Selisih ngan DAFI eh tadi ..

by - Jun 29, 2011

 

Tadi lepas makan kat The Mall ( yg di order tak sama cam dalam gambar .. hahahha ) , aku cam biasa .. lalu kat dewan dalam PWTC tu...

Dalam dok lalu tu , terperasan satu mamat ni  .. Tengok jambul dia , mmg sah la si DAFI , pujaan si Syuib tu haaa... hahaha.. Tapi tu la kan .. Berbeza dia masa memula dulu .. Mmg perempuan mudah layu la tengok .. Skang ? Dah sama cam bapak dia gak .. Maksud aku , rupa tu haa... Nak kata apa kan ? Satu acuan .. Tapi tak kisah la , janji popular kan ?

Point aku kat entri ni , kita ni jgn la dok bangga sangat ngan rupa kita ni .. Maksud aku , hari ni kita cantik.. anggun.. body seksi meksi... berketul ketul .. Esok lusa ? Riak mmg mengundang padah ..

Lelaki ? Tak kisah la.. berisi camana pon , kantong penuh dengan $$ .. perempuan tetap himpit.. Haaa.. Kalau perempuan ? Yang himpit tu mmg semata nak perabih $$  perempuan tu.. Cinta ? Pergh.. susah laaaa nak jumpa lelaki yang sebenarnya cinta kerana cinta .. Kalau ada pon , leh kira ngan jari la ..

Lelaki ? Haaa.. yang jenis berduit , bukan bagi free punya .. Sah sah ada yang tergadai.. Yelah , mana bisa kasi begitu punya kan ? Kena meleser gitu gituan , baru dapat g shopping.. hahaha.. Maaf yer.. tapi inilah hakikat dunia skang .. Duit adalah segalanya ... Jalan mudah , begitu.. Jalan susah ? Cuba buat blog ! Klik la sendiri.. Lom tentu dikira !

Kalau ada yang terasa tu , aku mintak maaf yer .. Tak semua gitu kan ? aku tau ramai yang cinta sejati .. kan kan

image

Apa ni ? Nak tau ? G klik sendiri... Klik SINI

You May Also Like

25 comments

  1. duit xmenjaminkan kebahagiaan..
    yg penting.. agama :)

    BalasPadam
  2. Wewitt.. Baru je buat entry pasal duit tadi :P

    BalasPadam
  3. zmn skrang,duit paling tu paling dipandang..orang yang beragamag pun boleh dipandang enteng.^_^
    sokong kak niena....yang penting,agama...

    BalasPadam
  4. OMGEEE dafi!hihi btol3 rupa cantik tu lama kelamaan akan dimamah usia jugakk.xbawa kemana ponn :)

    BalasPadam
  5. betul tu en ben, no money no talk... hehe...

    BalasPadam
  6. Duit tebal + Muka Hensem = Awek Cun

    BalasPadam
  7. ada orang kata tanpa duit siapa lah kita!...hehe..ada yang kata duit segala-galanya....juga duit bukan untuk segala-galanya..!!..
    cara download file dengan mudah pada 4shared.com

    BalasPadam
  8. <---duit takde + Muka x hensem = takde awek muaheeee..tapi ade blog jadi lah :p

    BalasPadam
  9. tak semua pndang duit, tapi kebanyakkan ari nie manusia mmng begitu.. betul x ben.

    BalasPadam
  10. duit memang segala-galanya skang ni...

    BalasPadam
  11. DUIT D MANA KO DUIT.. kutooobamboo pun tgh cri duit .. hu3

    BalasPadam
  12. duit².....boleh membawa kebahagiaan juga...itulah pentingnya kesederhanaan seperti dituntut Islam.....ke2² duniawi dan ukhrawi.....sama² penting

    BalasPadam
  13. saya x minat dafi.. hehe... zaman sekarang ni memang nak $$ x de $$ maka take cinta... peh... dunia skarang kejam...
    Klik Sini untuk melawat blog saya!

    BalasPadam
  14. alolololo ai suke lelaki gemuks..not so gemuk lahhh...ai sukeeeee:)

    BalasPadam
  15. bile la aku ni nak jadi kaya.. teringin gak nk jadi playboy.... hahaha.. just kidding :)

    BalasPadam
  16. as salam..

    snap 1 gambar,
    koleksi ketika makan.
    tetttt~

    ops! manusia cepat menjadi rabun. bertambah cepat menjadi buta.
    huhu..

    cinta sejati, hm.. sampai ke tua ler lebih baik. hehe~

    BalasPadam
  17. penah jumpe plus amik gmba skali ngn die 1st time dekat subway area office 2009. last week dorg jumpe kat mcd lak. rumah die area ctu je, rambut dh karat. errr....haha

    BalasPadam
  18. sob2x kite xdek rupa , xdek jugak harta ..seb bek de org nak gak .. hihi .. duit segala2nya .. cinta pun leh beli ngan duit je skang ni ..insyaAllah de agy cinta sejati ehem2..

    BalasPadam
  19. tanpa duit=hidup susah! zaman sekarang serba serbi duit!huhu..politik *sigh*,ekonomi tak stabil, harga brg sentiasa naik, rakyat rasa semakin susah dan tertindas :(

    dafiiiii, baik punyaaaaa :)

    BalasPadam
  20. hebatnya kuasa duit hasil pemberian Allah.boleh jadikan manusia sama ada taat atau lalai daripada perintah-Nya :)

    BalasPadam
  21. hoho...cinta sejati datang sendiri,hari esok tak siape pun tahu ok...

    BalasPadam