma.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

    terima kasehhhh.... :)

    BalasPadam
  114. salam,

    dah join...

    http://yenyenstory.blogspot.com

    tq

    BalasPadam
  115. yaty join jugak...

    http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-ben-ashaari.html

    jom redah!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.