SEGMEN : TUKAR SUKA SAMA SUKA !!

 

Amaran keras ! Jangan tipu untuk segmen ini .. Kejujuran diperlukan di sini .. okeh ? 

Memandangkan ramai sangat skang ni blogger baru , apa kata kita saling bertukar link blog antara satu sama lain ? Amacam ? Aku cuma jadi pengantara jer ...

Caranya mudah saja.. Setiap blog yang ingin join ni , perlu ada satu BLOG LIST yang baru ( bagi pengguna blogspot , sila add widget > blog list ) ...atau boleh je guna bloglist yang lama .. terpulang ..

Kemudian ,sila  pilih blog dari SENARAI BLOG yang akan dinaikkan nanti .. Dan tinggalkan komen di blog mereka dengan mengatakan bahawa SAYA BERMINAT MENUKAR LINK BERSAMA ANDA ...

Jika ada respon nanti dari blogger tersebut , maka masukkanlah link blog tersebut ke dalam blog list di blog anda .. Mudah kan ? Kira tukar suka sama suka laa..

Ini adalah salah satu cara untuk meningkatkan trafik anda secara tidak langsung .. Ok ? Amacam ? Setuju ? tiada paksaan tau !! Haaa...

Jika berminat , sila buat satu entri ...

  1. Letak header Ben Ashaari Blog ...
  2. Tajuk : JOM TUKAR SUKA SAMA SUKA LINK BLOG dan linkkan ke blog ini ..
  3. Tinggalkan url entri korang di ruangan komen entri ini ..

Tu jer.. Sekali lagi , perlukan kejujuran di sini yer ... Tamo tipu tipu yer .. hehehe ... InsyaAllah .. kita sama sama saling membantu .. Bila dah siap semua , jgn lupa undi aku di DIGI tu yer.. klik je ikon kat atas tu .. hehe.. TQQQ ...

TUTUP : Mlm ni , kul 10 mlm ...tqqqqq

244 ulasan:

  1. join

    hehehe


    http://manjamiloo.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    BalasPadam
  2. as salam..
    saya join~
    terima kasih =)

    http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    BalasPadam
  3. hayyii..

    huh,lagi 10min sebelom kul sepuloh..done!

    http://evalovevo.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    BalasPadam
  4. sempat ke err.
    http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog-dan.html

    BalasPadam
  5. join . sempat tak ;p

    http://terlanjurmencintaimu.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    BalasPadam
  6. join!!
    http://namasayazahidah.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-link-suka-sama-suka.html

    BalasPadam
  7. saya ingin menjoinkan diri...

    http://azizulhakim91.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    BalasPadam
  8. wooooo~ x prasan ada masa tutup entry...but anyway, hope sempat. hehe.. http://hanisahkamarul.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    BalasPadam
  9. http://hafizsohaini.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    ;]

    BalasPadam
  10. ala aku sokmo terlepas....pe kata nanti tutup kul 12?...

    BalasPadam
  11. jOin~

    http://nurulnasuha94.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    BalasPadam
  12. nak join,tapi tak sempat..lain kali je lah ;p

    BalasPadam
  13. http://shemawiwi.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog_06.html

    BalasPadam
  14. http://shemawiwi.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog_06.html

    BalasPadam
  15. abg ben awat link saya takda dlm senarai jom tukar link suka sama suka tu... Huhuhu.... padahal saya dah link kan ke entry abg ni...

    nah awang bagi lagi link awang ni.. huhuhuhu...

    http://goldazone86.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-sama-suka-link-blog.html

    BalasPadam
  16. Mak Dara menjoinkan diri

    http://bicaramakdara.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    BalasPadam
  17. i'm joining as well..!hehehe...

    http://tauhhidblog.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    BalasPadam
  18. http://bibirmerah-bibirmerah.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    I'm Joined!! Jom Tukar Link Ngan Bibir Merah..Hehhehe:D

    BalasPadam
  19. Nak join gaks.....

    http://ummip3.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    BalasPadam
  20. Nak jpin gaks....:)

    http://ummip3.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    BalasPadam
  21. saya join jugak
    ->http://aziesuhaimi.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    BalasPadam
  22. assalamu'alaikum..
    nak join jugak!!

    http://liailnia.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    BalasPadam
  23. Yes sempat Join :)

    http://2octobersecret.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    BalasPadam
  24. bole join lagikk kannn..


    http://sasafyna.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-sama-suka-lagi.html

    BalasPadam
  25. http://andyhaydena.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

    BalasPadam
  26. jom tukar2 link : sila singgah

    http://meanatt.blogspot.com

    BalasPadam
  27. berkata...

    jom tukar2x link bersama sy di :

    http://azizirz.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    BalasPadam
  28. berkata ....

    jom tukar2x link : sila singgah

    http://azizirz.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    BalasPadam
  29. http://lurveisshenta.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    ~0ke,, da berjaye j0in wat pertame kali ~ yeay!!!

    BalasPadam
  30. tak sempat :'(

    http://dinihusaini.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    BalasPadam
  31. dini nak join jugak ! :)

    http://dinihusaini.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    BalasPadam
  32. nak join !
    http://duniadieyla.blogspot.com/

    BalasPadam
  33. miss ieda join....

    http://ekeida8287.blogspot.com/2011/06/segmen-ben-ashaari-tukar-suka-sama-suka.html

    BalasPadam
  34. SAYA BERMINAT UNTUK BERTUKAR LINK DENGAN ANDA


    http://itsmedayuekumieko.blogspot.com

    BalasPadam
  35. menarik2!!naK join............
    http://hitammaness.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    BalasPadam
  36. eheh..dah lambat sgt nak join..dah cecah tarikh luput nih.. tapi join jugak ler...
    http://kirinfauzi.blogspot.com/

    BalasPadam
  37. salam ukhwah..... just nak join....
    macam menarik je....so, saya join ~

    ni link saya :

    http://nurmaira95.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    BalasPadam
  38. Nak join...

    http://aimisyamimi.blogspot.com/2005/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

    BalasPadam
  39. xsempat nak join..=(

    saya dan blog
    http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/06/blog-dan-aku.html

    BalasPadam
  40. ENCIK BEN,,,, CNK dah join dah... JOM KITE XCHANGE LINK!!!


    http://pelangichanteque.blogspot.com/2011/07/segmen-002-jom-tukar-suka-sama-suka.html

    LINK ENCIK BEN AKAN DITAMPAL DIPAGE COMEL DAKU YE.... :)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI