Blogger Pilihan #1

by - Jun 23, 2011

 

image

http://topimagine.blogspot.com/

You May Also Like

22 comments

  1. Ben, blog saya bila Ben..(mood memeningkan kepala Ben)huhu...

    BalasPadam
  2. owh..ni blog memang bagus entri2 yg dia buat..sangat rajin jadi tukang komen setia kat blog saya.. :)

    BalasPadam
  3. selalu singgah ke sana juga :)

    BalasPadam
  4. bru je tdi bca kenikmatan hasap rokok tu.. sy tau knp pilih dia, sbb entri dia tu best

    BalasPadam
  5. terjah...

    seronoknyaaaaaaaaaaaaa
    dapat masuk blog BA

    boleh dapat semangat nak berbelog bila ramai org follow.....

    belog eka tak pernah lagi,tp pernah beberapa kali masuk jugak dalam blog BA

    terima kasih abg ben...

    kalau tak kerana usaha diri sendiri memasukkan diri dalam segala segmen abg ben,

    tak mungkin eka disini mengkomen blog BA,

    dan juga tak mungkin berbelog hingga ke tahap ini.........

    dan tak mungkin juga dapat kenal dengan bermacam2 orang daripada Doktor,penulis skrip,blogger popular,pereka fesyen,tunang artis dan macam2 lagilah.......

    terima kasih..dan tahniah buat mereka yang terpilih.........

    hehe...........

    nak tuju lagu boleh BA??

    hahaha

    BalasPadam
  6. opss kali owg melaka yg bertuah ahakk

    BalasPadam
  7. apa syarat untuk jadi pilihan Ben?

    BalasPadam
  8. setuju dgn green aple. hehehee

    BalasPadam
  9. BLOG NI DH TERJAH.TAPI JADI SILENT READER JE :D

    BalasPadam
  10. golek2 dtg sini..jom terjah..^^

    BalasPadam
  11. nmpknya..bukan blog saya lagi..mari kite menunggu..:)..kalau ada rezeki ,insyaALLAH...:)

    BalasPadam
  12. Tahniah jadi pilihan abg ben! bile la gaknye abg ben nak melawat blog sy lak ye..
    Click2: Kebenaran disebalik facebook. Jangan terpedaya!
    http://nashfahrenheit.blogspot.com/2011/06/truth-behind-facebook.html

    BalasPadam
  13. bakpo blog ambo tak tubik2 sini abe ben? ^_^

    BalasPadam
  14. huhu.. baru dapat online.. xsangka lak dapat jadi blog pilihan en. ben.. thankz ye bro :)

    BalasPadam