Sabtu, 27 November 2010

REDAH AKU DAN KAU PUNYA !

{ SEGMEN DITUTUP PADA 29/11/2010 }


Wah .. tajuk berhantu ! hahaha .. kasi REDAH AKU DAN KAU PUNYA ! Redah menda ??? Heheh.. segmen ni kalau diperhatikan memberi peluang untuk mempromosikan blog yang menganjur dan yang terlibat.. Sama sama untung sama sama rugi... OK la kan ?

Mudah sekali tapi agak rumit namun begitu berbaloi... InsyaAllah .. sama sama mencubanya .. Bukan kena keluar duit pon kan ? Yang penting , cuba jaya dulu ... OKeh ? Caranya begini.. Sila baca dengan teliti .. Markah akan ditolak sekiranya terdapat.. hehe.. acah jer.. Caranya ialah :

  1. Buat satu entri ;
    • Tulis tajuk REDAH AKU DAN KAU PUNYA OLEH BEN ASHAARI , kemudian linkkan ke entri ini agar mereka yang nak join nanti tau mana nak cari ..
    • Sila redah blog BEN ASHAARI dan cari 5 ENTRI yang korang rasa korang sukakannya dan tulis kesemua entri tu termasuk linknya sekali .. Contoh 1 ) Bila lihat mereka yang popular tu .. 2) .... 3 ) .... dan seterusnya ..
    • Kemudian , sila beri 5 entri milik blog korang sendiri yang korang rasa berbaloi dibaca oleh pengunjung blog korang nanti ... Caranya pon sama gak .. Tulis tajuk dan linkkan sekali ..
  2. Kemudian , sila tinggalkan url entri korang di sini agar dapat dipaparkan bersama sama ..

Ok.. amacam ? Senang je kan ? Kalau berminat , silalah buat .. kalau tak nak , tak perlu nak bising bising .. Tu saja .. Terima kasih ..

Yang dah join :

  1. Izamir
  2. AfiqBukhari.com
  3. Orange
  4. iDeaLz cRazEe
  5. amad sarpix
  6. faizah
  7. oshin

Tarikh tutup ? Bila tiba masanya .. hehehe ..

121 komen :

Afiq Bukhari berkata... [Reply to comment]

mcm menarik..nk try gak r :D

deqdeq berkata... [Reply to comment]

mcm best ja nih...mmg kena redah dulu nih....

InTerNa berkata... [Reply to comment]

ade je idea wat segmen2 ni..
smpai masa sy join segmen2 incik ben k..
keep it up (^_^)

HAZWAN17 berkata... [Reply to comment]

menarik betul segmen2 bro ni...
nak join lagi lah

akuanakpahang (AAP) berkata... [Reply to comment]

Salam Tuan Ben
mmg nampak menarik tapi malas betul nak selangkar gerebok buruk aku tu hehehe nak carik url sekali :(

Apap-apa pun saya sokongan mmg menarik idea ini.

Jom Jalan-jalan ke Pahang "Tak kenal maka tak cinta."

Malek Ku berkata... [Reply to comment]

nak join je segmen2..tp tulah xdpt.....sb next week ada exam..hehe...so kne concentrate dulu...pas exam nt aru balun habes2..keh3

Izamir Ridzwan berkata... [Reply to comment]

saya join

http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Haris Khairuddin berkata... [Reply to comment]

mmg berminat nk join tapi b4 dat nk tgglkn entri baru kat cni..

http://haryzkhairuddin.blogspot.com/2010/11/segmen-menarik-di-kala-tertekan.html

Afiq Bukhari berkata... [Reply to comment]

ok bro, da buat..jom solat :D

http://www.afiqbukhari.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Orange berkata... [Reply to comment]

Salam Join k. Dah buat dah. TQ.

http://greatzulfiqar.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

iDeaLz cRazEe berkata... [Reply to comment]

Orite bro...suda jOin..meh usha

http://idealcrazeezone.blogspot.com/2010/11/redah-aku-punya-dan-kau-punya.html

amad sarpix berkata... [Reply to comment]

saya dah siap.. tanx abg ben..

http://amadsarpix.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

maghrib dlu

faizah berkata... [Reply to comment]

dah join

http://bluediamondfaizah.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Kuronofu91 berkata... [Reply to comment]

Tabik la kat abg Ben yg slalu dpt idea bernas nak rapatkan semua bloggers...nak join... tp sy xda entry2 yg best utk dibaca..hehehe....

oshin berkata... [Reply to comment]

dah wt dh
http://oshinlove.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

aNa d'sKoDenG berkata... [Reply to comment]

dah jugakkk..
penat sehh mencari..meredah..esp tang N3 sendiri..cam tadak yg menarikkk

http://adiyahana.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Amirah Su'aidah berkata... [Reply to comment]

saya dah join..

http://myra-aida.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

nur berkata... [Reply to comment]

wah.. nanti nk joinla..

AkU bUdAk pRoGrAmMiNg!! berkata... [Reply to comment]

Ben!!hehe Thanks...nak try jugak...please..
http://akubuddakprogramming.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

haniz berkata... [Reply to comment]

nak join jugak la.. bosan pulak petang-petang ni tak de buat apa..
this is my entry
http://haniz-eyecandy.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

AkU bUdAk pRoGrAmMiNg!! berkata... [Reply to comment]

nak join abg ben!!hehe
http://akubuddakprogramming.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

nuR izyan berkata... [Reply to comment]

da wat da..

http://izyanyuyu.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

join je...even entry x best..hehehe :)

nadia berkata... [Reply to comment]

abg ben,
siap!! =)


http://nadiafarahida.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

ieda berkata... [Reply to comment]

salam .. kite dah join :)

http://iedaimmi.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

AkU bUdAk pRoGrAmMiNg!! berkata... [Reply to comment]

Abg ben!nak try jugak...huhu
sorry kalau terbanyak hantar sebab intenet x laju,takut x sampai...sorry..
http://akubuddakprogramming.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Rafidah Bakri berkata... [Reply to comment]

saya join :)

http://congekcakdong.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

res ipsa liquitor berkata... [Reply to comment]

bro.. saya join

http://kalam-berbicara.blogspot.com/2010/11/edah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben-ashaari.html

haniz berkata... [Reply to comment]

ben, ady terkejut beruk tgk title entry I tu terpapar kat facebook heheh.
hanizeyecandy

Shaofie berkata... [Reply to comment]

done abang ben! hoho.

http://shaofie.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

adrina sidek berkata... [Reply to comment]

encik ben, saya dah join...nah! ;P

http://luvlyadreena.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Syat0za berkata... [Reply to comment]

salam, dah buat dah ^_^ tenkiu2

http://syatozapunyer.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Puteri Iqa Izyan berkata... [Reply to comment]

abg ben. jgn tutp awal ye..

nk cri masa nih.. godek-godek entri... nk jgk join.. huhu

LUKISAN PENA berkata... [Reply to comment]

dah siap dah bro..

http://saljuhumairah.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

The Nurul berkata... [Reply to comment]

alah. blog baru ada bape helai entry je. tak boleh nak join lagik. kalau tak pun semua entry wajib baca. hahahhaha

apezs shah berkata... [Reply to comment]

i want.. coming ...

Ummi Alifya berkata... [Reply to comment]

http://ummi-alifya.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

memeriahkan majlis...

Love hurt aeNnn berkata... [Reply to comment]

JOIN juger. ngeeee.

http://aenhidayah.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Miss Syamsina berkata... [Reply to comment]

salam abg ben, saya join =)

http://strawberryna76.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

iqbalhakimi berkata... [Reply to comment]

assignment dah siap mr.ben ..nak hantar nie..hehe

http://iqbalhakimi.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

LUKISAN PENA berkata... [Reply to comment]

http://saljuhumairah.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

moChaCCino berkata... [Reply to comment]

http://mochaccino-queserasera.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata... [Reply to comment]

Salam
LM nak join
http://miza-zairi.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html
TQ Encik Ben.

MTL berkata... [Reply to comment]

dah siap!
silalah lawat yea encik BEN :)

http://misstinggilampai.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

adrina sidek berkata... [Reply to comment]

tak ingat dah komen ke belom tadi..hakhak..sowei..

http://luvlyadreena.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

WannZ_AzryN berkata... [Reply to comment]

im coming...

http://wannzazryn.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-olen-ben.html

Faiz Tapit berkata... [Reply to comment]

http://sayafaiz.blogspot.com/

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Dah selesai pun En.Ben.Harap layaklah saya bertanding ye.(Suka tengok muka En.Ben masa tunggu ayam tu.Come )

url penyertaan :

http://scarlettj1.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

~AsiahRazali~ berkata... [Reply to comment]

SAYA J0IN JGAK ^^

http://asiahrazali.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Cik Kamoo berkata... [Reply to comment]

Segmen nie menarik....dah join pun!!

http://secretwordfromheart.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya.html

Pendekar Berkuda berkata... [Reply to comment]

okay incek ben..dah siap! !

sekali dengan ulasan tu..ahaha...

jom redah... sampai pecah...

http://pendekarberkuda.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

AiDa berkata... [Reply to comment]

SALAM EN BEN...

hidayah dah JOIN!!!!

ni my link..

http://hidayahaida.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

hazlin berkata... [Reply to comment]

salam en. ben..
join and my link :)

http://hazlinnazri.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

zaMir berkata... [Reply to comment]

nak join jugak...walaupun masih baru d sini...j0m jenguk saya punya....

http://ninenov91.blogspot.com/2010/11/assalamualaikum-wbt-semua.html

ijatnuar87 berkata... [Reply to comment]

ahaks..nak join gak la...

http://sectionsubzero.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Eliyana berkata... [Reply to comment]

Salam abg Ben...

saya join sini

http://hime---diary.blogspot.com/2010/11/redah-kau-dan-aku-punya.html

sekamar rindu berkata... [Reply to comment]

salam...

abang ben....alhamdulillah..saya pun join.

http://sekamarrindu2009.blogspot.com

sekamar rindu berkata... [Reply to comment]

salam..

abg ben...saya pun join sama..

http://sekamarrindu2009.blogspot.com

ibh berkata... [Reply to comment]

Salam
Sue nak join juga..walaupun blog adalah tak seberapa...Hehehhe

http://suemiezi.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya.html

LugieAmir berkata... [Reply to comment]

Aku suka aku suka!! aku redah jer!!
http://lugieamir.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

@cu SaYaNg berkata... [Reply to comment]

acu dah siap

http://sephiasayang.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

AKO @ retna berkata... [Reply to comment]

ok dah....

http://anakomak6.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya.html

Budak Botak berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum...

Bdk Boatk join sini, he3...

http://budakbotak11.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

aku pencerita berkata... [Reply to comment]

salam...teringin gak nk join...tp xde idea la pulak......hehe.papepon bg skongn kt rkn2 bloger...best2........

.shark.grown.up. berkata... [Reply to comment]

saye join ye :)

http://itukamuamshark.blogspot.com/2010/11/redah-kau-dan-aku-punya-by-ben-ashaari.html

fatin hanani berkata... [Reply to comment]

salam :)

fatin ikut serta :)
ni link fatin

http://atinanani.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Miss Nina berkata... [Reply to comment]

Encik BA !
sudah join lah .
teeheee :)

http://ninachillaylady.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Syafiq Rosli berkata... [Reply to comment]

http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html



Settle..:)

MiSz OnYz berkata... [Reply to comment]

en ben...

saye join.. ni link nyer..

http://onyhamdan.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

azhar berkata... [Reply to comment]

good luck..hehe

yana berkata... [Reply to comment]

wahhh..ad segmen baru ag..mcm mnarik..sy skong blogger2 lain n abg ben..tp,ari ni mcm xb'ksmpatn nk join..next time la eh abg ben!

SHA berkata... [Reply to comment]

salam..saya budak baru belajar kalau salah tolong tunjukkan...
mari mari mari
http://sha-sha-bloggerheaven.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

SHA berkata... [Reply to comment]

salam En Ben

http://sha-sha-bloggerheaven.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

Ellen berkata... [Reply to comment]

Ellen nak join ler..boleh ker..hehehe

ini linknya ya

http://www.mummynemo.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Thnks bro Ben..
(id : Ellen)

azieazah berkata... [Reply to comment]

Salam. Terimakasih..


http://azieazah-aa.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Fyzal berkata... [Reply to comment]

bro ben.. akan join as soon as possible.

"bloggers support each other".

. the Owner . berkata... [Reply to comment]

mr sifu !
tongga join lagik neh ! best segmen neh !
http://hannan-al-qudsey.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

rieyana ynn berkata... [Reply to comment]

wah berusha gigih sy...asyik salah letak link jew...kahkah...tp dah siap dah.. http://rieyanaynn.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Adam berkata... [Reply to comment]

Apa lagi.. join jugak la...

http://coretan-cyber.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

azieazah berkata... [Reply to comment]

http://azieazah-aa.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

uNa da wiTch berkata... [Reply to comment]

duhh dah ramai manusia sekalian alam yg join .
sobs sobs .
nah ini sy join penuh ikhlas .heheh

REDAH AKU DAN KAU PUNYA

silent thinker berkata... [Reply to comment]

dah join~~

http://safiyahezora.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

ain mustaza berkata... [Reply to comment]

http://ayienmustaza3487.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html


ABG BEN,SAYA DH JOIN..5 TENTANG SAYA TU TAK MENARIK MANA PON..TAPI SAYA NAK JUGA JOIN..

Haris Khairuddin berkata... [Reply to comment]

ok, da setel...


http://haryzkhairuddin.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

nora amila ghazali berkata... [Reply to comment]

nora nak join gak...

http://noraamila.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Mommy 2 Imans berkata... [Reply to comment]

nk join jugak..tp x tau nk buat link tu mcm mana..blogger baru..msg belajar..:(

Shafa berkata... [Reply to comment]

Wokeh, dah join dah En. Ben.

http://www.lovelyshafa.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

husniah zaimah berkata... [Reply to comment]

saya join ye... :) sekadar pemeriah jua

http://lover-knock1234.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

una berkata... [Reply to comment]

saya dah join ! first time join.. ^__^

http://unasept90.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-en-ba.html

Nur Azila Ismail berkata... [Reply to comment]

http://nurazilaismail.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

terima kasih !

apezs shah berkata... [Reply to comment]

Saya dah siap.. JOIN here!!

New Entry Yg Saya JOIN En. Ben : "|| REDAH AKU DAN KAU PUNYA OLEH BEN ASHAARI ||"

tHesmUff berkata... [Reply to comment]

mr ben..nak hantar kertas exam nie.hehehe

http://thesmuff91.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

amir_smuff

Solihin Zubir berkata... [Reply to comment]

ok dah abg ben!
mai tengok!
http://greensyndicate.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

rabiatul berkata... [Reply to comment]

http://rabiatul-adawiyahcute.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html


mcm biasa, atul nk j0in. thanks, abg ben :)

Millomocca Danique berkata... [Reply to comment]

nak join jugakkkk....;)


http://millopunyablog.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Syira C Gadis KidaL berkata... [Reply to comment]

salam

kekejangan kaki kejar abg ben :)

sila-sila terima yea :)

http://sinarpelangipagi.blogspot.com/2010/11/redah-kau-dan-aku-oleh-ben-ashaari.html

Mommy 2 Imans berkata... [Reply to comment]

belum close kan en. ben..? nak terai gak..tenkiu..:)

http://adamia-imans.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

deqdeq berkata... [Reply to comment]

Ok abang ben...DeQdEq pun nak join juga contest yg Abg Ben buat...Ini pertama kali...ini entry DeQdEq http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

shazleenhairuddins berkata... [Reply to comment]

join sudah


http://shazleenhairuddins.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya.html

Shaa berkata... [Reply to comment]

Salam..

nak join gak...even xbanyak entry yg ade

http://mysweetyummy.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

eiela berkata... [Reply to comment]

terlambat nih,,diterima tak ye?

http://belog-newbie.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

aima in luv berkata... [Reply to comment]

salam.. saya join ya en.ben =)

http://rosesnebula.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

blogger berkata... [Reply to comment]

http://finance-kewangan.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

http://1000-freedownload.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

mush berkata... [Reply to comment]

sudah disiapkan..gagah kan jugak buat walau dah tersengguk sengguk...


http://mushpunyer.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html


bye....semua selamat malam @ pagi...

Kuronofu91 berkata... [Reply to comment]

wokey!! siap dah abg Ben...

http://kuronofu91.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya.html

IBU WAFIQ berkata... [Reply to comment]

ibu wafiq join !!!
http://diariibuwafiq.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

azzey berkata... [Reply to comment]

BA; Saya pun join. kat sini....

http://azzeyatin.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

van_houten_coklat_sedap berkata... [Reply to comment]

Salam..Mr.Ben,sy p0n nk j0in =)

http://luzziaitazzia.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

nur berkata... [Reply to comment]

Ben
nur joined jugak
link kat sini
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

jom kawan2 visit
ALL IN ONE

Fyzal berkata... [Reply to comment]

salan bro Ben.. sudah join segmen redah redah ni :)

ni link entrinya.

http://fyzals-territory.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Puteri Iqa Izyan berkata... [Reply to comment]

abg ben..baru siaaaapppp :P

http://puterizyan.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

che fara a.k.a fanadz berkata... [Reply to comment]

nak join jugaklah.hehe.

nah,khas untuk incik Ben:
http://fanadz.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

missrivebell mumun berkata... [Reply to comment]

nak join gak

http://miss-niera.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-oleh-ben-ashaari.html

Kuronofu91 berkata... [Reply to comment]

hahaha...lepas ni wat segmen apa plak???

>SAYA SUKA BANNER AWAK! ???
>SAYA SUKA FOTO AWAK! ???

misz nana berkata... [Reply to comment]

nana nak join jugak :)

http://syazanaamira.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Gee Jah Noor berkata... [Reply to comment]

udah juin..

http://giegurl.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Miss Annaz berkata... [Reply to comment]

salam..
wahh..bukan main meriahnya..
miss annaz tak nak lepas peluang join..

http://annaz79.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

M I A J A M A L U D D I N berkata... [Reply to comment]

Wooo wooo..

Mia dah join!

http://miajamaluddin.blogspot.com/

Saia Az berkata... [Reply to comment]

dah join, tq abg ben, hehe

http://zaza96.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

Cma Shiema berkata... [Reply to comment]

en ben...cma teruja sungguh...!!!
im in!

http://shiemacma.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-oleh-ben.html

terima kasehhhh.... :)

yenstory berkata... [Reply to comment]

salam,

dah join...

http://yenyenstory.blogspot.com

tq

Miss Yaty berkata... [Reply to comment]

yaty join jugak...

http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2010/11/redah-aku-dan-kau-punya-ben-ashaari.html

jom redah!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI